Vinas Solamnus
abiler ...soth "ce" dir.... inanın.... bunu ben azalin diiorum....nede olsa plane daşız onunla...isterseniz rl setting e bakabilirsiniz..ama 2 e olana (domains of dread)... 3 e da soth zaten sithicus dan çıkıo...
death knightlar "le" olabilir ama...soth diil...
death knightlar "le" olabilir ama...soth diil...
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
ok bunları düşününce bana da ööle gelio.. ma lawfulluk bundan ibaret değilki... adam daha death knight olmadan önce yani babalar gibi rose ken adam verdiği sözleri tutmuo... sinirleirine hakim olamadığı için kandine verilen hiç bir görevi yyerine getiremior... adama oaldine b queast veriyo.. onu bile hiç e sayıyor....
bence o arkadan vurmamak ya da erkekçe savaşma numaraları bence onda oath and measure dan kalma alışkanlıklardan ibaret... adamın yoksa artık alakası yok lawful olmakla....
bence o arkadan vurmamak ya da erkekçe savaşma numaraları bence onda oath and measure dan kalma alışkanlıklardan ibaret... adamın yoksa artık alakası yok lawful olmakla....
Vinas'ta takıldığım ve beni hayal kırıklığına uğratan bir konu da sonu oldu; kitabın son 10 sayfasına girdim hala şövalyelikten eser yok. Oysa ki kitabı alma amacım Solamniya şövalyeliği hakkında biraz daha fazla bilgi sahibi olmaktı. Sonra son bölüme bir giriyoruz. Hoppaaaa.... Vinas Efendiye Paladine'den vahiy geliyo. Neymiş? Kılıç, Taç ve Gül'müş. Yok yok bu kitaptan gerçekten kaçmak gerekiyor. Ayrıca oath and measure'dan hiçbir şey yokkk

tam isabet...benide acaip hayal kırıklığına uğramıştım bu konuda...ama genel alamda kitap hakkında çok da olumsuz deilim.....sowtim wrote:Vinas'ta takıldığım ve beni hayal kırıklığına uğratan bir konu da sonu oldu; kitabın son 10 sayfasına girdim hala şövalyelikten eser yok. Oysa ki kitabı alma amacım Solamniya şövalyeliği hakkında biraz daha fazla bilgi sahibi olmaktı. Sonra son bölüme bir giriyoruz. Hoppaaaa.... Vinas Efendiye Paladine'den vahiy geliyo. Neymiş? Kılıç, Taç ve Gül'müş. Yok yok bu kitaptan gerçekten kaçmak gerekiyor. Ayrıca oath and measure'dan hiçbir şey yokkk![]()
soth LE'dir, birkere solamnic olmak için direk Lawful olmak zorundasın, ayrıca adam onca şey yaparken bile şövalyeliğini ve güçlerini kaybetmedi, yani alignment change'den doğan bir dezavantaja uğramadı, ayrıca dragonlance kural kitapları haricinde incelenmesi gereken biryerdir, soth "tipik" bir death knight değildir, yukarıda da belirtildiği gibi hala oath & measure'un belirlediği kurallar dahilinde yaşar...
vinas solamnus okuduğum kitaplar arasında fistandantilus reborn'dan sonraki en kötü kitaptır, ancak weis&hickman yazmadığı halde inanılmaz zevk veren kitap derseniz, ben size "legend of huma" derim...
vinas solamnus okuduğum kitaplar arasında fistandantilus reborn'dan sonraki en kötü kitaptır, ancak weis&hickman yazmadığı halde inanılmaz zevk veren kitap derseniz, ben size "legend of huma" derim...
abi.soth rl de ce oluyor...bu bir official gerçek... her ne kadar bu bi rose a uymasada.. özellikle deth knight olduktan sonra..adam ii ce corrupt oluor... dediğim gibi adam zaten bu corrupt lığın ip ucunu daha rose ken bile vrio....
ravenloft'ta CE olması normal çünkü ravenloft diyar olarak alignment değiştiren bi yer, ayrıca lord soth'un ravenloft "maceraları"nın dragonlance campaign settingde official yeri yok, direk weis&hickman yazılı açıklamayla reddettiler. Adam corrupt oldu, katılıyorum. Ama bence hala ve hala adam lawful'un önde gidenidir. Aslında bu birazda kişisel tartışmaya döndü, soth'un character sheet'ini bulup ordan bakıp konuşmak lazım...
kesinlikle kişisel almıyorum bu tartışmayı onu belirteyim.....
ayrıca şimdi 2e, 4th age, tales of the lance setting e baktım... onun people of ansalon kısmında, foes bölümünde lord soth un ce olduğu yazılı....
en başından beri dediğim gibi bence adam sadece oath and measure ı bi alışkanlık olarak sürdürüyor... bunu önemsediği falan yok.....
ayrıca şimdi 2e, 4th age, tales of the lance setting e baktım... onun people of ansalon kısmında, foes bölümünde lord soth un ce olduğu yazılı....
en başından beri dediğim gibi bence adam sadece oath and measure ı bi alışkanlık olarak sürdürüyor... bunu önemsediği falan yok.....