Nice yüzlere ve dostluklara!!! TESEKKURLER!!!!!!
yaaaaa ketçaapp!!!
aceleye geldi o. uzgunum. biliyorum daha ccooookk arkadaslarinkini kutlamadim...
simdi sooole bi baslayalim... (ozlemisim)
yeminer 1100u geceli baya olmus. az kalmis 1200e
Norticus 2 yuz birden atlamis (ben yokkene) ve 100 olmus. eh az kalmis 1100e
The KiRaTh 500e adaim atmis
ve her yere bulasan ketçabimiz 400 olmus. bak kutladim sonunda
Scythe 200e adimini atmis...
Warlord da 200 e ulasmis
simdilik durum boyylle
kacirdiklarim varsa uzgunum arkadaslar...
ve parti baslasin
Squva kendi elleriyle hazirladigi çikolatali pastayi getirir ve servis yapmaya baslar. (ketçaba ozellikle mayonezleyip de veriirr)
aceleye geldi o. uzgunum. biliyorum daha ccooookk arkadaslarinkini kutlamadim...
simdi sooole bi baslayalim... (ozlemisim)
yeminer 1100u geceli baya olmus. az kalmis 1200e
Norticus 2 yuz birden atlamis (ben yokkene) ve 100 olmus. eh az kalmis 1100e
The KiRaTh 500e adaim atmis
ve her yere bulasan ketçabimiz 400 olmus. bak kutladim sonunda
Scythe 200e adimini atmis...
Warlord da 200 e ulasmis
simdilik durum boyylle
kacirdiklarim varsa uzgunum arkadaslar...
ve parti baslasin
Squva kendi elleriyle hazirladigi çikolatali pastayi getirir ve servis yapmaya baslar. (ketçaba ozellikle mayonezleyip de veriirr)
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
ya Norticus kusura bakma yanlis yamisim 100 deel tabiki 1100 olcak o
afedersinn
ketçap agzini kapa!!! bozulcaksin simdi tadin da bozulur sora....
afedersinn
ketçap agzini kapa!!! bozulcaksin simdi tadin da bozulur sora....
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
ühü ühü ühüsquva wrote: Cevirmenimiz 1300e adimini atmis!!!!
arkadaslar kusura bakmayin
herkesinkini kutliyycam yavas yavas...
pyros kimseninkini kutlamadim basta seninkini kutladim geldiim gibi sen bana ne diyosun ya!!
aglarim simdi yaww!!
ühü ühü ühü ühü
sitemizin duygusal sebegi olarak baslattim oyunu. herkes de oyunu sevmis gibi gorunuyor.
insanlarin arada sirada sitede "yasasin beni kutlayan biri var" demesi guzel olmaz mi? ve ben sadece kendi adima da kutlamiyorum galiba herkes adina kutluyorum.
arada isimi aksatiyorum ama bir eglence bu sonucta, ortak bir eglence ve bundan eglenen insanlar varsa kutlamaya da devam ederim.
istemeyen varsa soylesin kutlamam.
dedigim gibi benim cocuklugumu yansittigim bir eglence bu ve beni cocuk olarak gorun. hatalar da yapan kucuk bir cocuk. ya da yanlis anlasilan kucuk bir cocuk. yine de bu kucuk cocuk kimseyi uzmek istemedi, bunu da lutfen anlamaya calisin.
pyros 1400 e adimini atmis
keççap 500 de gayet hizli gidiyor
KiNg of DaMnEd 500un sonlarina ulasmis
Flintimiz 200 e saglikli bir adim atmis
Gandalf da 200e Flintle adimini atmis
burock cok buyu bir hizla ilk yuzunu kutlamis
ve simdi parti baslasin!!!!
insanlarin arada sirada sitede "yasasin beni kutlayan biri var" demesi guzel olmaz mi? ve ben sadece kendi adima da kutlamiyorum galiba herkes adina kutluyorum.
arada isimi aksatiyorum ama bir eglence bu sonucta, ortak bir eglence ve bundan eglenen insanlar varsa kutlamaya da devam ederim.
istemeyen varsa soylesin kutlamam.
dedigim gibi benim cocuklugumu yansittigim bir eglence bu ve beni cocuk olarak gorun. hatalar da yapan kucuk bir cocuk. ya da yanlis anlasilan kucuk bir cocuk. yine de bu kucuk cocuk kimseyi uzmek istemedi, bunu da lutfen anlamaya calisin.
pyros 1400 e adimini atmis
keççap 500 de gayet hizli gidiyor
KiNg of DaMnEd 500un sonlarina ulasmis
Flintimiz 200 e saglikli bir adim atmis
Gandalf da 200e Flintle adimini atmis
burock cok buyu bir hizla ilk yuzunu kutlamis
ve simdi parti baslasin!!!!
...sitede böyle neşeli karakterlerin olması hepimizin içini ısıtıyor bu soğuk kış gününde...Ben de sıcak kanlılığını takdir ettim doğrusu... 
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