popstar saçmalığı
Evet çok haklısın. Bu standartlara göre kendimi tartarsam bende duygusuz hatta ciddi boyutlarda ruhsuz soğuk donuk korkunç birisiyimketchup wrote:zaten biz istemesek bile insanlar bunu takip edecek ve bu arada yeni birşey daha keşfettim,biz evleniyoruz diye bi r yarışma programı daha var...olayın özeliği şu bir erkek bir kızdan hoşlanıyormuş ve ız bunu kabul etmemiş,ve delikanlı ağlamış,bunu izleyen dayımda ağlamaya başlamış,dayı oğlu niye ağlıyon ya diye babasına biraz sitem etmiş,ama babanın tepkisi çok iyi olmuş.oğluna dediği şey şu,sen duygusuz olabilirsin ama ben duygusuz d eğilim demiş.daha doğrusu bu manaya gelen şeyler söylemiş,biraz ago ve küfürlü bir konuşma olduğu için burdan yazamıyorum
işte size türkiye gerçeği....komik mi trajik mi,bende ne diyeceğimi bilemiyorum....
-
Khellendros
- Kullanıcı

-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Bu tarz programıların uyuşturucudan farkı yok... Suni gündem yaratmakla kalmıyor bu sansasyonel gündemle insanların dikkatini dağıtıyor. Aynı zamanda köşe dönme hayallerini kurmalarını sağlıyor... Eğitim seviyesi düşük (buna üniversite mezunları da dahil, iyi eğitilmedikten sonra doktora yapsanız ne olur) kaç insanın aklında geçmez 'Ulan ben de katılsam şu yarışmaya da dönsem köşeyi...' diye..
-
Khellendros
- Kullanıcı

Yüzüme vuran günün ilk ışıkları ve gri dağınık bulutların etkisiyle bu konuya cevap yazıyorum.Neden bilmiyorum.Ama bu konuyu itinayla aradım ve şuan cevap yazabilirim.
Toplumu değiştiren en büyük etken toplumun kendisidir.Toplum yavaşça kendini yontar ve değiştirir.İnançları,eğlenceleri vesaire.şuan unutulmuş bir televizyon programı olarak Popstarı düşünürsek.Türk toplumu herzaman birşeyleri ya yere göğe sığdıramamıştır yada yerden yere vurmuştur.Türk toplumu bazı şeyleri abartır ve üstüne düşer ama çabuk unutur.Bir zamanlar bir kesim tarafından yere göğe sığdırılamayan bu programın şuan esamesi bile okunmamaktadır.
Peki popstar nedir?
Halkın her kesiminden bir insanı koyarsın.Mutlaka birisi onlardan birini kendisiyle bağdaştırır ve destekler.Buna en yakın örnek "boy band" terimi vardır.5 ayrı yakışıklı gençten oluşan bir pop grubu.Mutlaka genç kızlar bunlardan birine aşık olacaktır ve müzikleri ne kadar berbat olursa olsun albümünü alıcaklardır.
Yani topluma kendisiyle bağdaştırabiliceği bir kahraman sunmaktır popstar.
Bulutlu bir İstanbul sabahı.Mavi gökyüzü bulutların arasından kendini göstermeye çalışıyor.Bostancı sahilinden gelen iki martı karşı binaya konuyorlar.Gıptayla bakıyorum.Hayat mücadeleleri karınlarını doyurmaktan ibaret sadece.Tıpkı insanlar gibi.Tek farkı martıların karınlarını doyurmak için insanlar kadar fazla çalışmaları gerekmiyor.Ve klavyeye bakıyorum yeniden.Bir süre düşünüyorum ve devam ediyorum.
şimdi bu programı lanetleyen güruha gelirsek.Bence saçmalık.Halk türküleriyle büyütülmüş bir halka klasik müzik dinlettiremezsiniz.Fidan neyse ağaçta o dur.Aslında televizyondaki programlar kamuoyunun kendisidir.Yani talep olduğu sürece öyle basit ve gereksiz programlar olucaktır.İnsanların beynindeki düşünceleri değiştirmeniz gerekir.Talep olmadığı zaman bu tarz programlarda olmaz.
Toplumu değiştiren en büyük etken toplumun kendisidir.Toplum yavaşça kendini yontar ve değiştirir.İnançları,eğlenceleri vesaire.şuan unutulmuş bir televizyon programı olarak Popstarı düşünürsek.Türk toplumu herzaman birşeyleri ya yere göğe sığdıramamıştır yada yerden yere vurmuştur.Türk toplumu bazı şeyleri abartır ve üstüne düşer ama çabuk unutur.Bir zamanlar bir kesim tarafından yere göğe sığdırılamayan bu programın şuan esamesi bile okunmamaktadır.
Peki popstar nedir?
Halkın her kesiminden bir insanı koyarsın.Mutlaka birisi onlardan birini kendisiyle bağdaştırır ve destekler.Buna en yakın örnek "boy band" terimi vardır.5 ayrı yakışıklı gençten oluşan bir pop grubu.Mutlaka genç kızlar bunlardan birine aşık olacaktır ve müzikleri ne kadar berbat olursa olsun albümünü alıcaklardır.
Yani topluma kendisiyle bağdaştırabiliceği bir kahraman sunmaktır popstar.
Bulutlu bir İstanbul sabahı.Mavi gökyüzü bulutların arasından kendini göstermeye çalışıyor.Bostancı sahilinden gelen iki martı karşı binaya konuyorlar.Gıptayla bakıyorum.Hayat mücadeleleri karınlarını doyurmaktan ibaret sadece.Tıpkı insanlar gibi.Tek farkı martıların karınlarını doyurmak için insanlar kadar fazla çalışmaları gerekmiyor.Ve klavyeye bakıyorum yeniden.Bir süre düşünüyorum ve devam ediyorum.
şimdi bu programı lanetleyen güruha gelirsek.Bence saçmalık.Halk türküleriyle büyütülmüş bir halka klasik müzik dinlettiremezsiniz.Fidan neyse ağaçta o dur.Aslında televizyondaki programlar kamuoyunun kendisidir.Yani talep olduğu sürece öyle basit ve gereksiz programlar olucaktır.İnsanların beynindeki düşünceleri değiştirmeniz gerekir.Talep olmadığı zaman bu tarz programlarda olmaz.