Tanrı Karşıtı Grup
bi geyik :
::hışımla kahveye girer:: "Koşun olm, yeminerle warlord aşağı mahallede bi tanrıyı dövüyolar!"
bi de ciddi:
::rahibe, arkasındaki kalabalık savaşçı grubuna bi göz gezdirip::
"Tempus'un izniyle ben ve savaşçılarım, bu kafirlerin değersiz başlarını bedenlerinden ayırana dek durmayacağız."
::hışımla kahveye girer:: "Koşun olm, yeminerle warlord aşağı mahallede bi tanrıyı dövüyolar!"
bi de ciddi:
::rahibe, arkasındaki kalabalık savaşçı grubuna bi göz gezdirip::
"Tempus'un izniyle ben ve savaşçılarım, bu kafirlerin değersiz başlarını bedenlerinden ayırana dek durmayacağız."
War, war never changes...
Kendi ilizyonundan şüphe duydun ki bu sözleri üzerine alındın yeminer.vevet en iyi kalkanlardan birisidir ilüzyon ama her ilizyon iyi bir kalkan değildir.Bahsettiğimiz ilizyon da kalkan olmayanlardan.Bu tür bir ilizyon dikkatleri üzerine çekmekten başka işe yaramaz.eğerbir ilizyonun kalkan olmasını istiyorsan dikkatleri üzerinden atacak türde bi ilizyon kullanmalısın.yeminer wrote:haklısın ve ben hiçte öyle davranmıyoruım değil mi. bunun altında senin gibi bir lordun birşeyler araması gerektiğini düşünüyorum. haksız mıyım. en büyük kalkan ilizyondur unutma quel-shin
yalan hakkındaki toerimi okumamışsın gibi konuşuyorsun quel. benim yalan anlayışımı kavradığını sanıyordum. yalanları araştıran herkes çözebilir ama kaosu değil. bazen en güvenli yer düşmanının nefes mesafesidir quel
yeminer kafatasını yerinden çıkarmaya gelen aldanmış topluluğa göz atar ve birde yanında dun warlord'a
"ne dersin yoksa bunları da MI YANIMIZA ALSAK"der ve herzamanki gibi kapı gıcırtısına benzeyen dehşetli kahkahasını atar.
leydi burock zihninde yeminer'in sakin sesini duyar.
"leydim isterseniz yanınıdaki kalabalığa yazık etmeyin çünkü onlar bizim savaşımızda yelamayacak kadar zayıf"
"ve leydim cesaretiniz varsa tanrılarınızı savunun." der. kısa br aradan sonra devam eder.
"ve kendinize güveniiyorsanız bana içinizde kötülüğün olmadığını tanrılarınızın da en az benim kadar habis, çıkarcı ve kötü olmadığını anlatın. "der yeminer daha öncekibirçok rahibe ve rahibeye de söylediği gibi ve bu kez acba neler alatacaklar ve bana aldanmışlıklarını hangi yönlerden gösterekler diye düşünür.
yeminer kafatasını yerinden çıkarmaya gelen aldanmış topluluğa göz atar ve birde yanında dun warlord'a
"ne dersin yoksa bunları da MI YANIMIZA ALSAK"der ve herzamanki gibi kapı gıcırtısına benzeyen dehşetli kahkahasını atar.
leydi burock zihninde yeminer'in sakin sesini duyar.
"leydim isterseniz yanınıdaki kalabalığa yazık etmeyin çünkü onlar bizim savaşımızda yelamayacak kadar zayıf"
"ve leydim cesaretiniz varsa tanrılarınızı savunun." der. kısa br aradan sonra devam eder.
"ve kendinize güveniiyorsanız bana içinizde kötülüğün olmadığını tanrılarınızın da en az benim kadar habis, çıkarcı ve kötü olmadığını anlatın. "der yeminer daha öncekibirçok rahibe ve rahibeye de söylediği gibi ve bu kez acba neler alatacaklar ve bana aldanmışlıklarını hangi yönlerden gösterekler diye düşünür.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
burock zihnini dolduran sözleri daha önce ellerinde can veren birçok kişiden duymuş olmanın verdiği sakinlikle fısıldar:
"Bir tanrının motivasyonlarını sorgulamak ne zamandan beri onlara kulluk etmek için yaratılmış -ve onu da başaramamış- kişilere düşmüş ki?"
Sözlerini bir de duayla kutsar ve belki de hayatında karşılaşıp karşılaşabileceği en güçlü düşmanıyla yüzleşeceği an için kendisini hazırlar.
NOT: Bu arada hafiften bi hikaye kıvamına da girdik yeminer? ayrıca leydi burock da ilginç oldu. birden bi garip hissettim kendimi. heheh
"Bir tanrının motivasyonlarını sorgulamak ne zamandan beri onlara kulluk etmek için yaratılmış -ve onu da başaramamış- kişilere düşmüş ki?"
Sözlerini bir de duayla kutsar ve belki de hayatında karşılaşıp karşılaşabileceği en güçlü düşmanıyla yüzleşeceği an için kendisini hazırlar.
NOT: Bu arada hafiften bi hikaye kıvamına da girdik yeminer? ayrıca leydi burock da ilginç oldu. birden bi garip hissettim kendimi. heheh
-
XtroTheArctic
- Kullanıcı

lan ben mi zorladım hatun oyna diye. ısrar ettin o kadar. abi ben hatun oynıcam. önüme gelene vercem diye. oyun boyunca da açtın oranı buranı. hoş oyun devam ediyo ama sen hala cıbıl cıbıl geziyon. bi de rahibe olcakburock wrote:abi hayatımda bi kere bi oyunda karşı cinsi (cins-i latifi) oynadım, tempus rahibesi olarak. başıma gelmeyen kalmadı gördüğünüz üzre.
olm atma şimdi ortamlarda. en son karakter yaratan ben olduğumdan sen hatun olsana demedin mi? hem hatun ol, ben sana güzellik yapıcam deyip de kimseye vermemişken bana +1lik silah vermedin mi? Senin yüzünden olm hep. hem RL artık chaotic yaptı beni ne yapsam hakkımdırXtroTheArctic wrote:lan ben mi zorladım hatun oyna diye. ısrar ettin o kadar. abi ben hatun oynıcam. önüme gelene vercem diye. oyun boyunca da açtın oranı buranı. hoş oyun devam ediyo ama sen hala cıbıl cıbıl geziyon. bi de rahibe olcakburock wrote:abi hayatımda bi kere bi oyunda karşı cinsi (cins-i latifi) oynadım, tempus rahibesi olarak. başıma gelmeyen kalmadı gördüğünüz üzre.