Veda Mesajı

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Veda Mesajı

Post by MASK »

Arkadaşlar büyük oranda derslerim ve bunun yanında da bazı özel nedenlerden ötürü frpworld adminliğinden ayrılıyorum. Nedenlerden sarayda daha ayrıntılı olarak bahsettim ancak burada agorada mümkünse bunların konuşulmasını istemiyorum. Sadece şartların en azından bir yıl kadar siteye girmemi bile çok zor hale getirdiğini belirtebilirim..
Sitenin kuruluşunu hatırlıyorum. Geçen yılın ilk baharında açtığımızda indirilecekler ve benzeri bölümleri dolu ancak üyesi olmayan site. Sonra ilk üylerimizin gelişinin heyecanı. Malovana neredeyse her mesaj atan yeni üyede birisi daha mesaj atmış diye telefon edişim. (İlk üylerimiz sırayla sanırım Maniak Raini Estebin Corax Hükümlü Nodaril ve Wuroldardı. ) Sitede yaşanan hırsız savaşçı çekişmesi. Kulaktan kulağaya yazdığımız ilk öykü. Resimlerin altındaki ilk yorumları okuduğumuzda bu bölüme de bakıldığını anlamanın verdiği tad Yüzüklerin efendisi filminden sonra sitedeki arkadaşlarımla sohbetlerimiz... Hepsinin ayrı ayrı unutulmaz bir tadı var.
Adminler alt adminler moderatörler ve kullanıcılar hep beraber bu siteyi yarattık ve bu bir başarı ise bu başarıda herkesin ama herkesin payı var. Dürüst söylemek gerekirse ne zaman sitede kullanıcılarımızn siteyi nasıl daha iyi hale getirmek için tartıştıklarını hep bütün yorgunluğum yok olmuş ve yaptılarıma değmiş demişimdir. Sitedeki herkese bu süreç boyunca bana verdiğiniz tatmin duygusundan ama bundan da önce eleştirileriniz ve fikirlerinizle bana ve tüm yönetcilerimize yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
Ayrılırken sizi bir konuda uyarmak istiyorum benim yaptığım hatayı yapmayın. Site ve frp hayatınızın tamamı olmasın. Ã?ncelikle derslerinizi onun dışında da hayatınızın diğer yanlarını ihmal etmeyin. Size kesin olarak söyleyebilirim ki hayatınızın bir parçası olduğunda frp den aldığınız tad artıyor.
Sonuç olarak arkadaşlar kendinize iyi bakın hepinizi özleyeceğim. Tamamen ayılmadan sitede iki üç tane mesajım olacak. MASK rp içinde kesin olarak yok edilecek. Bu şerefi bana ilk meydan okuyan en eski düşmanıma vereceğim. Hikayeyi bugün ocak başına atacağım. Kendisi ile ilgili beğenmediği bölümleri Corax arkadaşım isterse değiştirebilir.
Hoşçakalın ve önce kendinize sonra da siteye iyi bakın.
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Post Reply