frp'de sıralama
- Araj_The_Wind_Master
- Kullanıcı

ewt abi
bir yerde iki kişi bahsediyor:
-ya bi büyücü vardı, kırmızı cüppeli, neydi adı böyle öksürdükçe kan falan geliyordu?
-raist miydi?
- heh öyleydi galiba onda gelecek var sana söyliyim
bu tarz bir dialog geçen ve fizbanın zifnab diye geçtiği bir seriyi kimse bana tavsiye etmesin
tamam mükemmel bir seri yarattınız ama yazdığınız her kütaba bunlar atıştırılımazki kardeşim
bir yerde iki kişi bahsediyor:
-ya bi büyücü vardı, kırmızı cüppeli, neydi adı böyle öksürdükçe kan falan geliyordu?
-raist miydi?
- heh öyleydi galiba onda gelecek var sana söyliyim
bu tarz bir dialog geçen ve fizbanın zifnab diye geçtiği bir seriyi kimse bana tavsiye etmesin
tamam mükemmel bir seri yarattınız ama yazdığınız her kütaba bunlar atıştırılımazki kardeşim
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
-
rhielatheredrobe
- Kullanıcı

ölüm kapısı bence mükemmel bi seri!!
kesinlikle okunması gerekir, karakterler ve dünya alışmadık ,kabul ediyorum .. ama bu kesinlikle serinin orjinalliğini yansıtıyor, insanlar bildik insan değil, elfler bildik elf değil, cüceler keza öyle..
şimdiye kadar üzerinde en fazla kafa patlattıığım , beynimi yoran bi seri oldu..bu kadarını daha önce yaşamamıştım, bence bi kayıp olur okumamak.
okuyun yine beğenmeyin,,,,
ama okuyun!!
kesinlikle okunması gerekir, karakterler ve dünya alışmadık ,kabul ediyorum .. ama bu kesinlikle serinin orjinalliğini yansıtıyor, insanlar bildik insan değil, elfler bildik elf değil, cüceler keza öyle..
şimdiye kadar üzerinde en fazla kafa patlattıığım , beynimi yoran bi seri oldu..bu kadarını daha önce yaşamamıştım, bence bi kayıp olur okumamak.
okuyun yine beğenmeyin,,,,
ama okuyun!!
sessizliğini koru ya da ondan daha iyi bir şey söyle
!!!
galiba insanlar dragon lance gibi bi kitabı uzatıp 500 taneye cıkıncaya kadar caramonun bilmem kimin torunun torunun savaşlarıyla yeter diyene kadar okumayı seviyor.ölüm kapısının sevilmemesinin tek bir sebebi vardır.o da o kitap digerleri gibi dl ya da fr gibi hem sıradan hem daha basit degil.evet bencede ölüm kapısını sevenin okuyanın cok olması için daha kolay adepte olunan daha basit kitaplara alışmış olanların okumaması lazım.ölüm kapısı yeni başlayanlar için bencede pek de uygun bi seri degil.
mountains of might
Bak hele,ben de bilmediğim bir çok şeyi burada buldum,fakat ben Frodo'nun ilk sorusuna cevap vererk başa dönüyorum.Benim en sevdiklerim arasında Elric destanı(Michael Moorcock),Elenium Üçlemesi(David Eddings) ve KaraElf Üçlemesi ve her çeşit eseri(R.A. Salvatore) var.Bence bu kitapları ve Ejderha Mızrağı serisini paralel bir şekilde okumak hem FRP oyununa,hem de Düş Dünyası ve çeşitlenmelere bakış açını genişletecektir... 
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
yine herkesler bana cevap vermiş.herkese teşekkür ediyorum.
aslında bende bu dediğiniz kitapların hepsini okumak istiyorum ama maddi kısıtlamalar söz konusu ama en kısa sürede veya üniversite sınavına girmeden önce bu dediğiniz serileri bitirmeye çalışacağım.özellikle yaz tatilinde daha yoğun bir şekilde okuyabilirim.
tekrar herkese teşekkür ediyorum.
aslında bende bu dediğiniz kitapların hepsini okumak istiyorum ama maddi kısıtlamalar söz konusu ama en kısa sürede veya üniversite sınavına girmeden önce bu dediğiniz serileri bitirmeye çalışacağım.özellikle yaz tatilinde daha yoğun bir şekilde okuyabilirim.
tekrar herkese teşekkür ediyorum.