AMBER YILLIKLARI OKUYAN!!!!

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

AMBER YILLIKLARI OKUYAN!!!!

Post by Ghost_OF_A_Rose »

online olan tüm arkadaşlarıma acilen cevap gelsin diye sordum ama kimsede okumamış bu seriyi arkadaşlar. Lütfen biriniz okudum on kitabınıda yorumu şu şekilde diye başlayan bir mesaj atın lütfeennn!!! :((
nasıl bir şey olduğunu öğrenmem lazım okumayı planlıyorumda...:))
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

bence bir kitaba başlamak için başkasının fikirlerini almaya gerek yok,sadece alırsın okursun ve beğenirsen bunu herkese söylersin.ama senin için bu kitapları alıp okuyacağım ve daha sonrada sana fikrimi söyleyeceğim...
Beklenen son gerçekleşti,ve ketchup bitti...
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

10 kitabıda okudum ve okuduğum en iyi serilerden bi tanesi olmaya aday diyebilirim. Çok hoş bi tarzla yazılmış ve inanılmaz sürükleyici bi hikayesi war. İlk 5 kitap amber prensi corwinin sonraki 5 kitap ise oğlu Merlinin gözünden yazılmış ve çok da hoş olmuş.
Herkese öneririm..
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

harika ya çok teşekkür ederim...acayip rahatladım....saol...:)
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

Ghost_OF_A_Rose wrote:harika ya çok teşekkür ederim...acayip rahatladım....saol...:)
eheh rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :P
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Ay sonunda "oh be!" bitirdim seriyi arkadaşlar yani hepsini değil merlinli kısım kaldıda neyse yani oğlunun olduğu aman bunu da geçtim işin aslı arkadaşlar okuyan arıyordum sadece bir kişi bulmultum ama amberi okuyan artık iki kişi var...:) şiddetle tavsiye ederim eminim ki bu kadra kuvvetli bir kurgu daha yoktur... üstelik karakterlerin birbiri arasındaki kardeş ilişkilerinin bile farklılığı muhteşem düzenlenmiş...OKUYUN hemen.. :-P
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

bende en kısa sürede başlayacağım...çok değerli iki kullanıcımızdan böyle değerlendirmeler gelince artık okumamız gerektiğini düşünüyorum...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Merak ettim şimdi; bakalım seriyi ödünç alabileceğim birini bulabilecek miyim :P:P..
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Aman aman acele edin...ben sana ödünç verebilirdim ama sanırım başkasına verdim bilmem yinede hala isityorsan bir şeyler düşünebiliriz... :P
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Ghost_OF_A_Rose wrote:Aman aman acele edin...ben sana ödünç verebilirdim ama sanırım başkasına verdim bilmem yinede hala isityorsan bir şeyler düşünebiliriz... :P

düşünelim bakalım ;)
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

görüşürüz ...:D
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

Merak ettim şimdi; bakalım seriyi ödünç alabileceğim birini bulabilecek miyim
ben sana ödünç verecek birini bulabilirim.ama önce bir kontrol etmem lazım benim kütüphaneme dahil ettiklerim arasında değilse sana ödünç verebilir sanırım sevgili FLİNT :D
Palin__Majere
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palin__Majere »

İthaki Yayınları sayesinde serinin sadece ilk cildini okuyabildim. İlk cildin arkasında "10 kitaplık seri 3 cilt şeklinde yayınlanacak" yazıyordu. Aldım kitabı, okudum, güzeldi baya. Sonra 2. cildi de alayım dedim. Ama 2. cilt diye birşeyin olmadığını farkettim. Gerisini teker teker kitaplar halinde çıkarmışlar. Aslında sakıncası yok ama bir de baktım ki 1 kitabın fiyatı cildin fiyatına neredeyse eşit, hem de serinin sonlarına geldikçe fiyatı daha da artıyor.
Yine de kitap çok eğlenceli ve okuyup anlamak için hiç kasmak gerekmiyor.(Ama bu sigara olayını anlamadım, koskoca Amber Prensi nikotin batağına saplanmış :) ) Bu yüzden serinin devamını da alacağım; ama buradan İthaki Yayınlarını kınıyorum.
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Amber prenslerinin her birinde anlaşılamayacak özellikleri var zaten:) ama ikincisini falan oku var ya hakikaten düzen ve kurgu çok karışık. üstelik ağzı açıkta bırakan planlar ve olaylarda cabası. sen ikincisini bekleme cildin bende yayınevini kınayaraktan sana ikinci kitabı alıp başla derim.. :P
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

ben de okudum.. yani okumaktayım... ilk beş kitap bitti ve gerçekten müthiş bi seri... kitapları daha da güzel kılan olayların birinci ağızdan anlatılması... kitaplara daha bi psikolojik güzellik katmış gibi geldi bana... okunması gereken bi kitap soracak olursanız kısaca :)
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Post Reply