Mal şövalye !

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Tufan
Kullanıcı
Kullanıcı

Mal şövalye !

Post by Tufan »

Arkadaş ilk defa FRP oynayacak,ben illa şövalye olacağım diye tututurdu.ZE'miz kabul etti ve zarlar atıldı.Arkadaş en yüksek puanı direkt olarak KARİZMAYA verdi.(17)-Paladin felan da değil. :???: 8O :lol:

Eleman aslında çok kötü oynamıyordu;ama karşılaştığı her karakterle konuşurken direkt olarak Karizma kontrol(Charisma check)zarı attırıyordu. :( 8O :lol:

Benim karakter, kendini bilgiye ve öğrenmeye adamış bir gezgin savaşçı(bu da ayrı bir fantazi...).Güç,çeviklik,zeka,erdem,sağlık iyi ama ben de karizma yok.(yani sıradan bir karizmam vardı).

:???: Her neyse,biz böyle deretepe gittikten sonra Tanrıların unuttuğu bir köye geldik(Hakkaten de Forgotten Villages).Kimsecikler yok;zaten kış-kıyamet köy de köy değil tamamen harabelerden oluşan bakımsız bir kalıntı...Uzun lafın kısası yiyecek abuk sabuk birşeyler bulduktan sonra,cebimizdeki paraya güvenip at alalım dedik.Sonunda eski ve bakımsız bir ahırda bulduk kendimizi.(Zaten köyün en sağlam binası koruma binası(iki göz oda) ve ahırdı.Han felan hak getire.Köylüler zaten :???: yamuk bakıyor...)Hana girerken de ben adama tembih ettim,pazarlığı ben yapayım diye;çünkü adam pazarlığı karizma gösterip,fakat hiç para konusuna girmiyor,direktman ne fiyat istenirse bastırıyor parayı.Zindan Efendimiz de bayağı gerçekçi oynatıyor;yani sırf görünüş değil;karizmaya akıl da katıp öyle pazarlık yaptırıyor. şövalye eleman direkt atladı(soylu bir ifadeyle)şuradaki at güzelmiş kaça-al parası... :x Dur ulan konuş önce pazarlık yap...Tabii Zindan Efendisi gerçekçi oynatınca,köylü de direkt kazık fiyat veren adinin teki olunca sütbeygiri kazık fiyata geldi! Ben direkt arya girdim pazarlık için,bende de karizma yok ulan!!! :cry:

...Neyse sonra bir hikaye uydurduk,yok Kral köyden geçecekmiş de,bu o'nun özel muhafızlarından biriymiş(AMA HERİF YAYA !)..Böylece biraz karizma konuştu da herifi ikna edebildik. :???: :)

Böyle bir örnek verdikten sonra esas konuya gireyim.Eleman böyle bayağı bir karizmatik;ama mal bir şövalye,biz de karizma yoksunu savaşçı(...ve tabii dürtüp uyandıran Danışman!)maceranın bir yerinde bir derenin çattallandığı ormanlık,ıssız bir bölgeye geldik;tam çatallanan noktada büyük bir adacık ve üzerinde koca girişli bir mağara var.şimdi biz bir tırstık! :roll: Dere derince ve mağara ağzı büyükçe ve geniş(in mi var içeride,cin mi;ejderha falan mı?),çabucak da geçemeyiz,mübarek grup NPC'lerle beraber ON İKİ Kİşİ !!! 8O :x Üstelik grupda ağır ilerleyen rahipler ve bizi devamlı oyalayan;ama yanımızda bulunmaları gerekli olan üç-dört tanede piç hırsız felan da var :wink: ...Bunlar aralarında felan da kapışıyor.Yarı elf biraz şımarık kolcu bozuntusu ve biraz mal şövalye yaverlari de var(Bunlar habire Asteriks'deki Romalılar gibi üçgen,kare filan savaş durumuna geçip şövalyenin etrafında duvar felan oluşturup,panikliyorlar..Kısacası bağırış çağırış cins bir grup... :lol:
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Tufan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tufan »

...biz karşıya geçmek ve elimizden geldiğince sessiz olup,içerideki yaratık her neyse,o'nu uyandırmamyı düşündük.(Yakınlarda başka bir geçiş felan yok!).Neyse şövalyemiz,karşıya önceden geçmiş olan yarı elf kolcuya bağırıyor "Birader sen karşıya sessizce nasıl geçtiiin !!!!" 8O :x Ulan sayın şövalye hazretleri susunuz bağırmayınız...Neyse sonra bunu uyardık,busefer derdini el,kol hareketleriyle anlatmaya çalışıyor,bir yandan da zırhı "çlong,tlongédiye sesler çıkarıyor..Yarım elf bunu,bu da yarımelfi anlamıyor :cry: :cry: :lol:

Derken adamın atının ayağındaki kalın bez parçalarını işaret ettim de bizim şövalye "HAAA ..."dedi. :roll: En sonunda,okadar yaygaradan sonra anlayabildi yani...

