Hade be Raıst
Hade be Raıst
Artık yeter senın hıkayenı beklıe beklıe catladım bı zmn sole bare be kardesım ne zmn forumlara aktarıon hıkayenın dwmını emınım kı herkes bnm kdr buyuk bı heycanla beklıodur
(URL: http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... d0e15c98d0)
Dostum Soth bu sitenin en kapsamlı hikayesini kaçırmıssın keisnlikle okmaya başlamalısın
Eğer çok uzun gelirse yalnızca benima ttığım mesajları okuyabilirsin çünkü ben herkesin söyledikleirni sürekli olarak toparlıyordum...
Hikayenin adı Karanlığın habercisi ve benim gibi karanlık bir zihin tarafından üretildi. Tavsiye ederim
Dostum Soth bu sitenin en kapsamlı hikayesini kaçırmıssın keisnlikle okmaya başlamalısın
Eğer çok uzun gelirse yalnızca benima ttığım mesajları okuyabilirsin çünkü ben herkesin söyledikleirni sürekli olarak toparlıyordum...
Hikayenin adı Karanlığın habercisi ve benim gibi karanlık bir zihin tarafından üretildi. Tavsiye ederim
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Raıst bnde senın hıkayende olmak ısterım bı paladın olarak mesela
sen o yıldız kılıcını alınca bn lanetlı kılıcı alıp kotu yola dusebılırım yada senın gıbı pelor sayesınde resıst edeırm , pelorun oglu yada buldummm bn kordun dıer oglu oldurduuun paladının ıkız kardesı olım ve senden ıntıkam almaya calısım en baba dusmanın olabılırım bu iiimi
bnlardan birisi olabılırmı ???
sen o yıldız kılıcını alınca bn lanetlı kılıcı alıp kotu yola dusebılırım yada senın gıbı pelor sayesınde resıst edeırm , pelorun oglu yada buldummm bn kordun dıer oglu oldurduuun paladının ıkız kardesı olım ve senden ıntıkam almaya calısım en baba dusmanın olabılırım bu iiimi
bnlardan birisi olabılırmı ???
Ama hikayede tek oğlu olduğunu yazmıştım hatırlarsan ve hayatta kalabilen tek oğlu da Kont Veraka olmuş. Artık Epic karakter modundan çıkarağım hikayeyi ve biraz daha normale çevireceğim...
Sen de karakterini belli bir noktadan hikayeye dahil edebilirsin. Bizi avlayan bir paladin grubunu filan yönlendirebilirsin... sen karar ver...
Sen de karakterini belli bir noktadan hikayeye dahil edebilirsin. Bizi avlayan bir paladin grubunu filan yönlendirebilirsin... sen karar ver...
o zmn cok guclu bı paladın olım kılıcım fln bless lı fln olsun anlarsın ıste senı oldurmeye calısım sen kontt verekayı oldurdun dıe fln ıste bole bıse olabılırmı kont vereka la arakadasmısız cok iii hmde butun dovus skıllerımı o oretmıs olsun fln ıste bana babası korddan bı kılıc yadıgar fln kalsın kont bana vermıs olsun fln ıste
yada kontun oglu olım dıcemde bılmem o olabılrımı ama uyuyo acıkcası
yada kontun oglu olım dıcemde bılmem o olabılrımı ama uyuyo acıkcası
Benimki gibi bir kılıç daha olması imkansız çünkü onun gibib ir kılıç daha varolmadı. Ayrıca o kılıcı ben de kaybedeceğim ve hikaye artık biraz daha mantık çerçevesi içinde ilerleyecek... Benim hikayemdeki tezat da burada olacak zaten...Tarasque wrote:iii oldu bu baq pekı bnm ne ozellıgım var yane guclu bı paladınım ve ozel bır kılıcım olsun senınkı gıbı fln ıste yane ole kotu paladı yapmassan sevınırıım
Ben seni kotu değil ama hırslarına yenik düşmüş bir paladin yapmayı düşüüyordum ama senin akrakterini ben yazamam karakterini sen kendin yaratmalısın. Hayatında neler geçirdiğini (background) hepsini sen yazmalısın bunu ben yazamam...