...Valcardo Rafuj... ( Yorumlar)
Biraz geç oldu ama kusura bakmamanız temennisiyle, malumunuz olduğu üzre tebdil-i mekan eyledim.. Rabıta-i beynelmilel'im de kesintiye uğradı ancak kimi zaman girebiliyorum..
Divan-ı Lugat-ı Tark..:
setr-etmek: üzerini örtmek
nihan: gizli, saklı
Divan-ı Lugat-ı Tark..:
setr-etmek: üzerini örtmek
nihan: gizli, saklı
<div>"Ademin kalbindeki geceyi kim bilebilir ki; karanlığın kendinden başka..?" Al-ta'ir Bloodlust</div>
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Walter wrote:Onlara bakmaktan sıkılan, Kardo, Evanir"e dönerek sorusunu cevaplamaya hazırlandı.
bence top sende bana laf demek düşmez Kardiff'cim..Aegron Linwelin wrote: Sen istersen cevabını ver, sonrasında da ben yazayım
<div>"Ademin kalbindeki geceyi kim bilebilir ki; karanlığın kendinden başka..?" Al-ta'ir Bloodlust</div>
Bu arada; "Evanir akıllı olsun akıllı.."
Tark da öyle bi akıl varki esasen halt etmiş o narsist elf bozuntusu, pişman olcek dediğine..!
Wallark Greece ile bile zamanında yolları kesişmiştir belki Walter bilir o zamanları.. Ne günlerdi be Tark şimdiden özledi baksana kadim lisanına

Tark da öyle bi akıl varki esasen halt etmiş o narsist elf bozuntusu, pişman olcek dediğine..!
Wallark Greece ile bile zamanında yolları kesişmiştir belki Walter bilir o zamanları.. Ne günlerdi be Tark şimdiden özledi baksana kadim lisanına
Senin karakter hakkında bir kaç düşüncem var kadim lisanı sıkça kullanan bir millet var Justisarda, onla bağlayabiliriz gibi duruyor ama konuşulur bir örnekle bu ırk hakkında ipucuvereyim.
Ã?rnek :
"Soylu Are, yanınıza-" sözleri iki sert zırhlı yokatlarla kesildi.
"Korkarım Tanrınızın yanında değilsin hasımım. Uyanmanı tavsiye edeceğim zira bu şu ortamda zaruridir."
Arindrim, onu tokatlayan adama şaşkınlıkla baktı. Bu ölmeden önce dövüştüğü adamdı. "Ulan seni adil bi şekilde öldürdüm ne peşimden geliyorsun ?"
şövalye mağrur bir şekilde ayağa kalktı. "Korkarım ki ölmediniz, Sayın Barbar."
"Korkarmış" diye homurdandı, Arindrim etrafa bakarak.
Ayrıca Evanir'e gıcığız bakıyorum da...
Sıra mühim değil bir üçlü bir tarafta diğer üçlü bir tarafta, şu durumda. Sen Tark gayet cevap verebilirsin Barbara, bir sıkıntı olmaz.
Ã?rnek :
"Soylu Are, yanınıza-" sözleri iki sert zırhlı yokatlarla kesildi.
"Korkarım Tanrınızın yanında değilsin hasımım. Uyanmanı tavsiye edeceğim zira bu şu ortamda zaruridir."
Arindrim, onu tokatlayan adama şaşkınlıkla baktı. Bu ölmeden önce dövüştüğü adamdı. "Ulan seni adil bi şekilde öldürdüm ne peşimden geliyorsun ?"
şövalye mağrur bir şekilde ayağa kalktı. "Korkarım ki ölmediniz, Sayın Barbar."
"Korkarmış" diye homurdandı, Arindrim etrafa bakarak.
Ayrıca Evanir'e gıcığız bakıyorum da...
Sıra mühim değil bir üçlü bir tarafta diğer üçlü bir tarafta, şu durumda. Sen Tark gayet cevap verebilirsin Barbara, bir sıkıntı olmaz.
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Ayrıca Greece sizin döneminizde daha yirmi yaşlarında delikanlı Dannandla falan yaşıt yani =)
Benim yazdığım, Ölülerin Bekçisi 4. Ã?ağın sonlarında geçiyor, Siz ise 3. Ã?ağın başlarındasınız zaman farkı büyük anlayacağın....
Benim yazdığım, Ölülerin Bekçisi 4. Ã?ağın sonlarında geçiyor, Siz ise 3. Ã?ağın başlarındasınız zaman farkı büyük anlayacağın....
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Olabilir elbette tabii ki de Justisar'a uygun bir geçmişim olmalı senle görüşürüz bu konuda, benim tasarladığım vehalihazırda uyumlu olan tarihle ilgili..
Sadece Evanir değil "ötekiler"e bir nefretim söz konusu, sevgi nedir unutmuşum.. Sürümü yitirdiğim o günde de sadakati geride bırakmış gibiyim.. şu an susuzluğu dindireceğim yeni şeyler arıyorum, etrafta oldukça tanınır oldum bilinen yerde gizlenmek kolay değil.. Ama susuzluğu dindirmekten başka sorularımda peyda oldu ya hayırlısı..
Bir tek Kardo'ya belirgin bir nefret sergilemişliğim olsaydı zaten sürü lideri olarak bellemezdim, ama ayine-i devran istikbalde neler gösterir bilemem..
Eldia için'se içimdeki sıcaklığı nisyan perdesinde altında kalmış bir duygumla bağdaştıracağım gibi, O'na olan hisler zamanla şekillenecektir elbet..
(baya bi öznel konuştum, iyice kaptırmışım kendimi Tark olmaya..
)
İlham gelirse devam ederim madem bende beklemem özel olarak..
[/quote]
Sadece Evanir değil "ötekiler"e bir nefretim söz konusu, sevgi nedir unutmuşum.. Sürümü yitirdiğim o günde de sadakati geride bırakmış gibiyim.. şu an susuzluğu dindireceğim yeni şeyler arıyorum, etrafta oldukça tanınır oldum bilinen yerde gizlenmek kolay değil.. Ama susuzluğu dindirmekten başka sorularımda peyda oldu ya hayırlısı..
Bir tek Kardo'ya belirgin bir nefret sergilemişliğim olsaydı zaten sürü lideri olarak bellemezdim, ama ayine-i devran istikbalde neler gösterir bilemem..
Eldia için'se içimdeki sıcaklığı nisyan perdesinde altında kalmış bir duygumla bağdaştıracağım gibi, O'na olan hisler zamanla şekillenecektir elbet..
(baya bi öznel konuştum, iyice kaptırmışım kendimi Tark olmaya..
İlham gelirse devam ederim madem bende beklemem özel olarak..
[/quote]
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı