Büyücü ve Zırh

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

yeminer wrote:abi her şeyin bir mertliği vardır hatta büyünün bile. taş baltalarla savaşanlar da kılıç çıktığında mertlik bozuldu demişlerdir.
dikkatini çekerim bi barbarın görüş açısından bakıyoruz olaya genel deil... yoksa arcane büyüye hayranlık duyarım we onu asla korkaklıkla bağdaştıramam (hatta fiziksel mücadelenin ötesinde zorluk we tehlikeler barındırır derim...)
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

haklısın öyledir ve bence barbarlarda böyle görür. uğraşamayacakları ve kontrol edemeyecekleri kadar büyük bir güç
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

yeminer wrote:haklısın öyledir ve bence barbarlarda böyle görür. uğraşamayacakları ve kontrol edemeyecekleri kadar büyük bir güç
kesinlikle... herkes büyü yapmaya cesaret edemez, edenlerin hepsi de ona hükmedemez zaten...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

WarlorD wrote:
yeminer wrote:haklısın öyledir ve bence barbarlarda böyle görür. uğraşamayacakları ve kontrol edemeyecekleri kadar büyük bir güç
kesinlikle... herkes büyü yapmaya cesaret edemez, edenlerin hepsi de ona hükmedemez zaten...
Hükmetse de uzun yaşayacağı garanti değildir :mrgreen:
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

tabi biraz fazla hükmedsip ölümden kurtulmayı da başaarbilir değil mi corax
güç amacın, k
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

Heh, bi kişi büyüye hükmettikten sonra, artık kolay kolay yenilmez, özellikle onu şekillendirme yeteneğine yeterince sahipse... :wink:
gandalfoftheday
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by gandalfoftheday »

Büyüye hükmetmekten kastınız level 20 ötesi 3E archmage ve FR'daki epic mage ise sanırım kesinlikle yenilmez :wink: . Arkadaşlar büyücü için önemli olan yenmek-yenilmek ya da savaşmak değildir ki. O seviyeye gelmiş büyücü muhtemelen fiziksel dünyayla uğraşmayı çoktan bırakmış, laboratuvarında ölümlülerin anlayamayacağı işlerle uğraşmakta, meslektaşlarıyla felsefe tartışmaktadır. Bizim dünyada NASA'da çalışan uçmuş tiplemeleri düşünün. Biz anlamayız onları. O kadar nadir ve farklıdır büyücüler. Sonuçta herkes birşeyler çalabilir, herkes eline kılıç alıp sallayabilir, ya da bir tanrıya yakarabilir. Ama büyü, o özeldir... Bunu yaşamının temeline koymayan bir büyücü zaten asla o seviyeye ulaşamaz...
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

kesinlikle sana katılıyorum gandalfoftheday. büyü herkesin uğraşabileceği bir iş değilkdir. insanların çoğu bunu anlayamaz ve doğa olarak ondan korkar ve ona mertlik dışı
güç amacın, k
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bir leather armour +5 (OHA) hayır demem. Sadece armour değil saveleridegüzeller. +5 olmasada güzel bir özellik veriyorsa kullanılabilir.

Bir mağarada veya ormanın ortasında karizma düşük olmuş olmamış ne yazar. Kurtlar "şu zibidiye bak hem mage hem armour giymiş. Büyünemi güvenmiyon lan lavuk!" mu derler. Karşısına akıllı yaratıklar çıkmış bir büyücüde haline şükreder, çünkü son derece zayıf görünüşlü bir fighter sanarak ondan önce öbürlerine saldırırlar. Yoksa ilk hedef cübbelilerdir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

rp açısından gerekli diilse büyücünün zırh giymesine ben de sıcak bakmıyorum
War, war never changes...
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

darkgnome abi şu hafif zırh giyip düşman aldatma fikri çok hoşuma gitti aslında
doğru söylüyorsun, akıllı düşman ya cüppeliye ya da şatafatlı zorlu savaşçı rakibine bakar
yani leather, hide gibi armor çok iyi bir kamuflaj olabilir
özellikle still spell ve silent spell gibi featlerle açığa çıkmadan bile işini halledebilirsin
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

bu söylediğin 3'rd de pek geçerli değil be hocam adam leather giyiyorsa ac'si baya bi muazzamda olabilir hatta genellikle ağır zırhlılardan daha iyide oluyor
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

abi iyi de ne alaka?
ben büyücünün dandik savaşçı kılığında gezinmesinden bahsetmiştim?
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

eh o zaman öylede bende her leather giyenin dandik savaşçı kılığında olmıyacağını söyledim ama dersin ki yırtık leather paslı kılıç ona sözüm yok
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

bu arada yukardaki açıklamamın yanlış anlaşılabileceğini farkettim sinirilendiğimi zannetmeyesin norticus,zaten delikanlı büyücü zırh giymez
Post Reply