Nice yüzlere ve dostluklara!!! TESEKKURLER!!!!!!
ya keççap ya sen ne diyosun ya???squva wrote:
keççap 500 de gayet hizli gidiyor
senin 500un deilde kimin 500u bu??
ama ozel bi tane istiyosan onu da yapariz ilk firsatta
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
üzülme sen sevgili pyros birilerinden balık sözüm var birilerindende pasta sözü alırım 
ondan sonra senin üzüntülerinide gideririm mesela sende bana ne ısmarlayacaksın şimdi bilemiyorum ama artık sen karar ver ve ban bildir biliyorum bana birşeyler ısmarlamak için yanıp tutuşuyorsunuz
ps: buna ben bile inanmadım
ondan sonra senin üzüntülerinide gideririm mesela sende bana ne ısmarlayacaksın şimdi bilemiyorum ama artık sen karar ver ve ban bildir biliyorum bana birşeyler ısmarlamak için yanıp tutuşuyorsunuz
ps: buna ben bile inanmadım
gozumden kacamadan edememis. biliyorum kutlamasam yine kizacak. hadi kutlasam baskalari beni niye kutlamadin diyecek. ama ozel bir kutlama istedin ben de kutluyorum... (keççap 600 olmus da)
squva muhtesem bir antep fistikli cikolatali bir pastayi keççaba dogru uzatir. uzatmakla da kalmaz tam keççap pastaya dogru bir harekette bulunurken...
sen bana pasta sozunu tuttun mu ki benden soz isteyebiliyosun keççap efendi?? ama olsun ben keççaplik yapmam sana en guselinden bi pasta ismarlarim
squva muhtesem bir antep fistikli cikolatali bir pastayi keççaba dogru uzatir. uzatmakla da kalmaz tam keççap pastaya dogru bir harekette bulunurken...
sen bana pasta sozunu tuttun mu ki benden soz isteyebiliyosun keççap efendi?? ama olsun ben keççaplik yapmam sana en guselinden bi pasta ismarlarim
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
işte bu abi 
sitemizin YÖZBAşI sı kim olduğunu gösterdi
bizde sadece önünde eğiliriz...
bu arada pasta bolluğundan bilmediniz ne yapasanız,en sonunda zehra pastayı bana yedirdi hatırlarsan,gerçi ağzımı kullanmayıp yüzümle yemem gerektiğini belli etti
ama ben yinede ısrarlarınızı kıramadım
ve yüzümle yedim pastayı hatırladın mı sevgili yüzbaşım 
sitemizin YÖZBAşI sı kim olduğunu gösterdi
bu arada pasta bolluğundan bilmediniz ne yapasanız,en sonunda zehra pastayı bana yedirdi hatırlarsan,gerçi ağzımı kullanmayıp yüzümle yemem gerektiğini belli etti
-
flintfireforge
- Kullanıcı

yine kıskandın di mi pyros 
üzülme canım beni kutladı diye niye squvayasitem ediyorsun ki,
nazar etme ne olur çalış seninde olur
kıskançsın işte kıskanç

bu arada yalnız başına mars ta ne yapacaksın bunuda merak ettim
ayrıca garip kutlamalar diyorsun da bak bazıları kıskanıyor
üzülme canım beni kutladı diye niye squvayasitem ediyorsun ki,
nazar etme ne olur çalış seninde olur
kıskançsın işte kıskanç
bizde bu şerefe ulaşabilecek tek bir insan tanıyorum,tahmin et bakalım kim olabilir sevgili raistlin100.000'e gelince hepinizi NASA ile Mars'a göndereceğim bu garip kutlamalarınız bitsin diye
bu arada yalnız başına mars ta ne yapacaksın bunuda merak ettim
ayrıca garip kutlamalar diyorsun da bak bazıları kıskanıyor
Quel-Shin 1871
pyros 1627
Norticus 1233
yeminer 1180
Oren_Dautry 985
Wuroldar 929
ketchup 678
KiNg_Of_DaMnEd 623
The_KiRaTh 569
DeMRaN 466
Hükümlü 397
Dragonfire 381
raini 348
Malovan 346
fingolfin 298
MASK 283
flintfireforge 271
scythe 266
Shadowmaster 257
yeorda 245
WarlorD 228
MaNiak 224
gandalfoftheday 217
Baron_Sengir 203
Ivellius 198
burock 197
AZALIN 139
Estebin 126
Darkgnome 116
Ghost_OF_A_Rose 111
The_Exile 110
Tarasque 105
Tufan 100
hepimizin 100leri Kutlu Olsun Arkadaslar
(umarim yuzbasiniza bole bisey yaptigi icin kizmazsiniz ama cok unutkanim.)
ve ve ve ....
pyros 1627
Norticus 1233
yeminer 1180
Oren_Dautry 985
Wuroldar 929
ketchup 678
KiNg_Of_DaMnEd 623
The_KiRaTh 569
DeMRaN 466
Hükümlü 397
Dragonfire 381
raini 348
Malovan 346
fingolfin 298
MASK 283
flintfireforge 271
scythe 266
Shadowmaster 257
yeorda 245
WarlorD 228
MaNiak 224
gandalfoftheday 217
Baron_Sengir 203
Ivellius 198
burock 197
AZALIN 139
Estebin 126
Darkgnome 116
Ghost_OF_A_Rose 111
The_Exile 110
Tarasque 105
Tufan 100
hepimizin 100leri Kutlu Olsun Arkadaslar
(umarim yuzbasiniza bole bisey yaptigi icin kizmazsiniz ama cok unutkanim.)
ve ve ve ....