Bende bir kaç arkadaşımınkini yazayım
Serina 19 Mart 1982, Ketçap'ınki ise 12.10.191975, Gandalf 12.10.1979. Aklıma gelenler bunlar.
ama araştırmalarım devam edecektir.
Daha çok gün var ama ben şimdiden serinamın doğum gününü kutmak istiyorum. Benim canım arkadaşım, kardeşim doğum günün kutlu olsun. Aramızda kmlerce yol olsada benim sana olan sevgim ulaşsın ve seni korusun. Sen benim için çok önemlisin ve seni çokkkkk seviyorum.
Tamam pyros hediyeni yollarız artık, bu kadar ısrar etmene de gerek yok. Bu arada mart 22 doğumlu arkadaşımız NORTİCUS'unda doğum gününü kutlamak istiyorum. O gün unutabilirim diye şimdiden kutlayayım dedim. Bu gidişle squva'nın yüzbaşı olması gibi bende doğumgünü kutlayıcısı olacağım galiba
Unutmadan birinin daha doğum gününü kutlayayım 25 şubatta sevgili moderatörümüz Wuroldar'ın doğum günü vardı ve onu da kutlamak istiyorum. Geçmiş doğum günün kutlu olsun arkadaşım.
Sen şimdi hediyeni, daha doğrusu ne istediğini de bana belirtirsin, istek yapmaya başlarız artık.
Tabi bazı arkadaşlar benim hediyemi inatla yollamıyor ama neyse.
Bu arada mart 22 doğumlu arkadaşımız NORTİCUS'unda doğum gününü kutlamak istiyorum
çok saol flint im cücem
gelecekte unutma kaygısı taşısa dahi birini kutlamak güsel bir şeydir
senin doum günün de kutlu olsun
hepimizin doum günlerimiz kutlu olsun (diyor ve ilerdeki doum günlerini kutlamaktan yırtıyorum P)
*lay laaay lalaylaylay laay lalay lay lay*
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...