Son Samuray

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

ewt benim hatun da ağladı
nedenini anlayamadım
ama o her filme ağlıyor

inanır mısınız Jim Carey'nin Bruce Almight'sinde bile ağlamıştı
duygusal kız tabi . . .

bana gelince, ben ağlayamıyorum ama içim bir garip oluyor

Aragorn'un saldırmadan önce dönüp "For Frodo" dediği sahnede yüreğim ağzıma yükselmişti

aynı şeklide, Kral Theoden'in askerlerini savaşa sokmadan önce yaptığı konuşma sırasında tüylerim ekmek kuyruğuna girmiş gibi bir tavır takınmışlardı

bu filmde ise, ölümcül iki sahne vardı
1. tom abimizin yağmurda tahta kılıçla dayak manyağı olduğu ve güreşe doymadığı sahne
2. herkesin tahmin edebileceği üzere, at sırtında chaingun ve toplara karşı koşturdukları sahne
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

herkesin tahmin edebileceği üzere, at sırtında chaingun ve toplara karşı koşturdukları sahne
evet olay budur abi...bende bu sahneyi çok beğendim.birkaç kelime daa söylemek istiyordum ama bunu yapmayacağım.çünkü biraz geyik olacak bu nedenle bende kalsın :D ama şu kadarını belirteyim son samuray izlenebilecek bir film.ve nacizane ben görmeyenlere tavsiye edebilirim....
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

ama yine yapacaklarını yapmışlar ve chaingun yağmurundan tom'u sağ salim çıkrmışlar
*cık* *cık* *cık*
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

eee olm adı üstünde son samuray
ve o son samuray ne hikmetse kahraman amerikan subayı
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

ufak bir detay ama bana son derece yanlış geldi. Katsumatbilmemnenin ölürken son sözlerinin ingilizce olması...
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

aaa olur mu arkadaşı anlayabilsin diye ingilizce konuşuyor adamcık
sanki tom kıruuz öğrenmemiş japoncayı o zamana kadar
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

o öğrendi de biz öğrenemedik :P
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Meronlin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Meronlin »

Her ne kadar film Tom Cruise la öne çıksa da beni japonlar çok etkiledi.Genelde japon kültüründen pek hoşlanmazdım ama sanki samuraylar zaten bildiğimiz japonlardan epey farklı(sanki tip ve ten rengi olarakta filmde farklı)ve kesinlikle hayranlık duyulucak şekildeler,daha önceki topiclerdede bahsedildiği gibi adamlar yürüyen onur.Ne diyim umarım bu pazar da Ken Watabane(Katsumoto)hak ettiği oscar ı alır.(gerçi ben bu rol için(yardımcı erkek oyuncu) ısrarla Bean Ashen i(Sam) istiyordum ama K.Wat e giderse kırgınlığım bir parça azalır)
rhielatheredrobe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rhielatheredrobe »

evet kesinlikle yardımcı oyuncuların başarısı Tom'u gölgede bıraktı çoğu sahnede.
çok iyi seçilmişti karakterler, özellikle Ujio -olması gerek- böyle mi samuray olur yani ofh ofh :D
sessizliğini koru ya da ondan daha iyi bir şey söyle
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Biz Son Samuray'a beş kişi giitik ve benim hatırladığım arkamda oturan 3 arkadaştan ikisinin burnunu çektiğiydi. Sanırım bunlardan biri de kırmızı kafalı biriydi, tıpkı gözleri gibi.

Ben filmi çok beğenmedim açıkçası, doğu kültürüne hayranm olan bir insan olarak neden bilmiyorum ama film beni çok cezbetmedi.
Cüceler her zaman son sözü söyler...
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

flintfireforge wrote:Biz Son Samuray'a beş kişi giitik ve benim hatırladığım arkamda oturan 3 arkadaştan ikisinin burnunu çektiğiydi. Sanırım bunlardan biri de kırmızı kafalı biriydi, tıpkı gözleri gibi.
hemen serbest kürsüde kim bu 3 açardım ama silinmeden uzun süre kalacağından emin olamadığım için bunu yapmıyorum
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Oranın moderatörü kimdi acaba, bir bakmamız lazım. :lol:
Cüceler her zaman son sözü söyler...
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

yardımcı oyuncular çok iyi ama hakkını verelim tom da iyi oynuyo adamın niye star alduğu belli
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

tom cruise'un oyunculuğunu eyes wide shuttan beri çok beğeniyorum zaten MI2'de birinci filmdeki kadar iyi değildi ama olsun (sırf karizmayani şöyle mimik jest falan yok)
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

Son samuray filmini zaten tom cruisedan ziyade samurayların veya yardımcı oyuncuların filmi diyerek tanımlasak doğru olur.
Ken Watabane(Katsumoto) bence de oscarı alması lazımdı ama Tim robbinse verdiler,gerçi ben o filmi izlemedim ama yine de benimde gönlümde Katsumoto vardı...
tom cruise'u zaten sevmediğim için fazla bir yorum yapmayacağım bu filmi iyiydi bu filmi kötü diye....ayrıca şuda var ki sinema sinemada izlenir....
Post Reply