Raistlin Hakkındaki Yorumlarınız!!!!!
!!!
noctirnus ben sana bişey söylemedim zaten yanlış anlaşılmasın dediklerim pelinpel fazla agır bir yargıyla elfleri ve tanisi yorumlamış.ki intelligince ve wisdom olarak bence raisti bencilliğinden dolayı dışarı alırsak tanis kesinlikle tam bi leader.ve o elf kanı taşıyan bi insan bence.raistlin ise tabiki çok düşünülmüş bir karakter ne tam anlamıyla sevebiliyorsun ne de nefret edebiliyorsun ama sonuçta tam bir black robe.ki dalamar blackrobe ise raistlinin cüppesine ne kadar kara diyebilirim o ayrı.ama kesinlikle raist örnek alınmaması gereken bir insan.birazcık daha zeki olsaydı ileriyi görseydide arasını hiç yoktan aşığıyla ve kardeşiyle iyi tutsaydı.belki gerçek gücü farkedebilirdi.raisti severim hemde cok.blackrobe mage veya deathknight favori karakterimdir oyunlarda ama raisti bazen çok abarttığımı ve çok abartıldığını düşünüyorum.pelinpel ezik olmayan solomnic lerin başına neler geldiğini biliyorsun.herzaman en mantıklı grupleaderi bence bir halfelf veya insan dır başka seçenek yok bence.
mountains of might
Eh ne diyeyim diyecek bir şey bulamıyorum. Herkesin hikayeye bakışı farklı ve bunun için de herkesin yorumu farklı oluyor. Grup lideri olma konusunda Tanis'in "ben olayım,beni seçin,birinç...birinç..." dediğini hatırlamıyorum. Zaten o grubun lideri olduğu da tartışılır.
Bu forumun konusu Raistlin ve benim de baş kahramanım. Diziyi okumaktan zevk aldığım karakterlerin başında da o geliyor. Dürüstçe sıralamak gerekirse,
1. Raistlin
2.Caramon
3. Flint
4.Tasslehoff
Bunun yanında bence Tika da hikayeye sokuşturulmuş bir karakter. Caramon 'a eş yaratabilmek için her yöne çekilmiş, sadece varlığı olan ama zevk vermeyen bir şahsiyet.
Bu forumun konusu Raistlin ve benim de baş kahramanım. Diziyi okumaktan zevk aldığım karakterlerin başında da o geliyor. Dürüstçe sıralamak gerekirse,
1. Raistlin
2.Caramon
3. Flint
4.Tasslehoff
Bunun yanında bence Tika da hikayeye sokuşturulmuş bir karakter. Caramon 'a eş yaratabilmek için her yöne çekilmiş, sadece varlığı olan ama zevk vermeyen bir şahsiyet.
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
tika konusunda düşüncelerime tercüman olmuşsun pelinpel tebrik ederim
mesela RAS'ın Catti-brie'ı da aynı Tika gibiydi, ama Salvatore zamanla Catti-brie'ı gerçek bir karekter haline getirmeyi başardı
Tika ise zavallım, onca savaşın ardından kocası kendini önce içkiye vurdu, sonra zaman içinde yolculuk etti, ardından Crysania'ya aşık olduğunu sandı,
bütün bunlar yetmiyormuş gibi, tam her şey yoluna girdi hanımıza ve baharatlı patateslerimize geri döndük, çoluk çocuğa karıştık derken
iki oğlunu kaybetti
acıların kadını Tika
yazık sana Tika
kahramansın ya, oğlulların peşinen ünlü olacaklar ya, sen kahrol tika!
mesela RAS'ın Catti-brie'ı da aynı Tika gibiydi, ama Salvatore zamanla Catti-brie'ı gerçek bir karekter haline getirmeyi başardı
Tika ise zavallım, onca savaşın ardından kocası kendini önce içkiye vurdu, sonra zaman içinde yolculuk etti, ardından Crysania'ya aşık olduğunu sandı,
bütün bunlar yetmiyormuş gibi, tam her şey yoluna girdi hanımıza ve baharatlı patateslerimize geri döndük, çoluk çocuğa karıştık derken
iki oğlunu kaybetti
acıların kadını Tika
yazık sana Tika
kahramansın ya, oğlulların peşinen ünlü olacaklar ya, sen kahrol tika!
-
Khellendros
- Kullanıcı

-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Denge nedir biliyor musun?? Yüzük Savaşı'nda ölen binlerce kişidir.. Elf insan ve cüce... Denge Yüzük'Ã?n yok edilmesiyle Elflerin ORta-Dünya'yı terk etmek zorunda kalmasıdır... Denge Sauron'un yarattığı bunca acıdır...Quel-Shin wrote:Abi peki denge bunun neresinde????
İyilikle kötülüğün dengesinden bahsedilir hep.Hani nerde?
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Bundan ne kadar eminsin... Pelannor Ã?ayırları Savaşı'nı kim kazandı?? Yüzük yok edilmeden önce ne Minas Tirith düşmüştü, ne Erebor ne Ormanlık Diyar ne de Lorien... LOTR karakterleri hiç de güçsüz değil, buna emin ol!!Raistlin wrote:Kötüler her zaman daha çok daha güçlü ve daha korkunç olmuşlardır ama güçsüz az ve korku dolu iyiler bunları bir şekilde yenerler. Aynı lotr'da görüğümüz gibi.
aslında bende raistlin hakkında ilk başlarda bayağı kötü düşünüyordum ama fistandantilusun gücü onu o olmaktan alıyor ve iki kişilili bir beden haline getiriyor,gücü elde etmek için nelerden vazgeçeceğini kendide biliyor.ve buna rağmen o kardeşini terk etme gibi bir acıya katlanmayı göze alıyor diye düşünüyorum ben....