Son Samuray

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
frodo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by frodo »

Bende gittim filme :D gerçekten çok güzeldi.Samuray olma bile istiyorum şu anda :D

Ama ağlanacak sahnelerde vardı,bende ağladım yani :D ama bu utanılacak birşey değil ki.Sanırım ağlamasını beklemediğiniz biride ağlamış ve ben bunun kim olduğunu tahmin ediyorum,ama söylemeyeceğim tahminimi,siz söylemediğinize göre vardır bir hikmeti.
rhielatheredrobe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rhielatheredrobe »

pyros wrote:
flintfireforge wrote:Biz Son Samuray'a beş kişi giitik ve benim hatırladığım arkamda oturan 3 arkadaştan ikisinin burnunu çektiğiydi. Sanırım bunlardan biri de kırmızı kafalı biriydi, tıpkı gözleri gibi.
hemen serbest kürsüde kim bu 3 açardım ama silinmeden uzun süre kalacağından emin olamadığım için bunu yapmıyorum
hiç yorulma ketçabın itiraf ediceği yok zaten:) flintçiimin bahsettiği o 3 kişiden ikisi benle ketçap,,, duygusuz flint nolucak hıck :cry:
sessizliğini koru ya da ondan daha iyi bir şey söyle
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

cüceler ağlamaz!
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

ağlasa da belli etmez
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
biluanders
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by biluanders »

filmi bende izledim.süüpperdii.....pyrosun söledii 2sahneyede bittim..görülesi gidilesi bi film..
ne zaman içime biraz fazla baksam,yükseklik korkum depreşir....
porco
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by porco »

arkadaşlar benmi duygusuzum yoksa sizmi çok duygulusunuz yani şu ana kadar sadece kitapların bazı bölümlerinde ve aşırı sinirlendiğin zaman tüylerimdikendiken olur ve için kalkar hani böyle olurya bir anda boşlukta hissedersiniz kendinizi mesela kralın dönüşü kitabında sonlarına doğru tam olarak 316.sayfanın son paragrafından 318.sayfanın4.paragrafının başına kadar aynen metin şu

