Yaşasın!Ben de frp oynuyorum!

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Bu olabilir tabii ki Night'a denilmiş birşey.
Ama dilbaonun oyuna katılmasını düşünebilirim.Diğer "çömez" oyuncuları oyuna sındırabilmek için tecrübeli bi tane iyi olabilir.
frodo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by frodo »

Selamlar Quel-Shin,
Bende oyun oynamak istiyorum ama söylediklerinden hiçbirşey anlamadım,yani ben oyun hakkında hiçbirşey bilmiyorum.acaba beni de oyununa dahil edermisin?
Ama şunuda belirteyim geceleri nete girmem yasak,bunu nasıl halledebilirim bilmiyorum.ama küçükte olsa zaman ayırabilirim belki.
Tşk ederim.
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Geceleri nete girme yasağın varsa oyuna katılabilmen imkan dışı çünkü oyun yüksek ihtimalle saat 10'dan sonra olacak.

Kontenjanı zorlarım ama eğer oyuna giremessen izlemeye bekleriz...
Aeron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aeron »

Oyuna katılanların birer karakter geçmişi de hazırlaması güzel olur diye düşünüyorum. Başlarken ev ödevini tam yapalım. Tabi bu karakter geçmişlerini sadece Quel_Shin'e özel mesaj veya e-mail ile göndermek lazım, karakterin geçmişindeki izler, sevgi ve nefretleri, sırları oyun içinde ortaya çıkmalı (veya çıkmamalı).
Ancak ilk deneyimimiz olacağı için Quel_Shin'in biraz rötuş yapması gerekecek gibi geliyor.
Quel-Shin, başına fazladan bir iş çıkarmış olabilirim.
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Hayır zaten dediklerinin oyuncular kesin belli olunca iletecektim.Tabiki özgeçmişsiz bir karakter düşünülemez.Bu işe yeni başlayanlara yardım etmeden olmaz .Yer isimleri,fikirler ,küçük rötüjlar hepsi yapılacak yardımlar.Ve ben bu olaya bür yük olarka bakmıyorum sonuçta bu olaydan ben de alacağım.

Aeron yine de bunları söyleme inceliğinde bulunduğun için teşekkürler...
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

oyun

Post by NIGHT »

Geçmiş mi? Akademiden baktım geçmiş hazırlamaya Quel-Shin, ama toparlayamıyorum, örnek olması için nereden bulabilirim karakter geçmişi?
Ne zaman başlayacağımız belli oldu mu? :)
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

zindanlar ve ejderhalara baktım ama pek bi şey anlamadım. Kabul ederseniz ben de aranıza katılmak isterim.
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Maalesef kontenjan doldu sevgili Majenta kusura bakma...
squva
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by squva »

insanlarin sevkini kontenjan doldu diye kirmamak gerek bence.
sitemizde eminim senin gibi dm olabilecek arkadaslare vardir. keske onlarda boyle bir ise adim atsa da bu oyuna katilamayan diyar sakinleri de oynayabilse.

bence madem bizim oyunun oyuncularini topladik simdi hevesli arkadaslara dm bulalim siteden. ne dersiniz. gerci kesin hazirda bekleyen birileri vardir. sadece dogru yere bakmak gerek
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

GEç kalınca böyle oluyor. Annem dediydi zaten çok yavaşsın diye :)
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Squva
Fingolfin
Night
Aeron
Porco

(Ã?ncelikle tüm oyuncuların Akedemideki minifrp kursunu okuması şarttır çünkü anlatımlarımı onun üzerinden yapacağım.KOlay olsun diye işte linki:http://frpworld.com/modules.php?name=Se ... es&secid=1)

Sizden karakterlerinizin özgeçmişlerini istiyorum.Eğer yapamayanlarınınz varsa(ki bu gayet doğal) benden özel olarak yardım istesinler.

Karakterle kötü(evil) kişilikli olmayacak arkadaşlar,diğer tüm eğilimleri(kişilik) esçebilirsiniz...

şimdi yazacaklarımı anlamassanız bana danışın ben size özel olarak anlatacağım.Ama önce akademiyi baştan sona okuyun.

Toplam 80 stat dağıtılacak.
Ve bir stata en fazla 18 verilebilecek.
Karakterler level 1 olacak.
Last edited by Quel-Shin on Sun Mar 07, 2004 5:50 am, edited 1 time in total.
Llendrosh
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Llendrosh »

Benim şöyle bir fikrim var ama ne dersiniz bilmem.şimdilik 2. ve belki daha sonra 3. ve 4. partyler açılsın(dm ve oyuncu sayısına göre)ve bu oyunlarda 1. party ile aynı zamanda(aşağı yukarı)forgatten r.da geçsin ve böylece partylerin birbirleri ile etkileşime geçme şansı da olsun.Sadece bir öneri ;çünkü bu oyunlara daha fazla kişinin hevesleneceğini tahmin ediyorum....
  • 2.Party;Dm=?, Oyuncular=Llendrosh,Majenta,?,?,?
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Bana güzel bir fikir gibi göründü Llendrosh... Bu arada frodo'da oynamak istediğini belirtmişti sanırım yani 2. party için Llendrosh,Majenta, FRodo...
tahminimce daha da katılan olacaktır, ayrıca DM'lik yapabilecek kişiler de mevcut bildiğim kadarıyla...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Arkadaşlar ikinci bir dm ayarlamaya çalışacağım....

Tabiiki oynamak isteyen birçok kişi var...
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

sonuna kadar arkanızdayım...
Post Reply