Kim ne derse desin ben Lord Sothderim

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
soth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by soth »

Unutmamamız lazım ki Strahd dark power tareafından gözetiliyor...buda onun en büyük avantajı..ama aStrahd ın zekası gercektende takdire şahayen....zaten bu sebeplede her defasında bi şekilde yırtıyor.....ama unutmamak lazım ki vistanilerinde dediiği gibi ;Strahd akıllıca davran bu diyarlara senin kadar hatta senden daha güçlü varlıklar geliyor.....ee..yani böle bi adamıda yok etmek biraz zor...hem önceden her şeyden haberi olacak.......hem zekasıyla herşeyden yırtacak....hem dark powerlar gözetecek..bide bide her ravelofta ilk gelen onun yanına bi uramadan geçmicek..valla ne deyim bunlar bende olcak...deil Strahd allhı gelse döverim.... :D
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Zaten çok büyük bir komutan olmasının da nedeni zekasıydı sanırım Strahd'ın. Yeterince açıklanmamış olsada kafası entrika ve kandırmacalara olağanüstü iyi çalışan bir adamdı bir de fareleri hatta Vistanileri bile kendine ajan yapınca uçan kuştan haberi olmaya başladı.

Özellikle kör sağır ve dilsiz medyuma yaptırdığı kehanetlerde bulundurma işini mükemmel buldum
bir de fare adama yaptığı işkenceyi tek kelimeyle "mükemmel" anlatmışlar. Bunun ötesi yok...
Strahd derim başka bişi demem çünkü Lord Soth'un kibiri ve kendine olan aşırı fazla özgüveni onu güçsüz yapıyor...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Tarasque
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tarasque »

Evet Raıstlın sana katılıorum ama Strahnd belkı acımasız ve cok akıllı olmasına ragmen Lord Soth ta acımasız belkı slk ama onu kullandıgı kılıcla ve ol , kor ol ve bunun gıbı emırlerıle yoq edıor bana kalırsa esıt ıkısınınde ayrı cok super esıtlıklerı var ama bana kalırsa bn Soth derım
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Lord Soth daha buyulu bir yaratik olabilir ama Strahd gibi hem mukemmel bir savasci hem necromancer hem de domainlord'la boy olcusemez gibime gelio
soth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by soth »

ama asla lord soth ve Strahd arasında gecen bir dioluğu unutmamak gerekeir.....'her ne olursa olsun intikamımı bir gün mutlaka alıcaım Strahd'demiş Lord Soth.......ve lord soth ne kadar evil bi karekter olursa olsun sözlerini herzaman yerine getiren bi karekterdir......

Est Sularas Oth Mithas....
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Haklısın ama bazı sözler vardır asla yerine getirilemez... Lord Soth yeniden Ravenloft'a bir yolculuk yapmayı mı umuyor ya da planlıyordu acaba? Yoksa kendisini Krynn'den alan sislerin Strahd'ı da Krynn'e getirmesini mi? Kim bilebilirki...
soth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by soth »

VALLAA ben umuyorum.....Ravenlofta "gidişi olsunda dönüşü olmasın" diyede bi atasözü ekleyiveriyorum.... :D
Tarasque
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tarasque »

Olu olabılır raıstlın ama hala dunyada bazı kısılşerle konusabılıor ve laratuarında duruor
ve ayrıca tower of palanthası ve shoıkan korusu hala onun kontrolu altında
bunuda hatırlatırım
zaten canlıken de bundan baska bısı yapmıodu :P
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bu biraz lanet oldu sanki :P
ama canın saolsun Soth'dan da aşağısını beklemezdim atasözü olarak değil mi :lol:

Strahd teleport contengency ile Dargaard Kalesine ışınlanırsa ne gülerim haaaa. şööle Soth tahtta otururken çıkıverse ortaya hahahaha!

Yo daha ileriki kitaplarda Raistlin hic bir seyi kontrol edemiyor yalnizca delirmis defil bir evsiz dilenci oalrak sokaklarda surunup oluyor...
Bir efsane icin bu kadar guclu bir buyucu icin belki de en kotu son...
Tarasque
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tarasque »

Baq bunu bılmıordum Raıstlının bole bı sona dusmesı cok kotu :oops:

Strahnd da ole bıse yapabılır belkı ama sonucta Lord Soth ta onun presensce ını anlamaz mı???
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bu Raistlin için tek kurtuluş yoluydu Takhisis'in gazabından...

Zaten demek istediğim de buydu Strahd yaralı ve güçsüz bir konumdayken teleportta hata olursa ve Dargaard'a düşerse (hani olmaz ya) artık Lord Soth neler yapar ona düşünmek bile istemiyorum.

Ama Lord Soth yine nefretine yenilip acısız basit bir son da hazırlayabilir Strahd'a. Sonuçta gaddar bir adam ama Strahd'la kıyaslayamıyorum...
soth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by soth »

Yok bu sefer öle olmaz bence.....o kadarda aptal deildir heralde Soth...onuda yaparsa yuh derim vallaaa.....bide Strahd yanlışlıkla dargaard a düşecek..o an sölenecek yalanı nası bulacak bilemem...işte o an zeka deil yumruklar konuşur kanımca...Soth un da yumruu malüm tabiii....:D
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Strahd'ın undead olduğu için Soth'un aurasına immunity'si var değil mi?
Yani Vampirler hiç bir mind affecting büyüden etkilenmezler ve sanırım soğuğa da immunittyleri vardı... Bir bakmam lazım...

Soth sinirlerine hakim olamayan bir adam, bence öfkesine yenilip Strafhd'ı hemen öldürmesi daha muhtemel ama böyle bir "damnation" yapabilcekse yazarlarımız kesinlikle bunu daha trajedik bir vahşete dönüştürüler bence :D
Tarasque
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tarasque »

Lord Soth nefretıne duserse cabuk oldurur dedın yane sonucta Sothnda belli bi sansı var dımı???
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Her domainlord kendi domaininde daha güçlüdür.
Strahd Ravenloftta güçlüdür.
Lord Soth Dargaard Kalesinde
Yani Strahd Dargaard'a düşüp kaçamazsa Lord Soth yener kaçınılmaz olarak