Ölüm tanrılarının sağ kolları : Deathknig

Hayatını tanrıların ışığını aramaya adamış olanlara.
Post Reply
Greyspirit
Kullanıcı
Kullanıcı

Ölüm tanrılarının sağ kolları : Deathknig

Post by Greyspirit »

Negatif Enerji düzleminden güçlerini alan bir "şövalye"dir Deathknight.

Derler ki , ilk ölümşövalyesi bir paladindi. Tanrısına ihanet eden paladin "fallen" ünvanını kazanarak bir ölübüyücü(lich) ile tanıştı. Sonsuza kadar ölüme ve ölülelere hizmet edeceğine yemin ederek, ölübüyücüden bu amacını sağlayacak güçler kazandı...

Dünyaya hızla yayılan ölümşövalyelerinin amaçları farklı olabilse de ilkeleri aynıydı : Yaşamı sona erdirerek, mutlak ölümü sağlamak. Paladinler gibi tanrılardan aldıkları güçler sayesinde kudretlidirler.

Ã?oğu ölümşövalyesi, diyarlarda ölüler ordularına liderlik ederken; yalnız dolaşarak ideallerine ulaşmaya çalışırken; ya da ölübüyücüler, ölümbüyücüleri ile ittifaklar kurarken görülebilir.

Bazıları ölüme gerçekten sarılarak, wight, swordwraith, ghoul gibi yaratıklara dönüşürler...

Hizmet ettikleri kötülüğe rağmen, ölümşövalyeleri onurlu savaşçılardır; onursuz birinin yaşamayı haketmediğini düşünürler. İdealleri doğrutusunda yaşadıkları için Lawful olarak karşımıza çıkarlar...

Tanıtmak istedim; ama zaten herkes biliyordur :D
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

ellerine sağlık. güzel bir anlatım olmuş =)
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Teşekürler COk güzel Bir AÃ?ıklama Olmuş...
Bİr 2 şey eklemek istiyorum...

Bİr ölünün Yaşaması için ölüm tanrısnın izni gereklidir.

Ölüm büyücüsü Kaldırdıktan sonra Ölüm Tanrısına kendisini ispat etmelidir.

Yada Yaşarken yapılan anlaşmalarda geçerlidir.

Ölüm şovayleri genelde paladinin tam tersidir.
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Vitnai
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Vitnai »

Death Knight lar basit undead beyinsizlerdir diye düşünenlerdenim.
Senin anlattıgın Warcraft diyarına benzer bişe olmuş. Warcraft'taki Death Knight'ları doru anlatmışın.
Onuru olan, undead'e dönüşmeyenlere Black Guard denir. Death Knight'ın farkı undead olmasıdır.
Zaten Warcraft'tada Arthas Death Knight'a sonradan dönüşüo. O da 3. oyunda Black Guard sayılır. Sonra Lich Kel'Thuzad'dan yardım alıo falan filan.
<strong>Puslu</strong> gecede yalnız bir kurt...<br>-<br><div>Alıntı:"They're just masks you morons."</div>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Black Guard bambaşka bir konsept, yani en azından DnD Black Guard'ı bambaşka. Eğer başka sistem veya hikayelerde dediğin gibiyse merak ettim.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Blackguard için bir evil clerick bulup Ouitsider bir yaratıkla anlaşma imzalaman bir bağ kurman gerekiyor. Bir Anti Paladin oluyorsun tam manasıyla Smite Good, Detect Good gibi Paladin tersi büyüler geliyor. İlerde Nightmare adında hoş alevli bir at falan da çağırabiliyorsun gibi gibi...

DeathKnigth ise bildiğiniz üzere, Üst seviye Undeadlerdir yani ölüdür. Diğer üst seviyeli büyü Undead'i lich'in aksine az büyü yaparlar. Genelde kılıç kullanırlar, ezici silaha karşı hasar alırlar, Command Undead özellikleri vardır gibi gibi...

Arthas'a gelince onun durumunun Blackgurdlıkla ilgisi yok Vitnai direkt olarak Frostmourne ile bir alakası var.Kılıcın bir hükmeden kötücül bir gücü var o yüzden değişim oluyor en sonunda da Lich King oluyor kendisi şimdilerde ölmüş diye duydum Neyse Blackguardlıkla bir alakası yok onu söyleyeyim ben...
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Vitnai
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Vitnai »

Walter, ben Black Guard oluo demedim zaten :) ona benzer bişe oluo dedim. Ã?ünkü 3. oyunda kılıcı almasına rağmen hala yaşıyordu.
<strong>Puslu</strong> gecede yalnız bir kurt...<br>-<br><div>Alıntı:"They're just masks you morons."</div>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Vitnai wrote:Walter, ben Black Guard oluo demedim zaten :) ona benzer bişe oluo dedim. Ã?ünkü 3. oyunda kılıcı almasına rağmen hala yaşıyordu.
Cataclysm geldi gelecek, artık Arthas hikaye oldu ejderhaların babası geliyor, boş verin isterse black guard olsun onun warcraft evrenindeki rolü bitti çoktan :D
Vitnai
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Vitnai »

maalesef. benim en sevdiğim karakterlerdendi. ejderhaları filan ben sevmiyorum :D arthas'ımı istiyorum! undead! undead! ejderhada neymiş! :D
nese bakalım umarım güzel olur yeni ek paket.
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Kanatlıölümü küçümseme, bence Vitnai.. =)
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Vitnai
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Vitnai »

küçümsemiyorum yok :) ama ejderhaları fazla sevmem onu demek istiyorum. undeadler benim için her zaman ilgi kaynağıdır. özellikle lichler lich krallar gibi büyükleri :D yoksa beyinsiz olanlara kim ilgi duyar :D
en çokta "Frostmourne hunger" lafını özlicem :D
Post Reply