Işık, nötrlük ve karanlık
Işık, nötrlük ve karanlık
Ne dersiniz ışığın, nötrlüğün ve karanlığın yolundakiler için ayrı forumlar açılsın mı?
Işık bana yolumu gösterirken karanklık da gürzümden kaçar.
Neden hepsi aynı forumda düşüncelerini paylaşmasın?
Düşünceler karşılıklı olarak paylaşılmazsa iyiler ve kötüler birbirlerini nasıl anlayabilirler? Benim düşüncem herkesin aynı haklarla aynı şeyden ama kendi bakış açılarından konuşmaları ki gerçekler ortaya çıksın...
Düşünceler karşılıklı olarak paylaşılmazsa iyiler ve kötüler birbirlerini nasıl anlayabilirler? Benim düşüncem herkesin aynı haklarla aynı şeyden ama kendi bakış açılarından konuşmaları ki gerçekler ortaya çıksın...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Bnce de herkesın bı forumda olması daha akıllıca hem sora o adı thıeflerı kım agzının payını verecek onların soyleyın bana bole bıse yapılırsa onlar aralarında havalanacak ve bıze onurlu savascılar kafa tutacaklar bızde onlara bıse yapamıcaz bn bı paladınım bı thıef gorduum yerde kafasını vucudundan ayırıım great swordumla!!!
Bnce bu yuzden forumlar bu sekılde cok iiii ısallah da bole dewm eder
Bnce bu yuzden forumlar bu sekılde cok iiii ısallah da bole dewm eder
Hahahahaahaa bir paladin bunu yaptığı anda fallen olurdu...
Kafa uçurmak paladinlere göre değildir dostum. Onlar kuralalra ve kanunlara göre davranırlar. Corax'ın yaptığı "bir hareketi" bile bir paladin ömrü boyunca yapamaz...
Kafa uçurmak paladinlere göre değildir dostum. Onlar kuralalra ve kanunlara göre davranırlar. Corax'ın yaptığı "bir hareketi" bile bir paladin ömrü boyunca yapamaz...
Acıkcası bnce yapar sonucta bı paladın kotu lere karsı deılmıdır hırsız larda bıse caldıını gorduuu anda yapabılır ve ayrıca Corax ın harketı o deıl
Coraxın haraketı bacaklarını , ellerını vucudundan ayırıp sonra onları yemek dıe toplamaktı dıe okudum bn senın hıkayende
Coraxın haraketı bacaklarını , ellerını vucudundan ayırıp sonra onları yemek dıe toplamaktı dıe okudum bn senın hıkayende
Kılıcım Yasamımdır , Yasamım Herseyimdir !!!
Sternie Monticre
Sternie Monticre
Paladinler insan yaşamına önem ve değer verirler onları oldurmek için firsat kollamazlar.
Methanetli sabirli adamlardir. Sinirle asla hareket etmezler ve savaşmadan önce başka hiç bir şanslarinin kalmadigini dusunmeleri gerekir.
Methanetli sabirli adamlardir. Sinirle asla hareket etmezler ve savaşmadan önce başka hiç bir şanslarinin kalmadigini dusunmeleri gerekir.
Ewt bılıorum ama thıeflere sınır olurum ole slk slk ortalıkta dolasıp arkadan dalmak ıcın zmn kollarlar yada uzaktan ok atarlar yada kacarlar adamların hayatında baaska bı anlam yoqqı bunu goruncede veya dusununce sınırlenıorum ve kndımı kaybedıorum paladın olsam bıle !!!!
Kılıcım Yasamımdır , Yasamım Herseyimdir !!!
Sternie Monticre
Sternie Monticre
Yaa Raistlin sen nası müttefiksin yaf. Adam hırsızlara laf atıyo sen beni kollamıyosun. (şaka diyom tabii
)
Bu arada sende hiç paladin potansyeli yok bence tarrasque. Paladin kanun adamıdır kanun. Sen bence knight falan ol. Fighter fln...
Bu arada sende hiç paladin potansyeli yok bence tarrasque. Paladin kanun adamıdır kanun. Sen bence knight falan ol. Fighter fln...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...