Yaşasın!Ben de frp oynuyorum!
Yaşasın!Ben de frp oynuyorum!
Gelen istek üzerine yeni oyunculara hitaben öğretici nitelikte bir oyun oynatmaya karar verdim(verdik).Bu oyuna katılabilmenin şartı frp'yi hiç veya hiç denecek kadar az bilmek.
Oyun Unutulmuş Diyarlarda geçecek ve karakterler birinci seviye olacak.Kural sistemimiz 3E olacak.Bunlardan birşey anlamamış olabilirsiniz lakin takmayın kafanıza,ne de olsa öğrenmek için burdayız!
Oynunun hangi gün ve ne zaman olacağı belli değil.Bunu hepimize uygun bir zamanda ayarlamaya çalışacağız.İlgilenenler buraya uygun oldukları zamanları belirterek mesaj atsınlar...(Tabii oyun muhtemelen akşam saatlerinde olacak)
Oyun Unutulmuş Diyarlarda geçecek ve karakterler birinci seviye olacak.Kural sistemimiz 3E olacak.Bunlardan birşey anlamamış olabilirsiniz lakin takmayın kafanıza,ne de olsa öğrenmek için burdayız!
Oynunun hangi gün ve ne zaman olacağı belli değil.Bunu hepimize uygun bir zamanda ayarlamaya çalışacağız.İlgilenenler buraya uygun oldukları zamanları belirterek mesaj atsınlar...(Tabii oyun muhtemelen akşam saatlerinde olacak)
oyun 10 dan sonra
slm oyun 10 dan sonra olursa ii lour benim icin ama hafta sonları arklarla oynuyorum sadece h ici uyar bana
şu an oyuna başvurmuş olanlar:
Squva
Fingolfin
Night
Aeron
Porco belki oynayabilir ve eğer oynayacaksa kontenjan dolmuş demektir ama oynamassa hala bir kişilik açık var.
Bu arada oyun hakkında daha da detaylı bilgi vereyim.
Oyunda seçilebilecek ırklar:İnsan,Elf,yarım-elf,elf,cüce,yarı-ogre
Oyunda şeçilebilecek meslek grupları: Düzenbaz,Ruhban,Paladin,Dövüşçü,Barbar,Büyücü(wizard ve sorcerer),Korucu,Druid(türkçesini bilmiyorum).
Oyuncunun el kitabında yer almayan ırk ve meslek grupları oyunda şeçilemeyecektir kısacası.
İlk mesajımda da belirttiğim gibi oyun Unutulmuş Diyarlarda geçecek.
Squva
Fingolfin
Night
Aeron
Porco belki oynayabilir ve eğer oynayacaksa kontenjan dolmuş demektir ama oynamassa hala bir kişilik açık var.
Bu arada oyun hakkında daha da detaylı bilgi vereyim.
Oyunda seçilebilecek ırklar:İnsan,Elf,yarım-elf,elf,cüce,yarı-ogre
Oyunda şeçilebilecek meslek grupları: Düzenbaz,Ruhban,Paladin,Dövüşçü,Barbar,Büyücü(wizard ve sorcerer),Korucu,Druid(türkçesini bilmiyorum).
Oyuncunun el kitabında yer almayan ırk ve meslek grupları oyunda şeçilemeyecektir kısacası.
İlk mesajımda da belirttiğim gibi oyun Unutulmuş Diyarlarda geçecek.