ELF VE GÖZEL SESLE şARKISI:)

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

ELF VE GÖZEL SESLE şARKISI:)

Post by Ghost_OF_A_Rose »

bu kitap yani elf şarkısı çok kuvetliydi siz ne dersiniz.? Bir kere Elaine (böle mi yazılıyo du ki) neyse onun kalemi güçlenmiş. danışmanlar ve krallardaki bayağılık yok...

ama okuduysanız sormak istediğim bi şey var ben Elaith Craulnobur' taptım...ne düşünüyorsunuz onun hakkında.?D
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

cuningham seviyorum
kitap dediğin gibi güzelse
hemen okuyacağım! :)
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

bildiğim kadarıyla elaith eski bir "blade-singer".... sonra bir şekil yoldan dönüp evil oluyor.. ve realms üstündeki en ters adamalrdan biri oluyor.... geçmişinibiraz araştırıp yazarım gene..rose...

ama bende çok beğenirim... en azından sadece silahlarını deil, kafasınıda son derece ii kullanan bi adam...
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

evet dediğim bu kesinlikle zehir gibi bir zekası var ve kuralları en önemlisi. onun hayatı da kurallar üzerine kurulu ve (çok yakışıklı:)hayal edebiliyorumda... :P
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

evet doğru hayal etmişsin.. cha 17 arkadaş... ve 16 düşük statı da yok...... :D .... gülüyorum ama çok ciddiyim.....

Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Harika tam hayal ettiğim gibi... :P
Estel
Kullanıcı
Kullanıcı

.........

Post by Estel »

hem elfgölgesi hemde elfşarkısı oldukça güzeldi güzel olmasına ama favorilerimden Khelben Arunsun hakkında fazla bilgi olmaması beni çok üzdü :( bir de Elminster'ın sürekli adının geçmesine rağmen birkez olsun görünmemesi de acayip bi hayal kırıklığı yarattı (ne de olsa uzun zamandır phoenix'in elminster hakkında kitap yayınlamasını bekliyorum:( )
bu arada Elaith Craulnobur ciddi baya dehşet bi adam:)
Needed elsewhere
To remind us of the shortness of your time
Tears laid for them
Tears of love tears of fear
Bury my dreams dig up my sorrows
Oh Lord why
The angels fall first?
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

bilg derken ne demek istiosun abi.... :?: ... hemen veririm...yani...... :P :P

Antimodes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Antimodes »

Elaith "Serpent" Craulnobur fr daki en saglam karakterlerden biri ırkçı yaklaşımları :) benim felsefeme ters olsada. Ayrıca onun bu karakteri ad&d (d&d) deki aligment olayınada ışık tutuyo karakterin kişiligi üstünde aligment tın yanı sıra ırkın, geçmişin, inançların nasıl rol oynadıgını gösteriyor.
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
ejderçocuk
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: ELF VE GÖZEL SESLE şARKISI:)

Post by ejderçocuk »

Ghost_OF_A_Rose wrote:bu kitap yani elf şarkısı çok kuvetliydi siz ne dersiniz.? Bir kere Elaine (böle mi yazılıyo du ki) neyse onun kalemi güçlenmiş. danışmanlar ve krallardaki bayağılık yok...

ama okuduysanız sormak istediğim bi şey var ben Elaith Craulnobur' taptım...ne düşünüyorsunuz onun hakkında.?D
Bir kere Danışmanlar ve Krallar serisi Elaine Cunnigham'ın yapıtlarının zirvesidir. Üçüncü kitabı her ne kadar okuyamasakta özellikle iilk kitap (Büyücüavcısı) muhteşem.
Doer ghil dos dosib elg'caress...
doer ulu streea zhah har'oloth
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

muhteşem olmasına muhteşemde dili doyurucu değildi bu seride daha kuvvetli olmuş kalemi.
ejderçocuk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ejderçocuk »

Bakalım göreceğiz. Dün Gece Batan Güneşin Ejderhaları'nı bitirdim ve hemen Elfşarkısı'na başladım.
Doer ghil dos dosib elg'caress...
doer ulu streea zhah har'oloth
Estel
Kullanıcı
Kullanıcı

...

Post by Estel »

walla khelben ile elminster'ın nerede karşılaştıklarını, khelben'in nasıl güçlendiğini (elminster gibi onun da tanrıçalarla değişik münasebetleri var mı? :)) yani böyle şeyler işte:)
Needed elsewhere
To remind us of the shortness of your time
Tears laid for them
Tears of love tears of fear
Bury my dreams dig up my sorrows
Oh Lord why
The angels fall first?
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

ejderçocuk wrote:Bakalım göreceğiz. Dün Gece Batan Güneşin Ejderhaları'nı bitirdim ve hemen Elfşarkısı'na başladım.
göreceksin bak dediğime hak vereceksin...iii okumalar.. :D
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: ...

Post by burock »

illuin-gil-estel wrote:walla khelben ile elminster'ın nerede karşılaştıklarını, khelben'in nasıl güçlendiğini (elminster gibi onun da tanrıçalarla değişik münasebetleri var mı? :)) yani böyle şeyler işte:)
walla bildiim kadarıynan Khelben abimizin de bi chosen ile (Alustriel?) ilişkisi vardı; yani nasıl diyim böyle sanki büyülü, böyle janjanlı bi birliktelikleri var. :)
War, war never changes...
Post Reply