anlayışın için teşekkür ederim
En Güzel DL Kapağı
Benim kapağım;yağmurlu bir günde Kadıköy'ün dar ve gölgelenmiş yokuşlarından tırmanırken yağmurla ıslanıp solmuş _aynı zamanda f.kurguya başladığım kitap olan_ Güz Alacakaranlığının Ejderhalarının kapağı(Elmore),sade görünsede yağmurla birlikte solmuş ve yıpranmış hali ile güzün hüznünü bugün bile yansıtıyor o kitap.....
-
Khellendros
- Kullanıcı

ben pek elmore sevmem, muhteşem çizimleride var allah için ama tsr'ın son dönem gözbebeği olan stawicki'nin kapakları..her biri birer şaheser. Yeni chronicles, legends kapakları, war of souls kapakları. Adam çiziyor kardeşim!
birde chrociles'ın 25.yıl şerefine üçübiarada çıkan kitabının kapağı, lockwood'un altın ejderha, dragonlance tutan caramon ve raistlin resmi...o kapakta çok başarılıdır.
birde chrociles'ın 25.yıl şerefine üçübiarada çıkan kitabının kapağı, lockwood'un altın ejderha, dragonlance tutan caramon ve raistlin resmi...o kapakta çok başarılıdır.
ilk üçlemenin kapak resimleri her zaman hoşuma gitmiştir
bu arada brom efsanevi bir çizer
kötü resmini görmedim diyebilirim
lockwood a saygım sonsuz olsa da, mon. manueldeki (3rd) dragon resimlerini hiç beğenmediğimi belirtmek isterim
daha çok uzak doğu ejderlerine benzer çiziyor
bu arada brom efsanevi bir çizer
kötü resmini görmedim diyebilirim
lockwood a saygım sonsuz olsa da, mon. manueldeki (3rd) dragon resimlerini hiç beğenmediğimi belirtmek isterim
daha çok uzak doğu ejderlerine benzer çiziyor
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
-
ejderçocuk
- Kullanıcı

Re: En Güzel DL Kapağı
Ben foruma daha gelmeden şanım gelmiş anlaşılanKhellendros wrote:Bence kesinlikle bir numara bu:http://www.amazon.com/gp/reader/0786915 ... eader-link (ejder coçuğa teşşekkürlerimi sunuyorum=)
Doer ghil dos dosib elg'caress...
doer ulu streea zhah har'oloth
-
ejderçocuk
- Kullanıcı

Benim gibi DL manyağı ve ilk altı kitaba: doğal olarak yolarkadaşlarına tutkuyla bağlı olan bir fanatik kesinlikle kapağı için alır bu kitabı.Skylancer wrote:ayrıca belirtmeliyimki, bu kitap o kadarda güzel değil. eğer benim gibi koleksiyoncu değilseniz almayın derim hatta...
Doer ghil dos dosib elg'caress...