Özür Diliyorum!!!

Her tür dilekleriniz ve moderatorlük başvurularınız için.
Post Reply
legacy_user_8335

Özür Diliyorum!!!

Post by legacy_user_8335 »

Tum sıteden ve site kullanıcılarından ozur dılıyorum ılk once.
Assagıda goruyıceyınız hesapların (accaunt, nick) sahıbı bendım ve bu gunden sonra hıc bırısıyle gırmıyıceyıme yemın ederım.

1: Richard
2: Tyriel Kaelthas
3: DooM
4: Salako
5: Shadow
6: Kaelthas
7: N------T

Su anda aklıma gelenler bunlar. Fakat aklıma geldıyı surece buraya eklemekten cekınmıyıcem.
Tekrar ve tekrar herkezde Basta "FlintFireforge, Gandalfoftheday, Mask, Malovan, Mussy, Serinafairuza" bu yonetıcılerden ve tum mod ve kullanıcılardan cok ozur dılıyorum.
Sitenın daha ıyı bır yere gelebılmesı ıcın elımden gelenı yapıcam saygılarımla.
E. Ulaş Yüceilli
gandalfoftheday
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by gandalfoftheday »

Özür mesajın saraya taşınacaktır. Son söz sarayındır. Sonuç sana bildirilecektir.
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

Kaelthas özrün reddedildi. Bir dostun olsam da seni admin olarak uyarmak zorundayım siteye bu nicklerle girmen aldığımız kararlara meydan okuma niteliğindedir. Bu şekilde nicklerle girmeye hele bir de bunlarla özür başvurusunda bulunmaya devam edersen bu başvurular bir daha kabul edilmeyecek bundan sonra ikinci bir karar kadar siteye bizim kararlarımıza karşı çıkarak mesaj attıkça bir gün affedilme şansını da azaltıyorsun. Bu nedenle eğer bir daha afferdilmeyi talep edeceksen (ki bunu en azından altı ay gibi bir süre yapmamanı tavsiye ederim) bunu bir adminin e-mail adresine mesaj atarak ya da frp@frpworld e mesaj atarak yap.
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Post Reply