ANTALYA TAYFASI BULUşUYOR
ANTALYA TAYFASI BULUşUYOR
YETEEEEEEEEEEERRRRR
abi öldürdünüz beni ya ANKARA TAYFASI İSTANBUL TAYFASI nedir bu tayfa ya benim neyim eksik bende buluşmak istiyorum size inat kendi kendime sokaklarda dolaşcam durcam be yeter artık antalya tayfası benim ve kendimle gurur duyuyorum hıh alın size tayfa daha iyisimi var herşeyimiz uyuşuyo tayfa içinde ayrımız yok herşey ortak (sizin yüzünüzden şizofren oldum be)
abi öldürdünüz beni ya ANKARA TAYFASI İSTANBUL TAYFASI nedir bu tayfa ya benim neyim eksik bende buluşmak istiyorum size inat kendi kendime sokaklarda dolaşcam durcam be yeter artık antalya tayfası benim ve kendimle gurur duyuyorum hıh alın size tayfa daha iyisimi var herşeyimiz uyuşuyo tayfa içinde ayrımız yok herşey ortak (sizin yüzünüzden şizofren oldum be)
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
- biluanders
- Kullanıcı

porco, aklına girmiş gibi olmayayım ama üniv. tercihlerinde Ankara, İstanbul gibi yerleri düşünsen diyorum. Ya da iş başa düştü diyeceksin, DM olmak için biraz kasacaksın, Antalya'da gözüne kestirdiklerini ağına düşürüp cemaat yapacaksın.
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
- biluanders
- Kullanıcı

Abi porco ben Antalya'da 7 sene yaşadım.Meltem Mah ve bahçelide.Zaten en güzel günlerimde Antalya da geçti.Sen nerde oturuyon Antalya'da ?Ben her yaz muhakkak geliyorum zaten görüşürüz inşallah.Konyaaltındada gece vakti FRP güzel olur ha dimi?
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
- biluanders
- Kullanıcı

valla bilu haklısın bu sitede antalya potansiyeli varmış be asuthay abi konya altı beach park olduktan sonra akşamları rahat değil tabi eğer piyasa yapmıyacaksan
skylancer abi sen gel akşama kadar 7 kişi dolanır dururuz olmazsa girer bi nargileciye akşama kadar atarız bir el
skylancer abi sen gel akşama kadar 7 kişi dolanır dururuz olmazsa girer bi nargileciye akşama kadar atarız bir el
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
- biluanders
- Kullanıcı

işte frpworld farkı
şehirde frpci bulamıyor musunuz? kimse hayal kurmak istemiyor mu? yoksa dmlikten mi üşeniyorsunuz?
artık problem değil
frpworld üyeleri her an, her şehirde frpci bulabilirler
olmadı evlere ve işyerlerine servisimiz vardır
frpworld, başka bir dünya...
şehirde frpci bulamıyor musunuz? kimse hayal kurmak istemiyor mu? yoksa dmlikten mi üşeniyorsunuz?
artık problem değil
frpworld üyeleri her an, her şehirde frpci bulabilirler
olmadı evlere ve işyerlerine servisimiz vardır
frpworld, başka bir dünya...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
- biluanders