Neyse biz grupça atlarımızın ayaklarına paçavra felan geçirmeye başlayacağız.Bu sefer bizimki gene başladı el kol hareketlerine felan..Meğerse ta karşı kıyıdaki yarımelf'den atının ayğındaki bezi ödünç istiyormuş...Haaa???Nasıl Yanii???!!! :x 8O :? :P

Neyse biz giysilerimizden yıttık filan,sardık atların toynaklarına.Tam son hazırlıkları yapıyoruz,bizim (GÃ?YA) grup lideri aldı şekil değiştiren savaş duvarı biçimindeki mal-panik yaverlerini deryi geçmeye başladı...Ulaaaan Duursaaa naaaa!!!!! Beş kıraliyet Malı(!)atlarının toynakları az ses yapsın diye bağlı;ama üstlerinde "Gacır Gucur eden Tıkırtılı,çınlamalı tam takım zırhlarla dereyi geçmekte !!! :roll: :( :x

Neyse tam kıyıda zarzor durdurdum bunları,ama bizim şövalye karizmayı halen bozmuyor,kıvırıyor filan... :) :D Hazırlanıldı...

Karşı kıyıda bekleyen yarımelf kolcu dışında deredeki adaya ilk adım atan benim,önüme koruma duvarı dört mal geçti,birinde kısa yay var,diğerleri kılıç,balta,mızrak filan taşıyor.Ben hemen arkalarında karma malzeme uzun yayımla hazır bekliyorum..Hepimiz tam dikkat mağaradan çıkabilecek tehlikeye karşı hazır bekliyoruz... 8O 8O 8O

Arkamızda Karizmatik grup liderimiz şövalye en geri saflarda dereyi geçmekte olan rahip,papaz,hırsız vb. elemanları yönlendiriyor...

Tam hırsızlar geçti,rahplerin filan bir kısmı suda,mağar ağzından tiz ve ürkünç sesler gelmeye başladı..Biz hazır ve nazır,tam cesaret çıkacak ejderhayı filan bekliyoruz;hırsızlar ağaçların ardına sıvıştı,kolcular meydanda yok!;rahipler sinir bozucu bir şekilde ölürsek bile kemiklerimiz kutsansın gibisinden moral bozucu dular etmeye başladı ! :? :???: 8O :cry: :cry:
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Tufan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tufan »

...şövalye karizmatik bir şekilde sırtını dikleştirdi,kılıcını çekti filan..."Geldii laan!!" diyorduk ki ne görelim,aman o ne öylee? Yüzlerce el büyüklüğünde dev örümcek mağaradan boşalmaz mı?! 8O

Askerler ,mal gibi bakıyor,grup tümden şoke oldu,biz, kaoca bir yaratığa dalmayı beklerken yüzlerce saldırgan iri örümcek "Ciyir Ciyir "saldırıyor!!!

Ben yayımı boşalttım ama hangi birini vurayım?Zindan Efebdisi soruyor: "Atın,ürktü şahlandı,Ne yapıyorsun aabi?".Biz de az mal değiliz hani bir önceki soruşunda elim üzengiye dolanmış biçimde yayımı gerdim,hani atıp,hemen kaçacam güya...Binicilik falan da pek iyi değil! :lol: Hani sanki öyle yapınca hızlı davranmış olacağım! :lol:

şahlanan atla birlikte yayımı bırakmaya çalışıyorum,ama üzengi elime dolanmış durumda,ben de den gemi filan yitirdim düştüm attan!Askerlerden ikisi örümcelerden tarafından ısırılmakata feryat figan,bir diğeri ağlıyor elinde kılıcı! Hırsızların toz!Hiçbiri ortada değil!Rahpler kemiklerimizi kutsuyor.Ben üstüme sıçrayan örümceklere yumruk,tokat filan vuruyorum,kılıcımı çektim conra kabzasıyla dalıyorum;arada da kendime;zehir filan da girdi bünyeye iyi mi?

