istanbul bence de türkiyenin en iyi kenti. ama çok pahalı yaw. etrafında o kadar imkan varken sırf maddi sebepler nedeniyle uzak kalmak beni bozar. Sırf bu yüzden ankarada kaldım
istanbulda herşey pahalı olabilir ama daha önemlisi ise sabah evden çıktığında akşam eve dönebilecekmiyim sorusunun kesin cevabınıveremiyorsun,gerçi bu her yerde söz konusu ama yinede en azından bu en fazla istanbulda düşünülmesi gereken bir soru olarak karşımıza çıkıyor....
99 senesinde moonspell konserine gittiydim arkadaşlarnan. konserden çıkınca istanbullulardan birinin evine gidicez. Yakın mı dedim, yakın dediler. Allah inandırsın 2 otobüs bi dolmuşla gittik. E yuh artık yani.
şimdi bu insandan insana değişir. yani bu yaşımda düzen, intizam diil eğlence, aktivite lazım bana. Haa, yaş kemale erir, o zaman eywallah ama daha diil. askerden sonra muhtemelen istanbula taşınırım ben de
Ankara kadar bayık bir şehir yok.Ã?ocukluğumu orada geçirdiğime çok yanıyorum.Bozkırların ortasındaki şehrinizde trafik yok da nooluyor?O zaman trafik yok diye Mardin'e gidelim.
İstanbul,Konstantiniyye,Konstantinopli,Miklagard ne isim alırsan al sen sadece Türkiye'nin değil Dünya'nın en güzel şehrisin.
Yabancılara karşı acımasızsın tabii ancak seni bilen bilir.Senin görkemin eşsizdir.
Aldığı isimlere Nova Roma'yı eklemeyi unutmuşum.
Nova Rome est urbis.
Caelum Nova Romae est salubre.
Infero bellum Nova Romae.
Amamus Nova Romam.
Nova Roma,patria mea es!
Habitamus in Nova Roma.