Herkese duyurulur

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Arkadaşlar bugün tanışma toplantımıza gelen arkadaşlara buradan teşekkür etmek istiyorum. Zulkarneyn, Ortegon, Ghost Of A Rose ve arkadaşları, Mask, Fistandantilius, Brock ve adını hatırlayamadığım üç arkadaşı, Hükümlü, Maniak, Gandalf vs vsydi. Adlarını hatırlayamadığım arkadaşlarım umarım bana kızmazlar.

Çok güzel bir ortam yarattık bugün, gelenlere tekrar teşekkür ederim. Gelmeyen arkadaşlarımla da en kısa zamanda tanışmak isterim, tabi buraya bir nor düşmem gerek o da sevgili ketçabımız bugün teşrif etmediler ve bu yüzden güzel bir gün geçirdiğimizi söylemek istiyorum.
Cüceler her zaman son sözü söyler...
Ortegon
Kullanıcı
Kullanıcı

!!!

Post by Ortegon »

ben bi geldim 10 dakika gördüm dışarı çıktım tekrar geldiğimde hepsi dershanelerine teleport olmuştu:) konuşamadık bile:( bu arada flint ile fistandantilus gibi bir lich in karşılaşmasına sahne oldum.lich agzını bile oynatmadan flint yere serdi:P
mountains of might
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

soruyorum sana eyy ketçap! nerdesin haney? telefonla sattın koca buluşmayı, helal olsun :wink:

bu arada occult, kusura bakma kardeş ben de seni satmış gibi oldum ama ewwelsi gece 4e kadar oyun oynayıp pazar sabahı 2de kalkınca cona gelemedim.

bu arada flint, yanımdaki arkadaşlardan kısa saçlı olan erethan, keçi sakallı olan -kıl- Xtrothearctic, diğer uzun saçlı arkadaş da iaderia idi.
War, war never changes...
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Valla ketçap efendinin satıcı biri olduğunu buradan görmüş olduk. Sağolsun sevgili ketçabımız gelmedi. Sevgili ilizyonist arkadaşım da tabiki konuşamaz, adam bir lich bunu da bırak berbat bir büyücü. Tabiki ağzını açtırttmam, büyücüleri hangi cüce sever size soruyorum bunu.
Cüceler her zaman son sözü söyler...
Post Reply