LOL oYUNCULARI
-
Logan
- Kullanıcı

LOL oYUNCULARI
LEAGUE OF lEGENDS oYNIYAN vARMI ARAMIZDA arkaslar. ?
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Re: LOL oYUNCULARI
Biraz Türkçeye özen göstererek yazsak, yani en azından başlıkta insan büyük harf küçük harf karmaşası yaratmaz, neden bahsettiğini hiç anlamadım açıkçası. Belki bilen biliyor bak Artemis anladı diyebilirsin, ama ben bu kadar yazım hatasını artık kaldıramıyorum kusura bakma. Çok ama çok rahatsız oldum, belirtmek istedim sadece...Logan wrote:LEAGUE OF lEGENDS oYNIYAN vARMI ARAMIZDA arkaslar. ?
-
Logan
- Kullanıcı

Hımmm ewet öle oluyor nerdeyse her 10 güne bir yeni bir hero cıkıyor karşımıza...
dota gibi 4 skiili var Bunları q w e r ile kontorl ediyorsun
ayrı eten uzun sürede dolan d ve f tuşları ile kontrol etiğin 2 skilin daha var ...
her heronun ayrı eten bir pasif skili var...
oyun dota gibi fazla hız gerektirmiyor daha cok kontol ve hınzırlık gerktiren bir oyun...
Dota map benziyor...
Bilgi almak için www.loltr.com adresinden yaralana bilirsin ki Orda modum
nick: NokiaN93
amerika serverında oynıyorum nick :NokiaN93
site hemen hemen türkçe Heroların skillerinin türkçe açıklaması ve oyunun anlatımı var.
Zaten oyunu yükliyip çalıştırdığınız zaman belli başlı öğretici görevler var.
dota gibi 4 skiili var Bunları q w e r ile kontorl ediyorsun
ayrı eten uzun sürede dolan d ve f tuşları ile kontrol etiğin 2 skilin daha var ...
her heronun ayrı eten bir pasif skili var...
oyun dota gibi fazla hız gerektirmiyor daha cok kontol ve hınzırlık gerktiren bir oyun...
Dota map benziyor...
Bilgi almak için www.loltr.com adresinden yaralana bilirsin ki Orda modum
nick: NokiaN93
amerika serverında oynıyorum nick :NokiaN93
site hemen hemen türkçe Heroların skillerinin türkçe açıklaması ve oyunun anlatımı var.
Zaten oyunu yükliyip çalıştırdığınız zaman belli başlı öğretici görevler var.
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

Re: LOL oYUNCULARI
catboy wrote:Biraz Türkçeye özen göstererek yazsak, yani en azından başlıkta insan büyük harf küçük harf karmaşası yaratmaz, neden bahsettiğini hiç anlamadım açıkçası. Belki bilen biliyor bak Artemis anladı diyebilirsin, ama ben bu kadar yazım hatasını artık kaldıramıyorum kusura bakma. Çok ama çok rahatsız oldum, belirtmek istedim sadece...Logan wrote:LEAGUE OF lEGENDS oYNIYAN vARMI ARAMIZDA arkaslar. ?
Klavyem bozuk kusra bakma ...