...Aralık Ayının En iyi Hikayesi...

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Oo yarışma gibi bir şey yapmışsınız. Geç kalmışım oylamaya katılamadım..
Tebrikler Illyra :clap:

Bunu görünce aklıma eski yarışmalarımız geldi, hiç tasarı olarak bir şey düşünülüyor mu? Bir ara çok yarışma yapılıyordu..
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Possessed wrote:Bunu görünce aklıma eski yarışmalarımız geldi, hiç tasarı olarak bir şey düşünülüyor mu? Bir ara çok yarışma yapılıyordu..
Aslında benim aklımda bir yarışma fikri var (temalı), hatta eğer yaparsam bunu kendim düzenleyip sponsor bile olabilirim. Bilmiyorum, bakalım :P
Image
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Harika bir çekişme oldu.
Katılan herkese teşekkürler.
Illyra'yı da özellikle tebrik ederim.

Kaleminiz asla kırılmasın!
Been there. Seen that. Got the scars.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Alenthas wrote:
Possessed wrote:Bunu görünce aklıma eski yarışmalarımız geldi, hiç tasarı olarak bir şey düşünülüyor mu? Bir ara çok yarışma yapılıyordu..
Aslında benim aklımda bir yarışma fikri var (temalı), hatta eğer yaparsam bunu kendim düzenleyip sponsor bile olabilirim. Bilmiyorum, bakalım :P
Vay, merak ettim. Eğer üzerine yazabileceğim bir şeylerse katılmayı çok isterim. Teması önemli, aslında yarışmaya can katan o oluyor. Aynı şey üzerine ne kadar değişik fikirler çıkabildiğini görüyorsun.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

İşte öyle aklıma rastgele gelen bir fikirdi aslında. Bir kelime uydurulur (bunu yazar ya da ben belirlerim) bu kelimenin gerçekte hiç bir karşılığı olmaz (ya da çok basit bir kelime olur, "Ateş" gibi) ve yazarlardan öyle bir hikaye yazmaları istenir ki bu kelimeye bütün dünyanın ve yaşamın anlamını sığdırmaya çalışırlar :)
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Çok teşekkür ederim, birinci olacağımı beklemiyordum, bende şaşırdım ve biraz da mahcup oldum. Bana oy veren ve hikayemi okuyan herkese, sponsor olan Artemis'e, son olarak ta bu yarışmayı düzenleyen Water'a teşekkür etmek istiyorum. Kendimi nobel ödülü almış gibi hissediyorum, umarım sırayla herkes kazanır :)
Image
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Bu Ayın Oylaması kapanmıştır başlığı kilitliyor ve sabitlikten indiriyorum ayın 7.sinde Ocak Ayının En Beğenilen Hikayesi başlığı açılacak oylama tekrardan başlayacaktır.

Bilginize....
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Locked