Nice yüzlere ve dostluklara!!! TESEKKURLER!!!!!!
-
Khellendros
- Kullanıcı

- biluanders
- Kullanıcı

- biluanders
- Kullanıcı

bişi söliyeyimmi?bende burayı çok seviyorum süper bi ortam
bende endişelenmiştim acaba kabullenirmisiniz beni diye ama gördümki endişelenmek çok gereksiz..herkes yeni yüzler yeni kişilikler bekliyo tanışmak için..ne hoş...insanlar birbirine saygılı,yardımsewer,güler yüzlü..daha ne diyeyim..saolasınız..
ne zaman içime biraz fazla baksam,yükseklik korkum depreşir....
Ve iste geldim bu diyara yeniden!!
gezdim ve gordum dunyalari. yasadim ve ogrendim. sevdim ve nefret ettim. yasami ve degerlerin varligini hissettim
ama duygularin en derinini en gercegini ben bu diyarda yasadim...
sevgiyle geldim araniza ve saygiyla. ve sevgiyle karsilandim bu diyarda ve sayginizi kazandim.
Tüm diyara kutlu olsun.
Squva sonunda 200le aranizda!!
::FRPWORLD.COM::BASKA BIR DUNYA VAR; DOSTLUKLARI KUTLAMAK ICIN PASTALARIN YETERSIZ KALDIGI
(cunku bu diyarda pasta canavarlari var!!!
)
gezdim ve gordum dunyalari. yasadim ve ogrendim. sevdim ve nefret ettim. yasami ve degerlerin varligini hissettim
ama duygularin en derinini en gercegini ben bu diyarda yasadim...
sevgiyle geldim araniza ve saygiyla. ve sevgiyle karsilandim bu diyarda ve sayginizi kazandim.
Tüm diyara kutlu olsun.
Squva sonunda 200le aranizda!!
::FRPWORLD.COM::BASKA BIR DUNYA VAR; DOSTLUKLARI KUTLAMAK ICIN PASTALARIN YETERSIZ KALDIGI
(cunku bu diyarda pasta canavarlari var!!!
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
hisssttt!!! sssuuusss!!Quel-Shin wrote:Zaten öyle olacak...fingolfin wrote:199 mesaj atmış toplam, bence 200. mesajını buraya atarak kendi kendinği kutlaması anlamlı olur
ya niye kopya veriiyosun. bak heyecani kaldi mi??? HAYIIIRRR!!!!!
sabote etti planlarimi!!!
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki