Yaşasın!Ben de frp oynuyorum!
Selamlar Quel-Shin,
Bende oyun oynamak istiyorum ama söylediklerinden hiçbirşey anlamadım,yani ben oyun hakkında hiçbirşey bilmiyorum.acaba beni de oyununa dahil edermisin?
Ama şunuda belirteyim geceleri nete girmem yasak,bunu nasıl halledebilirim bilmiyorum.ama küçükte olsa zaman ayırabilirim belki.
Tşk ederim.
Bende oyun oynamak istiyorum ama söylediklerinden hiçbirşey anlamadım,yani ben oyun hakkında hiçbirşey bilmiyorum.acaba beni de oyununa dahil edermisin?
Ama şunuda belirteyim geceleri nete girmem yasak,bunu nasıl halledebilirim bilmiyorum.ama küçükte olsa zaman ayırabilirim belki.
Tşk ederim.
Oyuna katılanların birer karakter geçmişi de hazırlaması güzel olur diye düşünüyorum. Başlarken ev ödevini tam yapalım. Tabi bu karakter geçmişlerini sadece Quel_Shin'e özel mesaj veya e-mail ile göndermek lazım, karakterin geçmişindeki izler, sevgi ve nefretleri, sırları oyun içinde ortaya çıkmalı (veya çıkmamalı).
Ancak ilk deneyimimiz olacağı için Quel_Shin'in biraz rötuş yapması gerekecek gibi geliyor.
Quel-Shin, başına fazladan bir iş çıkarmış olabilirim.
Ancak ilk deneyimimiz olacağı için Quel_Shin'in biraz rötuş yapması gerekecek gibi geliyor.
Quel-Shin, başına fazladan bir iş çıkarmış olabilirim.
Hayır zaten dediklerinin oyuncular kesin belli olunca iletecektim.Tabiki özgeçmişsiz bir karakter düşünülemez.Bu işe yeni başlayanlara yardım etmeden olmaz .Yer isimleri,fikirler ,küçük rötüjlar hepsi yapılacak yardımlar.Ve ben bu olaya bür yük olarka bakmıyorum sonuçta bu olaydan ben de alacağım.
Aeron yine de bunları söyleme inceliğinde bulunduğun için teşekkürler...
Aeron yine de bunları söyleme inceliğinde bulunduğun için teşekkürler...
oyun
Geçmiş mi? Akademiden baktım geçmiş hazırlamaya Quel-Shin, ama toparlayamıyorum, örnek olması için nereden bulabilirim karakter geçmişi?
Ne zaman başlayacağımız belli oldu mu?
Ne zaman başlayacağımız belli oldu mu?
insanlarin sevkini kontenjan doldu diye kirmamak gerek bence.
sitemizde eminim senin gibi dm olabilecek arkadaslare vardir. keske onlarda boyle bir ise adim atsa da bu oyuna katilamayan diyar sakinleri de oynayabilse.
bence madem bizim oyunun oyuncularini topladik simdi hevesli arkadaslara dm bulalim siteden. ne dersiniz. gerci kesin hazirda bekleyen birileri vardir. sadece dogru yere bakmak gerek
sitemizde eminim senin gibi dm olabilecek arkadaslare vardir. keske onlarda boyle bir ise adim atsa da bu oyuna katilamayan diyar sakinleri de oynayabilse.
bence madem bizim oyunun oyuncularini topladik simdi hevesli arkadaslara dm bulalim siteden. ne dersiniz. gerci kesin hazirda bekleyen birileri vardir. sadece dogru yere bakmak gerek
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
Squva
Fingolfin
Night
Aeron
Porco
(Ã?ncelikle tüm oyuncuların Akedemideki minifrp kursunu okuması şarttır çünkü anlatımlarımı onun üzerinden yapacağım.KOlay olsun diye işte linki:http://frpworld.com/modules.php?name=Se ... es&secid=1)
Sizden karakterlerinizin özgeçmişlerini istiyorum.Eğer yapamayanlarınınz varsa(ki bu gayet doğal) benden özel olarak yardım istesinler.
Karakterle kötü(evil) kişilikli olmayacak arkadaşlar,diğer tüm eğilimleri(kişilik) esçebilirsiniz...
şimdi yazacaklarımı anlamassanız bana danışın ben size özel olarak anlatacağım.Ama önce akademiyi baştan sona okuyun.
Toplam 80 stat dağıtılacak.
Ve bir stata en fazla 18 verilebilecek.
Karakterler level 1 olacak.
Fingolfin
Night
Aeron
Porco
(Ã?ncelikle tüm oyuncuların Akedemideki minifrp kursunu okuması şarttır çünkü anlatımlarımı onun üzerinden yapacağım.KOlay olsun diye işte linki:http://frpworld.com/modules.php?name=Se ... es&secid=1)
Sizden karakterlerinizin özgeçmişlerini istiyorum.Eğer yapamayanlarınınz varsa(ki bu gayet doğal) benden özel olarak yardım istesinler.
Karakterle kötü(evil) kişilikli olmayacak arkadaşlar,diğer tüm eğilimleri(kişilik) esçebilirsiniz...
şimdi yazacaklarımı anlamassanız bana danışın ben size özel olarak anlatacağım.Ama önce akademiyi baştan sona okuyun.
Toplam 80 stat dağıtılacak.
Ve bir stata en fazla 18 verilebilecek.
Karakterler level 1 olacak.
Last edited by Quel-Shin on Sun Mar 07, 2004 5:50 am, edited 1 time in total.
Benim şöyle bir fikrim var ama ne dersiniz bilmem.şimdilik 2. ve belki daha sonra 3. ve 4. partyler açılsın(dm ve oyuncu sayısına göre)ve bu oyunlarda 1. party ile aynı zamanda(aşağı yukarı)forgatten r.da geçsin ve böylece partylerin birbirleri ile etkileşime geçme şansı da olsun.Sadece bir öneri ;çünkü bu oyunlara daha fazla kişinin hevesleneceğini tahmin ediyorum....
- 2.Party;Dm=?, Oyuncular=Llendrosh,Majenta,?,?,?