ve evet sonunda gercek bir ejderha bulundu(yani olabilir:))

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ben şahmaranı altı yılan üstü güzel bir kadın alarak biliyorum. Yanlışsam düzeltiniz.

Yıllar yılı altı yılan olarak bildiğim Medusa'da son zamanlarda karşıma hep ayaklanmış olarak çıktı :? .

Arvrupada orta çağda ejderha öldüren şövalyelerin resimlerini bir belgeselde görmüştüm. Oradaki ejderhalar bizim oyundaki ejderhalardan daha çok komodo ejderlerine benziyordu. Sadece şeklen değil boyut olarakda.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

bizim yeniçerilerde onlarin sövalyelerini öldürüyomus :)
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

Darkgnome wrote:Ben şahmaranı altı yılan üstü güzel bir kadın alarak biliyorum. Yanlışsam düzeltiniz.

Yıllar yılı altı yılan olarak bildiğim Medusa'da son zamanlarda karşıma hep ayaklanmış olarak çıktı :? .

Arvrupada orta çağda ejderha öldüren şövalyelerin resimlerini bir belgeselde görmüştüm. Oradaki ejderhalar bizim oyundaki ejderhalardan daha çok komodo ejderlerine benziyordu. Sadece şeklen değil boyut olarakda.
medusaları altı yılan şeklinde düşünmek hepimize heroes3 ten miras kaldı
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

öle deyilmi ??
medusa yunan mitolojisinde yer alan bir unsur orda da alti yilan üstü kadin bakislariyla tasa çeviren bir yaratik
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

eee neymiş bu ejder yavrusu işinin aslı gerçekmiymiş
pokemonmuymuş neymiş???
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

oren uzun zamandır geyiklerinden uzak kalmıştım bu iyi oldu... pokemon...
buarada benim suanda elimde olmayan kaybettiim resimler var (bilgisayardaydı) eski çağlarda ki şovalyelere ve onlara özel yapılmış yağlı boya tarzı resimler, şovalyelerin ejderhalarla savaştığı ve gerçekten ederhalar dehşet verici çizilmiş... Sanırım senin izlediin belgesel fazla uğraşmamış araştırmayla...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Bide resimleri tekrar bulursam siteye göndericem... umarım bulurum umarım seversiniz...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Memnun olurum. Ancak benim gördüğüm resimlerin arkasından birde efsanelerini falan anlatıyorlardı. Hatta Adını hatırlayamadığım ancak oldukça iyi bilinen bir Avrupa ülkesinde dolaşmışta bir şövalye gelip öldürmüş falan gibi bir hikayeside vardı.

Ne yazık ki bende senin bahsettiğin gibi bir arşiv yok. Sadece gördüğümü anlatmakla yetine bilirim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

bu arada tepegözün(cyclops) Dede Korkut hikayelerinde de geçtiğini duydum geçen gün...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Oren_Dautry wrote:eee neymiş bu ejder yavrusu işinin aslı gerçekmiymiş
pokemonmuymuş neymiş???
abi isyanın sesi olmuşsun sen ben hemen -elimden geldiğince- yanıtlıyim:

şimdi bu komodo ejderi bi sürüngen tabi. 1,5m boyunda felan sanırım. Tükürüğünde 1500 çeşit bakteri var. Adamın beslenmesi de bu tükürük üzerine zaten. Hayvan soğukkanlı olduğundan hareket etmiyo. Yakınına gelene bi tükürüyo, kurban 10 dk sonra mefta oluyo zaten. sonra afiyetle mideye indiriyo. Yanlış bi şeyler olabilir ama ben böyle biliyorum.

Bu arada ekşi sözlükte komodo ejderiyle ilgili süpper bi frp geyiği vardı, arzu eden olursa anlatayım ?
War, war never changes...
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

Ejderha çoğu mitolojide var.Ã?oğunlukla yenilmezliği temsil ediyor.

Bu kavanozdakinin gerçek olup olmadığını tartışmayacağım bile.

Ayrıca,
Dragon'un evcilleşmesi konusuna gelirsek.Dragon pet hayvanı olursa olayı kalmaz ki be hoca.

"Hephaestuuuus!!!Geahh yavrum attığım sopayı getir."
"Mergandavinasander!!Yine mi milas halılarıma z#çtın dur dövecem şimdi seni!"
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

günümüz şartalrında kimsenin (yani normal kimselerin, ömrü boyunca milyon dolar kavramını tatmayacak benim gibi kimselerin) bir ejderhayı evcil hayvan olarak besleyecek maddi gücü yoktur heralde
yani kasaplar kurur
kurbanda kesecek hayvan bulamayız
bi de barınma sorunu var, oraya hiç girmiyorum
yanlışlıkla kuyruğuna bastığınızda ya da aç bıraktığınızda yanma tehlikesi geçirmeniz de cabası...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

burock wrote:
Oren_Dautry wrote:eee neymiş bu ejder yavrusu işinin aslı gerçekmiymiş
pokemonmuymuş neymiş???
abi isyanın sesi olmuşsun sen ben hemen -elimden geldiğince- yanıtlıyim:

şimdi bu komodo ejderi bi sürüngen tabi. 1,5m boyunda felan sanırım. Tükürüğünde 1500 çeşit bakteri var. Adamın beslenmesi de bu tükürük üzerine zaten. Hayvan soğukkanlı olduğundan hareket etmiyo. Yakınına gelene bi tükürüyo, kurban 10 dk sonra mefta oluyo zaten. sonra afiyetle mideye indiriyo. Yanlış bi şeyler olabilir ama ben böyle biliyorum.

Bu arada ekşi sözlükte komodo ejderiyle ilgili süpper bi frp geyiği vardı, arzu eden olursa anlatayım ?

abicim ben biliorum komodo ejderinin ne olduunu sorum baştaki kavanoza sıkışmış ejderha yacrusu denen pokemona benzeyen yaratık gerçekmiymiş die sordum...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Ortegon
Kullanıcı
Kullanıcı

!!!

Post by Ortegon »

topiği açan benim arkadaşlar daha elime bi bilgi geçmedi gerçek olsaydı şu an duyulmuş olma ihtimali yüksekti.ayrıca ne alaka komodo ejderi ile bu ejder.komodo ejderini ben zehirliyo veya tükürüğü ile öldürüyo diye bilmiyorum bildiğim cenesinin timsahdan bile daha güçlü oldugudur.
mountains of might
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

çenesi de güçlü de esas olayı tükürükmüş abi. bu arada oren_dautry kardeş kusura bakma yanlış annamışım ben seni
War, war never changes...
Post Reply