alın buda bize kapak olsun....
bu arada birşeyi belirtmek istiyorum
popstar hakkında sizinle aynı duyguları paylaşıyoruz
ama işte "cahil halkımız, işte tinerciler, şu bu " bunları seyrediyor deyip kötü eleştiriyoruz
bence haklıyız, ama göz önünde bulundurmamız gereken bir şey var
biliyorsunuz ki bu programı türkler uydurmadı
yıllrdır bu program ypılıor
yani medyamız halkımızı aptal yerine koynmuyor
tüm dünya medyası, tüm dünyayı aptal yerine koyuyor
popstar hakkında sizinle aynı duyguları paylaşıyoruz
ama işte "cahil halkımız, işte tinerciler, şu bu " bunları seyrediyor deyip kötü eleştiriyoruz
bence haklıyız, ama göz önünde bulundurmamız gereken bir şey var
biliyorsunuz ki bu programı türkler uydurmadı
yıllrdır bu program ypılıor
yani medyamız halkımızı aptal yerine koynmuyor
tüm dünya medyası, tüm dünyayı aptal yerine koyuyor
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Abi çok gülüyorum Uzan'a yaw... Bir insan bu derece mi yüssüz olur Tayyip bir bu iki.. Ya da Tayyip iki bu bir... Neyse karar vermesi güç.. Ama işin ilginci bu Uzan'a acıyanlar var, inananlar falan var komikpyros wrote:kanad'de tükrstar
showtv'de popstar
atv'de akademi türkiye
bir star kaldı abukluk yapmayan, onların da işleri başlarından aşkın cumhuriyet için grev yapıyorlar (Uzan Geliyorum Cumhuriyeti için tabii)
ya ben uzan dedim de, sen de tayyip demişsin, biraz politikaya girmiş gibi olmuşuz . . .fingolfin wrote:Abi çok gülüyorum Uzan'a yaw... Bir insan bu derece mi yüssüz olur Tayyip bir bu iki.. Ya da Tayyip iki bu bir... Neyse karar vermesi güç.. Ama işin ilginci bu Uzan'a acıyanlar var, inananlar falan var komikpyros wrote:kanad'de tükrstar
showtv'de popstar
atv'de akademi türkiye
bir star kaldı abukluk yapmayan, onların da işleri başlarından aşkın cumhuriyet için grev yapıyorlar (Uzan Geliyorum Cumhuriyeti için tabii):D!!
konuya dönelim . . .
evet norti onu unuttum, ama sanırım o dediğin müzik yarışması değil
aktör, aktris yarışması
başüstüne kralımkonuya dönelim . . .
ve benim nacizane fikrim artık televizyonlarda şöyle kaliteli birşey gördüğümüz zaman mutluluktan uçacagız ama bu mutluluğu bize yaşatmaya pek niyetli de değiller sanırım
ama olsun bizde televizyon izlemeyiz,vcd dvd falan takılırız, hiç değilse paramızla rezil olmayız