tanrısı için öldüğü doğru; ama bunu kendi iradesiyle yaptığı için, paladin zeki diildir demek doğru diil. Ha ben ölmem tanrı için falan diyosan eywallahKiNg_Of_DaMnEd wrote:ya yapmayin Allah askina yahu
paladin zeki fln deildir tanrisinin emrettigini iyi olan herseyi yapar ve sonunda da ölür
paladin
War, war never changes...
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

yapma güzel kardeşim, yazık diil mi tanrılara. Onnar gözbebeğimiz bizim. Ha ama bana dersen ki üzerimdeki laneti kaldırmanın ek yolu bi kaç tanrı, bi kaç bin tane de paladin kesmek, o zaman eywallah
bu arada aklıma geldi. ekşi sözlükteki "frp quote" larında okumuştum. Handa hatunun teki palaya yazıyo al beni kurtar bu hayattan felan diye. fakat bizim palada int bayaa düşük. hatun konuşuyo da konuşuyo. bizim palanın cevap bomba:
"Afedersiniz bayan ama son 5 dk.da söylediklerinizden hiç bi şey annamadım!?"
hehe. charisman 18 olsa noolur, 1000 olsa noolur
Pardon konuyu dağıttım biraz ama...
bu arada aklıma geldi. ekşi sözlükteki "frp quote" larında okumuştum. Handa hatunun teki palaya yazıyo al beni kurtar bu hayattan felan diye. fakat bizim palada int bayaa düşük. hatun konuşuyo da konuşuyo. bizim palanın cevap bomba:
"Afedersiniz bayan ama son 5 dk.da söylediklerinizden hiç bi şey annamadım!?"
hehe. charisman 18 olsa noolur, 1000 olsa noolur
Pardon konuyu dağıttım biraz ama...
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Lawfulluk kanun, düzen taraftarı demek değilmi? Yani bütün hırsızları, robin hoodu bile, kötü gören adamlar. Yoksa dürüst, adaletli, sözünün erimi demek?
Eğer ikincisi ise Drizzt neden chaotic good oluyor, lawful good Drizzte daha çok uyardı.
Eğer birincisiyse asıl iyilik manyakları neutralgood lar oluyor.
Bana bir paladin ile Drizzt arasındaki farkı açıklarmısınız?
Bir paladin için kanunlarmı daha önemli adaletmi?
Bir paladin için adaletmi daha önemli insanlıkmı?
Eğer ikincisi ise Drizzt neden chaotic good oluyor, lawful good Drizzte daha çok uyardı.
Eğer birincisiyse asıl iyilik manyakları neutralgood lar oluyor.
Bana bir paladin ile Drizzt arasındaki farkı açıklarmısınız?
Bir paladin için kanunlarmı daha önemli adaletmi?
Bir paladin için adaletmi daha önemli insanlıkmı?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Yani paladin tanrıyı sponsor olarak almış ancak öncelikli olarak iyilik için savaşan biridir. Yani tanrı ile paladin arası karşılıklı çıkar ilişkisi birnevi. Tanrı, kahraman paladinin yaptıkları sayesinde adını daha çok duyuruyor ve yardım ettikleri paladinin tanrısına daha çok saygı duyup ona adaklar adıyorlar. Paladin ise iyilik için çıktığı zorlu yolculukta kendine güçlü bir yandaş buluyor.
O zaman chaotic good paladinlerde olmalıdır. İyiliği ve insanlığı ırkının üstünde gören, asla bitmeyecek yaşadıkları sürece sürdürecekleri bir savaşa giracek kadar cesur ve kendini bir tanrıya ispatlayacak kadar iyi skorlara sahip bütün elfler, cüceler,half-orclar,GNOMELERDE paladin olabilir.
O zaman chaotic good paladinlerde olmalıdır. İyiliği ve insanlığı ırkının üstünde gören, asla bitmeyecek yaşadıkları sürece sürdürecekleri bir savaşa giracek kadar cesur ve kendini bir tanrıya ispatlayacak kadar iyi skorlara sahip bütün elfler, cüceler,half-orclar,GNOMELERDE paladin olabilir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Amma yaptınız yahu.Genel düzen neyse,o'nu gözetmez mi Paladin?
Paladin herşeyden önce düzenin savunucusudur.Anti-Paladinler de zaten kötü bir efendinin kurduğu düzenin savunucusudur..YANİ PALADİNLER İYİ POLİS;ANTİ-PALADİNLER İSE KÃ?TÃ? POLİS GİBİ OLUYOR BENZETMENİN TAM ANLAMIYLA !!!
Bunun üzerine daha yorum gelmez bence artık

Paladin herşeyden önce düzenin savunucusudur.Anti-Paladinler de zaten kötü bir efendinin kurduğu düzenin savunucusudur..YANİ PALADİNLER İYİ POLİS;ANTİ-PALADİNLER İSE KÃ?TÃ? POLİS GİBİ OLUYOR BENZETMENİN TAM ANLAMIYLA !!!
Bunun üzerine daha yorum gelmez bence artık
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Demek isteğiM;iyilik,asalet,insanlık Dövüşçüde de olur,büyücüde de..PALADİN İÃ?İN Ã?NCELİK DÖZENDEDİR,iylik,zaten İYİ BİR KARAKTER OLDUğUNDAN DOLAYI,DÖZENE YAPIşMIşTIR... 
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Kendi için öncelik düzen olan savaşçılar büyücüler de olur. Ancak paladinler için öncelik masumların korunması kollanması yani İYİLİKTİR. Bunun için paladinler alalade guardlar gibi poli değil kahramanlardır. Lawfulluk kavramı sade şehrin kanunlarını korumak için kullanılmaz. Lawful kişi kendine verilen görevi tam anlamıyla istendiği gibi yerine getirmeye çalışan insalar için de kullanılır. Ancak masumların hayatı tehlikedeyse bir paladin için GÃ?REVİNDEN Ã?NCE MASUMLARIN KURTARILMASI GELİR. Her ne zamanki masumların güvende olduğundan emin olur geri döner ve kötülük ile savaşına (ve görevine) geri döner. Kanunlardan adaletten önce yaşam.
Eskisi ka
Eskisi ka
paladinin hangi tanrının paladini olğuyla da ilgilidir bu. adalet tanrısının paladini önce adaleti gözetir. Ayrıca CG paladin kıvamlı prestige classlar da mevcut(holy liberator - defenders of the faith kitabından). onlar için tabi düzen intizam yok ama iyi çocuklar hepsi. ha, bu paladin diil derseniz doğru ama light paladin. özelliklerini okursanız görüceksiniz.