Return of the King<Demran Silverblade döndü>

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Return of the King<Demran Silverblade döndü>

Post by DeMRaN »

Selamlar diyarın sakinleri koruyucuları seçilmişler, tüccarlar ve en önemlisi Dostlarım uzun bir aradan sonra Soylu şovalye Demran parlak zırhlarıyla geri döndü, ve herkesi selamlar eski dostlarını ve yeni gelen arkadaşlarını...
Umarım başlık için kızmassınız :D Heironeus'un ışığı sizlerle olsun!!! Biliyorsunuz yardıma ihtiyacı olan varsa HERZAMAN burdayım...
Bu arada Kan kardeşim Corax Tigerheart uzun zaman oldu deil mi?
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

tekrar hoşgeldin demran.....
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

seniden yeniden aramızda görmek ne büyük şeref
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
The_Forgotten_King
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Forgotten_King »

Hoş geldin abi nerden?
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Çok uzaklardan zorlu bir yolculuktan geliyorum dostlar... Ordularımı şehrimi bırakıp tek başıma gittiğim bir yolculuktan!

Tharivol Ama'kiir sizleri selamlar: Diyarın gizem ustaları, en kudretli büyücüleri sesimi duyun geri döndüm ve tahmin edemiyeceğiniz güçler kazandım... Ozellikle birkaçınıza sesleniyorum umarım o kişiler anlamıştır! Drow büyücü cübbesinin kafalığını tekrar kafasına takar ve gçlgeler içinde kaybolur...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

Bir meydan okuma sezdim...
Bakalım bu meydan okumaya cevap gelecekmi?
artık sabırsızlıkla bu cevapları bekliyorum...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Re: Return of the King<Demran Silverblade döndü>

Post by Raistlin »

DeMRaN wrote:Bu arada Kan kardeşim Corax Tigerheart uzun zaman oldu deil mi?
Hoş geldin kardeşim, diyarlar seni yeniden kazanmış oldu.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Norticus wrote:seniden yeniden aramızda görmek ne büyük şeref
Norticus hala buralarda mısın merak ettim. Umarım iyisindir... Yeni başlıklarda ismini hiç görmedimde
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ã?oğu eski kişi gitti Demran diyar çok değişti.Ben eski zamanları bilen az kişiden biriyim sanırım. Yine de hoşgeldin. Diyar yok olmanın eşiğindeyken eski bir dostu her zaman sevinçle karşılarız.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Yok olmanını eşiği? Bizler burada oldukça bu olmayacaktır. Elimden geldiğince yardım etmek isterim. Yeter ki söylensin gerekli olduğunda birşey... Eski dostların gitmesi üzücü ama yeni dostlarımızda olacaktır.

Herkese Saygılarla.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Hoşgeldin Demran.

Umarım diyarda tekrar uzun zaman geçirirsin.

Eskilerden birini daha sitede görmek oldukça hoş ;) ...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Selamlar sana Eldarin... Benim mailım hacklenmeden yani siteden ayrılmadan 1 hafta önce girmiştin sende hatırladığım kadarı ile muhabbetlerini okumuştum sanki seninle tanışmak benim için bir onurdur... Sanırım gerçekten zor bir zaman atlatıyor diyaralar...
Post Reply