...Ocak Ayının En iyi Hikayesi...

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Walter
Yönetici

...Ocak Ayının En iyi Hikayesi...

Post by Walter »

.....Yeni bir ay, yeni bir yıl ve yeni hikayeler.....

Yeni Bir Oylama ile tekrar buluştuk, Bu aya giriş yapmadan önce nce bu konsepti tekrar hatırlayalım.

İlk Ayın Kazananı Illyra idi, bu vesileyle onu tekrardan tebrik etmek istiyorum. Geçen İlk yarışma olduğundan Kuralları yazmamıştım. Kısa kısa bildiğiniz kuralları burada Tekrar edeyim.

1- Her kişi sadece bir öyküyle katılabilir. Birden fazla öykü yayımlamış olanlara ise özelden sorduğum soruyla hangi hikayesinin bu oylmaya katılacağı belirlenecektir.

2- Oylama süresi, Ayın 7.den 27.e Kadardır, Tam yirmi gün yaptım, daha iyi olur diye. Ocak 7 de Anket Eklenecektir.

3- En Beğenilen öykü, bir romanla ödülendirlecektir. Ayrıca kazanan öykü sabit olarak, diğer ayın kazananı açıklanana kadar orada duracaktır.

4- Oylama bitiminden Son bir hafta öncesine kadar, Yani Ayın 20.ne kadar öyküler ankete eklenebilirler, Oylamaya katılabilirler.

Kurallarımız bunlar soru, öneri ve isteklerinizi bu başlıkta ya da bana pm atarak belirtebilirsiniz. Sıra Bu ayki ödülümüzü açıklamaya geldi. Beğenilen hatta oyunu bile yapılan bir hikaye bu.

Kimileri War never Changes ile tanır bu konsepti, Kimileri ise açlık sefalet ve vahşilikle, gökyüzüne uzaklıkla insanların bıraktığı yıkım dünyasıyla. Evet daha fazla bekletmeden açıklıyorum, Aylık Ã?dülümüz olan kitabı.

METRO 2033

Image

Evet, bu ayki kitabımız bu arkadaşlar, şimdiden güzel hikayler çıkarabilmenizi diliyor bu ayın sponsoru Efla'ya buradan teşekkürlerimizi sunuyorum. Hikayeler yazılmaya başlasın. Herkese şimdiden başarılar.

Saygılarımla

Walter.

*anketler, 7 ocakta eklenecektir
Last edited by Walter on Fri Jan 07, 2011 11:03 pm, edited 1 time in total.
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Efla bu ay katılabilirim diyordu, umarım katılır çünkü bu ay Aralık ayı kadar fazla katılan olacak mı şüphesindeydim :D
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Ben de Sıradışı Sırrım ile katılacağım, bakalım beğenilecek mi :)
Image
byga
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by byga »

Ben Lord Kadim ile katılacam gerçi bugun yazmaya başladım bölüm bölüm ekleyecem hikayeyi umarım sorun olmaz ?
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Bölüm bölüm eklemekte bir sakınca yoktur. Ã?oğu arkadaşımız bende dahil bölüm bölüm ekleriz hikayenin uzunluğundan dolayı.
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
byga
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by byga »

O zaman güzel 3 kitaplık bir seri olacak umarım herkes beğenir serinin bitmesi zaten iki yılımı alır. Fantezi türündeki ilk kitabım o yüzden heyecanlıyımda :D Gerçi her kitabımda böle heyecanlanmaktayım
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

2 yılda yazacağın 3 kitaplık seriyle mi 20 günlük yarışmaya katılıyorsun? Anlamadım :|
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
byga
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by byga »

Yarışmaya yazmış oldupum bölümle katılıyorum sadece 20 günde kitap yazılmaz yazılsada birseye benzemez ki 3 tane kitabı 20 günde yazmak için ya süperdeli yada süperdahi olmak lazım ben ikiside değilim.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

7 ocak günü de geldi hani anketleri bugün ekleyeceksin değil mi Walter? :D
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Catboy sabahın ikisinde dayanmışsın kapıya insaf be! ;)
Last edited by Bogus on Sat Jan 08, 2011 1:09 am, edited 1 time in total.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Bogus wrote:Catboy sabahın ikisinde dayanmışsın kapıya insaf be!
catboy alacaklı gibi hakatten :p
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

sondaki gülücüğü eklememiş olsaydım tamam da ciddi olmadığım bir şey için bu ne ciddiyet anlayamadım!
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Arkadaşlar gerilmeye lüzum yok ben ekledim anketi =), Bogus sanırım onu şakayla yazdı ama kendi gülücük koymayı unuttu. Bence Bu ufak bir yanlış anlaşılma sadece, bogus gelip açıklayacaktır sanırım...

Neyse konumuza dönelim ben ekledim anketleri, Anketin gösterim süresi diye bir durum da varmış, onu da öğrenmiş oldum. 21 gün yaptım gösterim süresini denemek için tabi oylama 27 Ocakda bitecek.

şimdilik elimizde dört hikaye var, yeni hikayeler geldiği zaman ankete eklenecektir.

Evet arkadaşlar oylama başlasın....
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

catboy wrote:
sondaki gülücüğü eklememiş olsaydım tamam da ciddi olmadığım bir şey için bu ne ciddiyet anlayamadım!
Bence Bogus da geyik yaptı ama forum ortamında ses olmamasının dezavantajları işte...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

İçine çocuk yuvarlanıp sekiz kilometre sürüklenen logar deliklerine olaydan sonra belediyenin hemen koşarak kapağını kapatması gibi ben de görev bilinciyle o yazının sonuna gülücüğümü koydum.

şirinlemeye devam ;)
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Post Reply