Birinci şahıstan anlatımı severim, Ben de genelde birinci şahıs yazarım. Ã?ünkü okuyucu kahramanın yerine girer; onun gördüğü kadarını bilir ve olayı onla beraber çözmeye çalışır. Ayrıca kahramanın iç dünyasını da bence en güzel böyle aktarırsın.Illyra wrote:Bu benim ilk birinci şahıs yazı denemem.
Catboy sana katılmıyorum; şu zordur bu zordur tartışması kadar saçma bir şey de yok, bunu tartışmayacağım. Birinci şahıs anlatımın kendine özgü olguları vardır, üçüncü şahıs anlatımın da kendine özgü olguları. "ama sen yazınca iş değişiyor tabi" deyip işin içinden de çıkmaya çalışmak ucuz, kusura bakma. Demek ki yazarın iyiliğine bağlı anlatım, birinci ikinci şahıslarla ilgilisi yok. Illyra güzel yazıyor. Başkası kötü yazarsa onun derdi, seçtiği anlatımın değil.
Demin sana katılmadım ama burada sonuna dek katılıyorum. En sevdiğim şeydir bir filmin/kitabın/dizinin adının olaylar içinde geçmesi. Bir karakter söyleyince nedense çok mutlu oluyorumcatboy wrote:bu ismi de bu bölümde kullanarak beni benden aldın, çok severim hatta okurken avcılık oynarım böyle öykünün adının geçtiği yerleri bulabilecek miyim diye
---
Illyra, yazına gelince bir iki gereksiz noktada takıldım ama bence harika yazmışsın. Çok başarılı anlatıyorsun, kızla beraber yaşıyoruz olayları; ama öykü yarımmış meğer