Vicdansız serserilerin ellerinde sopaları,bellerinde boruları vardı fakat görüldüğü kadarıyla başka silahları yoktu. Yolcular yaklaşırken onlarda duvardan ayrılarak yolu kestiler.
"Nereye gittiğinizi zannediyorsunuz?" dedi biri, içlerinden en irisi ve en kötü görünüşlüsü. "Sizin için yol burda bitiyor.üstelik o kıymetli Emniyet şifler nerede?"
"Hah, demedimmi?" dedi vicdansız serseri arkadaşlarına. "sharkey'ye o ufakahmaklara güvenmenin biryararı olmadığını söylemiştim. Bizimkilerden göndermek lazımdı."
" İyide bu neyi değiştirecekti acaba?" dedi Merry. "Biz bu memlekette yol kesen eşkiyalara pek alışkın değilizdir ama nasıl başa çıkacağımızıda biliriz."
"Yol kesen eşkiya ha*" dedi adam. "Yani siz bu telden öteceksiniz ha? Ã?abuk değiştirin yoksa ben değiştiririm. Siz minikler pek bikibirli olmaya başladınız. Patronun yufka yüreğine fazla güvenmeyin Artık sharkey geldi ve o da sharkey ne derse onu yapar."
" Peki ne diyecekmiş?" dedi Frodo sessizce
"bu ülke uyanıp düzene girmeyi bekliyor," dedi serseri"ve Sharkey bunu başaracak; bunu da zorla yapabilir, eğer mecbur ederseniz. Sizin daha büyük bir patrona ihtiyacınız var. Ve yıl çıkmadan da daha iyi biri gelecek başınıza, eğer biraz daha sorun çıkarsa. O zaman alırsınız derdinizi,sizi minik sıçan halkı sizi."
"Demek öyle! Sizin planlarınızı duyduğuma memnun oldum," dedi frodo. " Ben de tam bay lotho'yu ziyaret edecektim, belki bunları duymak onunda ilgisini çeker."
Vicdansız serseriler güldü."Lothoymuş! O zaten biliyor. Hİçmerak etmeyin O, Sharkey ne derse onu yapar. Ã?ünkü eğer patronlardan birisi biri sorun çıkaracak olursa yerine yenisini getiriveririz. Anladınız mı?"
"Evet ,anladım dedi Frodo. "Ama tek bir şey var, gördüğüm kadarıyla siz burada zamanın ve havadislerin gerisinde kalmışsınız. Güney'den ayrıldığınızdan beri çok şeyler oldu. Sizin devriniz kapandı artık;diğer vicdansızların serserilerin devride öyle. Karanlık Kule düştü ve artık Gondorda Kral var. Sonra İsengard ortadan kaldırıldı;sizin şu kıymeyli efendiniz de artık yabanellerde bir dilenci Buraya gelirken yolda karşılaştık. Yeşil Yoldan artıkKralın habercileri geçecek, İSengard'ın kabadayıları değil."
adam ona sırıttı. "Yabanellerde dilenciymiş!" diye alay etti. "öylemi, ha ? Atın ,atın minik baykuşlarım , atın Ama bu bizim, sizin uzun zamandır aylaklık ettiğiniz bu minik,şişko ülkede yaşamamıza engel olamaz. Sonra"-parmaklarını Frodonun suratının önünde şıklattı- Kralın habercileriymiş! Hava alırlar! Karşıma çıkacakolurlarsa, gereken dikkati gösteririm onlara."
Bu kadarı Pipin iç fazlaydı. Aklı Cormallen Kırlarına gitti; şimdide burada kısık gözlü bir rezil, Yüzük Taşıycısına minik baykuş diyordu. Pelerini geri savurdu, kılıcını çekip çıkarttı ve midillisini ileri doğru sürerken üzerindek Gondor'un gümüş gümüşve samur renkleri parıldadı
"Ben Kralın habercisiyim," dedi. Sizler Kralın arkadaşı ve Batının en şanlı adamıyla konuşuyorsunuz. Sen zalim, vicdansız ahmağın tekisin . Yolun üzerine diz çöküp af dile yoksa bu trol katilini sana saplarım!"
Kılıç batıya dönen güneşte parladı . Merry ile Sam kılıçlarını çektiler ve Pipin 'i desteklemek için midillilerini öne sürdüler ; fakat Frodo hiç kıpırdamadı. Serseriler gerilediler. Bree Ölkesinin köylülerini korkutup dehşete düşmüş hobbitlere kabadayılık yapmaktı onların bütün işi. Parlak kılıçlı ve asık yüzlü korkusuz hobbitler onlar için çok hayret vericiydi . Ve bu yeni gelenlerin seslerinde şimdiye kadarduymamış oldukları bir tını vardı. Korkuyla ürpermelerine neden oluyordu.

evet konunun baya dışına çıktım kitaplardaki en sevdiğim bölümlerden birisiydi bende kendini yazmaktan alı koyamadım kusura bakmayım lütfen :D 8O
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

evet konunun baya dışına çıktım
çok doğru bir tespit porcocum :lol:

film beklediğimden çok daha iyi çıktı benim.. aslında ben sadece 'taka'yı görmek için gitmiştim filme ancak çok daha fazlasını buldum .. dersi astığıma da değdi doğrusu :)
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

abi filmden cıktıgımda "hiyaaaaa uaaaaa" falan diye karate yaparak cıktım...ve su anda yeterli parayı denklestirdigimde odama süs olsun diye samuray kılıcı almayı düsünüyorum

gidilesi,görülesi,begenilesi,hayran olunası bir film
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

film güzeldi abi ama beni samuray olma konusunda gaza getirdiğini söyleyemem.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

zaten samuray lich olmak pek de sevkli bir iş olmasa gerek
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

o da zaten o yüzden istememiştir.. lichlikten vazgeçemez de :lol
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

ya japon tarihinden alıntı bi setting yoktur dimi?mesela paladinler yerine samurayların falan oldugu
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

var hatta bizim arkadaşta adnd oriental handbook bile vardı
bütün silahları, değişik classları ile bir setting var
arap setting i bile var Al-Quadim sen ne diosun... :P
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

al quadimin kutu halinde seti hala evde duruyor

ah eski günler aaah
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Oreintal adventures olaraktan mevcut... Okulası bilinesi bi setting...

3e sinde birçok hata buldum(konsept olarak), 2esini okumanızı şiddetle tavsiye ederim... Hatta orda orta aysa türklerini bile bulabiliyorsunuz... Süper birşey, şiddetle tavsiye ediorum...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Post Reply