Bu arada pyros guzel.
Yuzuklerin Efendisi Gülmece
yemıner bende 100 taneden fazla var. istersen hepsını maılına atarım eyerkı yerın varsa.
Bu arada pyros guzel.

Bu arada pyros guzel.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

fraud of the rings diye bir karikatür dizisi var biliyor musunuz?
böyle bildiğiniz leman karikatürü gibi lotr karikatürleri var
çok komikler
bir tanesinde frodo şöyle diyor
I can't read the fiery words (bu ateşten kelimeleri okuyamıyorum)
gandalf yüzüğü alıp inceledikten sonra cevap veriyor; Insert finger here! (buraya parmağınızı sokun!)
bunu görünce kopmuştum
böyle bildiğiniz leman karikatürü gibi lotr karikatürleri var
çok komikler
bir tanesinde frodo şöyle diyor
I can't read the fiery words (bu ateşten kelimeleri okuyamıyorum)
gandalf yüzüğü alıp inceledikten sonra cevap veriyor; Insert finger here! (buraya parmağınızı sokun!)
bunu görünce kopmuştum
bir de şey var
Nazguller Fırtınatepesi'nde hobbitlerin etrafını sararlar, dört hobit kılıçlarını çekip birbirilerine sokulur ve dehşet içinde yüzük tayflarına bakarlar
derken Frodo, amcası bilbonun bu gibi sorunları nasıl çözdüğünü hatırlayıverir ve Nazgul Kral'a şöyle der
"Sanırım bilmece oyunu oynamakla pek ilgilenmezsiniz, değil mi?"
Nazguller Fırtınatepesi'nde hobbitlerin etrafını sararlar, dört hobit kılıçlarını çekip birbirilerine sokulur ve dehşet içinde yüzük tayflarına bakarlar
derken Frodo, amcası bilbonun bu gibi sorunları nasıl çözdüğünü hatırlayıverir ve Nazgul Kral'a şöyle der
"Sanırım bilmece oyunu oynamakla pek ilgilenmezsiniz, değil mi?"
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
-Oh Gandalf, Cüppen ne kadar da parlak beyaz.
-Ne oldu Gandalf, cüppen eskiden griydi...
-Normal çamaşır detarjanı kullanırken cüppem griydi, fakat şimdi Istari Beyazı'm var!!!
-Sıradan çamaşır deterjanı.
-ıstari Beyazı
-Ben Istari Beyazını seçitim, cüppemi sihirli bir şekilde beyaz yapan bir çamaşır deterjanı...
*Gandalf Istari Beyazi'ni seçti*
(fotoşop falan bilmediğimden bu şekilde altyazi yaptim
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
link veriyim madem, niye gözükmedi içbir fikrim yok...
http://www.tolkienonline.com/gallery/ga ... fm?ID=7473
http://www.tolkienonline.com/gallery/ga ... fm?ID=7473
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Lord of the rings karakter analizleri :
Gandalf:Yaşlı başlı adam.Ama amcayı bu yaşta at bindiriyolar ordan oraya koşturuyolar.Bide giyinmiş ak pak AAAAAAA evet evet ak sakallı dede olsa gerek.Gandalf bana sayısal rakamlarını versene...
Aragorn:Karizmatik şahsiyet pis sakalı ve aykırı tarzıyla elf kızlarını götürür.Yükseklerde gözü vardır
Gimli:Filmin şarapçısı.Akrabalarının katlinden sonra kendini içkiye verir kendine hiç bakmaz saç sakal birbirine karışır orda burda sürter
Sauron:esasta kılıbık koca evlilik alyansını kaybeder ve karısından yediği firca yüzünden durmadan yüzüğünü arar ama bir hobbit alıkoymuştur
adamlarini üzerlerine salar ama nafile.....
........
Gandalf:Yaşlı başlı adam.Ama amcayı bu yaşta at bindiriyolar ordan oraya koşturuyolar.Bide giyinmiş ak pak AAAAAAA evet evet ak sakallı dede olsa gerek.Gandalf bana sayısal rakamlarını versene...
Aragorn:Karizmatik şahsiyet pis sakalı ve aykırı tarzıyla elf kızlarını götürür.Yükseklerde gözü vardır
Gimli:Filmin şarapçısı.Akrabalarının katlinden sonra kendini içkiye verir kendine hiç bakmaz saç sakal birbirine karışır orda burda sürter
Sauron:esasta kılıbık koca evlilik alyansını kaybeder ve karısından yediği firca yüzünden durmadan yüzüğünü arar ama bir hobbit alıkoymuştur
adamlarini üzerlerine salar ama nafile.....
........
-
Khellendros
- Kullanıcı

-
ejderçocuk
- Kullanıcı