Son Samuray
ewt benim hatun da ağladı
nedenini anlayamadım
ama o her filme ağlıyor
inanır mısınız Jim Carey'nin Bruce Almight'sinde bile ağlamıştı
duygusal kız tabi . . .
bana gelince, ben ağlayamıyorum ama içim bir garip oluyor
Aragorn'un saldırmadan önce dönüp "For Frodo" dediği sahnede yüreğim ağzıma yükselmişti
aynı şeklide, Kral Theoden'in askerlerini savaşa sokmadan önce yaptığı konuşma sırasında tüylerim ekmek kuyruğuna girmiş gibi bir tavır takınmışlardı
bu filmde ise, ölümcül iki sahne vardı
1. tom abimizin yağmurda tahta kılıçla dayak manyağı olduğu ve güreşe doymadığı sahne
2. herkesin tahmin edebileceği üzere, at sırtında chaingun ve toplara karşı koşturdukları sahne
nedenini anlayamadım
ama o her filme ağlıyor
inanır mısınız Jim Carey'nin Bruce Almight'sinde bile ağlamıştı
duygusal kız tabi . . .
bana gelince, ben ağlayamıyorum ama içim bir garip oluyor
Aragorn'un saldırmadan önce dönüp "For Frodo" dediği sahnede yüreğim ağzıma yükselmişti
aynı şeklide, Kral Theoden'in askerlerini savaşa sokmadan önce yaptığı konuşma sırasında tüylerim ekmek kuyruğuna girmiş gibi bir tavır takınmışlardı
bu filmde ise, ölümcül iki sahne vardı
1. tom abimizin yağmurda tahta kılıçla dayak manyağı olduğu ve güreşe doymadığı sahne
2. herkesin tahmin edebileceği üzere, at sırtında chaingun ve toplara karşı koşturdukları sahne
evet olay budur abi...bende bu sahneyi çok beğendim.birkaç kelime daa söylemek istiyordum ama bunu yapmayacağım.çünkü biraz geyik olacak bu nedenle bende kalsınherkesin tahmin edebileceği üzere, at sırtında chaingun ve toplara karşı koşturdukları sahne
Her ne kadar film Tom Cruise la öne çıksa da beni japonlar çok etkiledi.Genelde japon kültüründen pek hoşlanmazdım ama sanki samuraylar zaten bildiğimiz japonlardan epey farklı(sanki tip ve ten rengi olarakta filmde farklı)ve kesinlikle hayranlık duyulucak şekildeler,daha önceki topiclerdede bahsedildiği gibi adamlar yürüyen onur.Ne diyim umarım bu pazar da Ken Watabane(Katsumoto)hak ettiği oscar ı alır.(gerçi ben bu rol için(yardımcı erkek oyuncu) ısrarla Bean Ashen i(Sam) istiyordum ama K.Wat e giderse kırgınlığım bir parça azalır)
-
rhielatheredrobe
- Kullanıcı

-
flintfireforge
- Kullanıcı

Biz Son Samuray'a beş kişi giitik ve benim hatırladığım arkamda oturan 3 arkadaştan ikisinin burnunu çektiğiydi. Sanırım bunlardan biri de kırmızı kafalı biriydi, tıpkı gözleri gibi.
Ben filmi çok beğenmedim açıkçası, doğu kültürüne hayranm olan bir insan olarak neden bilmiyorum ama film beni çok cezbetmedi.
Ben filmi çok beğenmedim açıkçası, doğu kültürüne hayranm olan bir insan olarak neden bilmiyorum ama film beni çok cezbetmedi.
Cüceler her zaman son sözü söyler...
hemen serbest kürsüde kim bu 3 açardım ama silinmeden uzun süre kalacağından emin olamadığım için bunu yapmıyorumflintfireforge wrote:Biz Son Samuray'a beş kişi giitik ve benim hatırladığım arkamda oturan 3 arkadaştan ikisinin burnunu çektiğiydi. Sanırım bunlardan biri de kırmızı kafalı biriydi, tıpkı gözleri gibi.
-
flintfireforge
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Son samuray filmini zaten tom cruisedan ziyade samurayların veya yardımcı oyuncuların filmi diyerek tanımlasak doğru olur.
Ken Watabane(Katsumoto) bence de oscarı alması lazımdı ama Tim robbinse verdiler,gerçi ben o filmi izlemedim ama yine de benimde gönlümde Katsumoto vardı...
tom cruise'u zaten sevmediğim için fazla bir yorum yapmayacağım bu filmi iyiydi bu filmi kötü diye....ayrıca şuda var ki sinema sinemada izlenir....
Ken Watabane(Katsumoto) bence de oscarı alması lazımdı ama Tim robbinse verdiler,gerçi ben o filmi izlemedim ama yine de benimde gönlümde Katsumoto vardı...
tom cruise'u zaten sevmediğim için fazla bir yorum yapmayacağım bu filmi iyiydi bu filmi kötü diye....ayrıca şuda var ki sinema sinemada izlenir....