Bir an kendi etrafımda dönerken filan hemen suyu gördüm,başladım koşmaya dereye doğru;belki suda bırakırlar filan diye;ulan bir baktım BİZİM MAL şÃƒ?VALYE kılıcının keskin tarafıyla vurmaya çalışıyor örümceklere ! :? :???: Herif örümcekler bir vurursa,kendine beş vuruyor,her tarafı kesik kesik olmuş,habira can puanı yeniyor!!! :cry: :cry: :???: :lol: :x :P
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

ZUHAHAHAHAHAHAHAH

midem kasıldı . . . .
Tufan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tufan »

..Ben başladım avazım çıktığı kadr bağırmaya,osırada yerde yatmakta olan bir yaveri aklımca uzaklaştırmaya çalışıyorum;herif yerde şişler içinde,her yer silme el kadar örümcek kaynıyor.Sonra suya atladım,yaverler filan da atladı...şİMDİ ESAS NOKTA:Bizim şövalye inat edip Ã?STÃ?NDEKİ TAM PLAKA ZIRHI KARİZMATİK NEDENLERDEN DOLAYI Ã?IKARTMAMIşTI !!! 8O :? :P ("Nassı yani ?"dersenizvallahi aynen böyle)...Bizim Karizma da dereye atlamaz mı !!! :x :x :P

Olanı siz düşünün,adanın iki ucu adam boyunu geçen akıntılı suymuş ! Adm o ağır zırhla dereye CUUUPP !!! 8O :? :???: :( :cry: :o :) :D :-P :cry:

Adam orada ölürse oyun bitecek! Zindan Efendisinin başını bile derde sokto MALLIğIYLA ELMNIMIZ...hERKES KOPTU ORADA,ETRAFTA KARGAşA,PANİK,biz tabiki masa başında gözümüzden yaşlar gelerek şövalyeyi kurtarmak için zar üstüne zar attırıyoruz! :lol:

Bir bomba daha adam dışarı çıkacağım,kurtulacağım diye inadetti,e zırh da çıkmıyor.Bir zat attı fiyakalısından,ama ne için bir sorun?..ADAMIMIZ su altında şerfli kıraliyet kılıcını kınından sıyırdı ve... KABZASINA BASARAK YÖZEYE Ã?IKMAYA Ã?ALIşIYOR !!!! 8O 8O 8O :? :? :???: :???: :) :) :-P :lol: :P :x :cry: :cry: :cry:
Tufan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tufan »

..Neyse bu ve bunun gibi birkaç komik an değil oyunumuz ve karakterlerimiz oldu..Arada bir takip edin..Mal şövalyenin devamı gelecek!!! Ayrıca Barbar Paladin ( O nE oLAKİ DEMEYİN böyle bir karakterimiz de vardı ! :-P :lol: ) 'in maceralarıyla yeniden buluşmak üzere esen kalın... :wink:
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Eheh, güselmiş... Ama bişi sorucam, bunu oynatan adan nası biriydi???

Bizim de bi ara bir paladinimiz vardı, ne yöne gideceğini atına sorardı. Atı ondan daha zekiydi de...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Antimodes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Antimodes »

The_KiRaTh wrote:Eheh, güselmiş... Ama bişi sorucam, bunu oynatan adan nası biriydi???

Bizim de bi ara bir paladinimiz vardı, ne yöne gideceğini atına sorardı. Atı ondan daha zekiydi de...
Bİ oyunda int i düşük bi paladin arkadaşla olm atın senden zeki diye dalga geçmiştim, ben int 19 elf mage dim bu arada :P , bak şimdi onu hatırladım :D .
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
Antimodes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Antimodes »

10 dakka oldu nerdeyse hala gülüyorum atına yol soran paladin olmasımolmasınolmasın yaa :lol:
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

muhahahahhahahhaha

süper abi çenem agridi :)

tufan- güzeldi :)?
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

devamını hışımla beklioruz desem? :P
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Khellendros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Khellendros »

Hakkikaten harika :D Mal şövalyeyi alnından öpüyorum=)
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

devamini dört gözle bekliyoruz
fazla bekletme
şövalyenin başka mallıklarını okumak için sabırsızlanıyorum

:D :D
Malagar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Malagar »

Offfffff be oneydi öyle abi nasıl komiktir o..Gülmekten yerlere yattım..hahahahahahahaha :D :D :D :D :lol:
Kelebek gibi uçamayıp,arı gibi sokamassam aslan gibi parçalayamassam tilki gibi kurnazlık yapamazsam işte o zaman......
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Dewamını daa beklicek gibiyiz çünkü aldıım istihbarata göre arkadaşın bilg. bozulmuş...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Post Reply