...Valcardo Rafuj... ( Yorumlar)
Mufuks yazdığın bölüm, çok iyi olmuş, eski kelimeleri kullanmadaki kabiliyetin beni hayli etkilemekte....
Bende yeni bölümü yolladım şimdi, bakalım bundan sonra, bu ikna sözleri ne derece olacak, sadece barbarı değil tüm ödül avcıları teşkilatını etkilemek için, Valcardo Rfuj için...
Bende yeni bölümü yolladım şimdi, bakalım bundan sonra, bu ikna sözleri ne derece olacak, sadece barbarı değil tüm ödül avcıları teşkilatını etkilemek için, Valcardo Rfuj için...
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Sağolasın Walter, böyle ara ara geçmiş kesitler sunmak istiyorum zaten..
Olay kurgusunda pek iyi değilimdir ama alışacağız elbet..
Senin de benim lisanıma uyarak, öyküye devam ederken beni o şekilde konuşturman çok hoşuma gitti açıkçası..
Kadim lisanı kullanmak da okumak da hoşuma giden birşey..
Olay kurgusunda pek iyi değilimdir ama alışacağız elbet..
Senin de benim lisanıma uyarak, öyküye devam ederken beni o şekilde konuşturman çok hoşuma gitti açıkçası..
Kadim lisanı kullanmak da okumak da hoşuma giden birşey..
<div>"Ademin kalbindeki geceyi kim bilebilir ki; karanlığın kendinden başka..?" Al-ta'ir Bloodlust</div>
Güzel eski lisanda yazıyorsun bizim vahşi kurt ozan kurt oldu sayende,
şaka bir yana güzel cevap vermişsin ama Durka'nın anlayacağını bekleme seni tanıdı bu arada ilk bakışta ilk karşılaşmanızda yazmıştım. Güzel bir bölüm olmuş. Ayrıca Senin bu eski kelimeler kullanman bana da burada küçük çapta geçen kelimeler için bir sözlük hazırlatma isteği doğrudu. Yakında bölümde kullanılan o tip kelimeri Sözlük bölümüne ekleyeceğim.
şimdi Aegron'u bekliyoruz, Kardiff Kardo ne diyecek bakalım, bu dev adama...
şimdi Aegron'u bekliyoruz, Kardiff Kardo ne diyecek bakalım, bu dev adama...
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Aman tanısın nabalım bi şekilde hallederiz.. 
Ã?yle oldu biraz kurdumuzun bir birikimi var, kendisinin bile "daha" farkında olmadığı..
Ben ileti'lerimi gönderdikten sonra buraya -yorum bölümü'ne "Divan-ı Lügat-i Tark"ı da eklerim madem, senin yeniden araştırma zahmetine girmene gerek yok..
-----
Divan-ı Lügat-i Tark:
dar-ı dünya: bu dünya memleketi, vurgulama anlamında..
rind: kalender, aldırışsız, dünya işlerini hoş gören..
viran: yıkık, harap..
vehamet: zor, güçlük. Korkulacak hal, tehlikeli vaziyet..
radde: mertebe, seviye..
mülahaza: tefekkür, derin düşünce..
muadil: denk..
zişuur: şuur sahibi..
zahir/batın: görünür/görünmez, açık/gizli..
cemre: karanlık..
Ã?yle oldu biraz kurdumuzun bir birikimi var, kendisinin bile "daha" farkında olmadığı..
Ben ileti'lerimi gönderdikten sonra buraya -yorum bölümü'ne "Divan-ı Lügat-i Tark"ı da eklerim madem, senin yeniden araştırma zahmetine girmene gerek yok..
-----
Divan-ı Lügat-i Tark:
dar-ı dünya: bu dünya memleketi, vurgulama anlamında..
rind: kalender, aldırışsız, dünya işlerini hoş gören..
viran: yıkık, harap..
vehamet: zor, güçlük. Korkulacak hal, tehlikeli vaziyet..
radde: mertebe, seviye..
mülahaza: tefekkür, derin düşünce..
muadil: denk..
zişuur: şuur sahibi..
zahir/batın: görünür/görünmez, açık/gizli..
cemre: karanlık..
<div>"Ademin kalbindeki geceyi kim bilebilir ki; karanlığın kendinden başka..?" Al-ta'ir Bloodlust</div>
Aegron aceleye getirmiş olmayayım seni, uzun cümle ve tasvirler yazabilirsin haliyle, ya da ikna çabaları, ben bekliyoruz derken hemen şimdi yazmanı kast etmemiştim =) Daha önce dediğim gibi en uygun zamanınızd yazın arkadaşlar... Kimseyi sıktığımız falan yok illa yazın şu zaman diye..
Mufuks, güzel olmuş ben bunu ve genel manada kullanılan kelimeleri eklyeip koyacağım sen hikaye içindeki kelimeleri buraya tutarsan okuyanlar için iyi bir kaynak da burası olur. Teşekkürler...
Mufuks, güzel olmuş ben bunu ve genel manada kullanılan kelimeleri eklyeip koyacağım sen hikaye içindeki kelimeleri buraya tutarsan okuyanlar için iyi bir kaynak da burası olur. Teşekkürler...
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Kardiff dahi bu kadar afallamışsa, Barbar kim ne hale gelir..
Bi kafa karıştırma büyüsü kadar etkili olur sanırsam kurdumuzun sözleri onun üzerinde..
Ben de merak unsuru verebiliyormuşum demek ki bakalım güzel bi karakter geçmişi ortaya çıkacak mı planladığım..
Bi kafa karıştırma büyüsü kadar etkili olur sanırsam kurdumuzun sözleri onun üzerinde..
Ben de merak unsuru verebiliyormuşum demek ki bakalım güzel bi karakter geçmişi ortaya çıkacak mı planladığım..
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı