Herkese duyurulur

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Herkese duyurulur

Post by flintfireforge »

Güzel şehrimin güzel insanlarıyla, tabi sitemize üye olan, tüm arkadaşlarla tanışmayı hep istemişimdir. Sizlere bir önerim ve teklifim var:

Arkadaşlar, pazar günü saat 14.00'de Orta Dünya'da sizlerle buluşmak ve tanışmak istiyorum. Gelmek isteyen tüm arkadaşları büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.
Cüceler her zaman son sözü söyler...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

biz de ist.da eşzamanlı bir buluşma ayarlasak; hatta ank. tayfasıyla canlı telefon bağlantısı kursak fena mı olur?
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Yok abi telefon bağlantısı yetmez uydu bağlantısı kuralım....

GEyik bi yana pazar iyi olabilirdi ama maalesef oyunumuz var pazar günleri.En iyisi haftaya haftasonu buluşalım??tabii cumartesi olmak koşuluyla.

Ve 2-3 hafta içersinde pazar hariç tüm günlerim derslerle dolacak.(cumartesi bilw!)ondan elimizi çabuk tutalım.

Ben bi kamu oyu yoklaması yapayım en iyisi...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Herkese duyurulur

Post by Quel-Shin »

flintfireforge wrote:Güzel şehrimin güzel insanlarıyla, tabi sitemize üye olan, tüm arkadaşlarla tanışmayı hep istemişimdir. Sizlere bir önerim ve teklifim var:

Arkadaşlar, pazar günü saat 14.00'de Orta Dünya'da sizlerle buluşmak ve tanışmak istiyorum. Gelmek isteyen tüm arkadaşları büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.
Konuyu dağıtmış olmak istemem.Ankaralı arkadaşlarımın hoş zaman geçirmesi temennisiyle...
KabakTadi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KabakTadi »

Tam olarak tarih verinde biz de teşrif edebilelim.
from Dawn to Wish...
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

pazar günü saat 14.00
yer:orta dünya...
sanırım gayet açık bir mesaj....
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

iyi de arkadaşlar bu haftasonu başkentCon yok mu?
War, war never changes...
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

iyi de arkadaşlar bu haftasonu başkentCon yok mu?
Arkadaşım pazar günü başkentcon var ama ne yazıkki biz biletleri alamadık, kalmamış da. Ama etkinlik fotosu çekmek için katılmayı düşünüyoruz, bir nevi
misafir olacağız oraya. Ayrıca con, cumartesi günü de var ve pazar günü gelen arkadaşlarla tanışırız artık. :lol:
Cüceler her zaman son sözü söyler...
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

con ayrı bu ayrı :D
ama şu kadarını söyleyeyim ben orta dünyada olmaya çalışacağım,en azından orda olmak istiyorum.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

aargh! occultsearcher pazar günü conda fallout oyunu oynatacaktı. gelicem dedim adama ama orta dünya da çok cazip, allahım naapacam ben. Kişilik parçalanması yaşıyorum
War, war never changes...
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

BaşkentCon için Ankara'ya geliyorum.Umarım tanışırız.
Ancak bir sorum var,
Birbirimizi nasıl tanıyacağız.Yani Orta Dünya'da etrafa bakıp "Frpworld'den mi?"diye sormak biraz komik olurda. :D
tasslof
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tasslof »

Ben de bu ara ankaradayım. Müsaitsem gelmeye çalışacağım ama doğrusu ketchup arkadaşın sert tavrını anlamadım. Bence bu tavırlar insana oldukça itici geliyor. Sonuçta gelen arkadaş orta dünyayı bilmiyor olabilir. Ben de bilmiyorum ve bulmaya çalışacağım sonuçta daha açık bir mesaj isteyene yeterince açık şeklinde bir mesaj atmak bana oldukça yanlış geldi. Sanırım ketchup arkadaşımız kötü bir günündeymiş. Neyse bundan sonra daha dikkatli mesaj atar. Dediğim gibi gelmeye çalışacağım. Siteyi takip eden arkadaşlarım tarafından o kadar övülen flint i görmek isterim. Denildiği kadar aksi misin bakalım.
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

Birbirimizi nasıl tanıyacağız.
abi orta dünyaya gelirsen eğer orada en kalabalıkolan ve en çok gürültü çıkaran gruba gidip selam ben the_exile de,onlar zaten hoşgeldin derler :D
Müsaitsem gelmeye çalışacağım ama doğrusu ketchup arkadaşın sert tavrını anlamadım.
sert bir tavır değil bu sadece basit bir açıklama!!!
Sonuçta gelen arkadaş orta dünyayı bilmiyor olabilir
evet ankara dışından gelen arkadaşlarımız orta dünyayı bilmiyor olabilirler.ama ankarada olan bir frp dostunu orta dünyayı bilemeyeceğine fazla ihtimal vermiyorum.yinede açıklayayım.kocatepe otoparkının araba girişlerinin yapıldığı yerin karşısındaki binalardan birinde...
metropol sinemasının bulunduğu sokaktan yukarıya çıkıp sokağın sonunda sola dönünce 10 metre sonra....eğer yine bulamayacak olursa onlarlada kızılayda bulundukları yerden alırız.(bu durumda olan arkadaşlarla özel olarak irtibata geçeriz)halen daha bulamayacaklarını düşünen varsa benim yeteneğim bu kadar daha fazlasını önermeleri gerekmektedir.
Sanırım ketchup arkadaşımız kötü bir günündeymiş
bu sitede olduğum hiç bir an benim için kötü değildir!!!
Neyse bundan sonra daha dikkatli mesaj atar
zaten dikkatli mesaj atmaya çalışıyorum ki,sözlerimden dolayı ileride mahcup olmayayım.ama benden dolayı kırılan biride olursa ondan özür dilemesinide bilirim...eğer sevgili kullanıcımız kabaktadı bu mesajımdan alındıysa ondan özür diliyorum.ama ben mesajımın bu kadar kırıcı birşey olduğunu sanmıyorum....
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Haftaya 5 tane sınavım var! lanet oılası okul! hem öss hem o! ya valla 2'de dersaneden çıkıyorum sizlere bir yarım saat katılıp sonra giderim...bakalım!
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Ortegon
Kullanıcı
Kullanıcı

!!!

Post by Ortegon »

ketchup red i aramak var bizi aramak yok haa :(
ben de gelicem orta dünyaya:)
mountains of might
Post Reply