ANİME; Fantezinin çizgiyle buluştuğu en üst nok
Avcı D
Valla ben bu konuda Robotek,Avcı D...gibi birkaçı dışında animeye yabancıyım.Teknoloji olarak da geri kalmaktayım;şimdilerde millet bibirine "olur abi sana kopyalarım bu cd'yi..." filan diyor...
Ama bende Transformers orjinal seris,Thundercats orjinal ve Türkiye'de adı bile duyulmamış bir kaç orjinal daha vardı...( Biliyorum bunlar anime değil;bir de Avcı-D 'yi zamanında edinmiştim,şu yeni anime uyarlamasını...Japon_Türk Dayanışma...Anime gösterimi ve Vampirler hakkında anime vb. vardı..Kopmuştum orada vallahi;bir de vampir prenses mi ne vardı?...(Tavuk çiftliği gibi kucak kucağa oturmak dışında bayağı sıkı bir gündü...)
şu Ankara'daki toplantıda tanışabilirsek birkaç kişiyle ,isterim bana da verin diye ona göre...Bize de yazık değil mi???

Ama bende Transformers orjinal seris,Thundercats orjinal ve Türkiye'de adı bile duyulmamış bir kaç orjinal daha vardı...( Biliyorum bunlar anime değil;bir de Avcı-D 'yi zamanında edinmiştim,şu yeni anime uyarlamasını...Japon_Türk Dayanışma...Anime gösterimi ve Vampirler hakkında anime vb. vardı..Kopmuştum orada vallahi;bir de vampir prenses mi ne vardı?...(Tavuk çiftliği gibi kucak kucağa oturmak dışında bayağı sıkı bir gündü...)
şu Ankara'daki toplantıda tanışabilirsek birkaç kişiyle ,isterim bana da verin diye ona göre...Bize de yazık değil mi???
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Bu sene herhangi bir problem çıkmazsa MetuCon a geleceğiz, bunun dışında istanbul'da olmayan faaliyetlere katılmak çok zor zaten. E orada tanışır kaynaşır cd değiş tokuşu yaparız.
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
Cizgi film
Dün eski çizgi film arşivimi kariştirdim biraz. İçinde kayboldum. Ne keyifli günlerdi 4 ay yaz tatili yaptığımız zamanlar. Her sabah erkenden kalkıp domates peynirli yarım ekmek, çay vee sabah çizgi kuşagı. En güzel animeler. Robotech. Space Adventure Cobra. Bide sürekli tekvando kıyafetiyle gezen bi adam wardı. Oda animeydi. Unuttum ama ismini. Hepsini kaydederdim. Bütün gün bisiklet üzerinde gezdikten sonra akşam üstü kardeşimle koyardık kasedi videoya, bidaa seyrederdik. Rüyalarıma girerdi. Acaba bi F-14 TomCat hakikaten robota dönüşebilir miydi? 
'Youth is wasted on young' Oscar WILDE
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
eh ben birkaç konu açmaya başladım bile.. zaten sınırsız pizza gününde corellon ile konuştuk biraz bu konularda .. bende en az sizin kadar ilgiliyim bu konularla..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
off öyle uzun süre olduki tv de anime izlemeyeli şöyle güzel olanından..raroini kenshin vardı-kaldırdılar cowboy bebop ın filmini seyrettim bide şimdi festivalleride kaçırdık bee 
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Geçenlerde starda korsanlı bir tane vardı.Gene her animeye yaptıkları gibi tüm bölümlerini yayınlamadan kestiler.Eskiden ejder topları vardı.Ejder toplarının şu dragonball x olanını bir türlü izlemek nasip olmadı.Zaten türkiyede yayınlandımı bilmiyorum.Adamlar alıyor ve yarıda kesiyorlar yani...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Animemi... Başlayalım.
En muhteşem 1 numaralı en derin en karakterlli en eğlenceli ve süper en muhteşem anime Cowboy Bebop. Sonra Evangelion, sonra Berserk sonra Hellsing sonra ... şeklinde sizlere 1000'lerce anime dizerim.
Netten kaynak isteyenler bana mesaj atın sizleri yönlendireyim
Konunşalım: Cowboy Bebop: Spike Spigel ; Karizmatik, umursamaz, daimi aç ve korkusuz esas oğlan. O sözleri yokmu beni bitiriyor. Bİr baş yapıt. Müzikleri muhteşem. Anime sitelerini izleyin tüm olgulara 10 alan tek animedir
Jet Black: Bebop'un pilotu, eski polis, demir kollu adam. Aşçı. Acı aşk hayatı tüm tayfada var olan bir unsur.
Feye Valanitne: Erkek fatma. Kumarbaz. Seksi abla. Sinir şey. Kuvvetli. Tam bir sorun.
ED: Esnek süper kız. Kafasında bilgisayarını taşıyıp jetlerle oyun oynayan dahi. Türk kendisi.
Ein:Gang'in şişman sosisi. şirin köpüş. Bir deney. Bir dahi. Bir coder.
Vicsious: Bay kötü. Spike'ın eski kankisi. Elder kesen adam.
Julliana: Herkesin aşık olduğu hatun. Ölüyor öldürüyor, uğruna ölünüyor.
Off daha söyleyecek çok şeyim var kendimi zor tutuyorum
En muhteşem 1 numaralı en derin en karakterlli en eğlenceli ve süper en muhteşem anime Cowboy Bebop. Sonra Evangelion, sonra Berserk sonra Hellsing sonra ... şeklinde sizlere 1000'lerce anime dizerim.
Netten kaynak isteyenler bana mesaj atın sizleri yönlendireyim
Konunşalım: Cowboy Bebop: Spike Spigel ; Karizmatik, umursamaz, daimi aç ve korkusuz esas oğlan. O sözleri yokmu beni bitiriyor. Bİr baş yapıt. Müzikleri muhteşem. Anime sitelerini izleyin tüm olgulara 10 alan tek animedir
Jet Black: Bebop'un pilotu, eski polis, demir kollu adam. Aşçı. Acı aşk hayatı tüm tayfada var olan bir unsur.
Feye Valanitne: Erkek fatma. Kumarbaz. Seksi abla. Sinir şey. Kuvvetli. Tam bir sorun.
ED: Esnek süper kız. Kafasında bilgisayarını taşıyıp jetlerle oyun oynayan dahi. Türk kendisi.
Ein:Gang'in şişman sosisi. şirin köpüş. Bir deney. Bir dahi. Bir coder.
Vicsious: Bay kötü. Spike'ın eski kankisi. Elder kesen adam.
Julliana: Herkesin aşık olduğu hatun. Ölüyor öldürüyor, uğruna ölünüyor.
Off daha söyleyecek çok şeyim var kendimi zor tutuyorum
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."