Hoşçakalın

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Hoşçakalın

Post by flintfireforge »

Canım sitemin canım arkadaşları, bu günden itibaren Gandalfoftheday ve ben sitemizden yöneticilik haklarımızdan feragat ediyoruz.

Bu siteyi ve sizleri çok sevdiğimizi unutmayın. Bizler siteden yönetici olarak ayrılsak da aranızda her zaman size sataşan flint ve bilge gandalf olarak aranızda yer alacağız.

Hem ben bu sitede olmazsam ketçap belasından sizleri kim korur :)

Buradan sadece yönetici olarak ayrılıyoruz ve biz biliyoruz ki siz bizi, yönetici olarak değil zehra ve ahmet olarak sevdiniz. bize bir adım yaklaşıp kalplerinizi açtınız ve bizde sizlere elimizden geldiğince yaklaştık.

Büyük umutlarla ve amatörlük kokan bir siteydik ve sizlerle Türkiye'nin en iyi frp sitesi olduk. Bu noktada bizlerden çok sizlerin emeği vardır. Ve Gandalf, ben ve serina bunu her zaman size verdik.

Hepinizi çok sevdiğimizi, sizlere değer verdiğimizi asla unutmayın. Zaten ben sizin bunları unutmanıza da izin vermem :) Sürekli olarak siteye girip sizleri rahatsız edeceğimizi unutmayın. Beni tanıyanlar geyiğe çok fazla meyilli olduğumu bildikleri için bu cümledekileri anlayacaktırlar.

Bir gün farklı bir kulvarda yolumuzun kesiceğine kesinlikle eminim. Biz ayrıldığımız için sevgili Mask, Malovan ve Mussy siteye tekrar dönecekler ve sizlerle birlikte diyarımızı daha iyi noktalara getireceklerdir.

Ben canım arkadaşım, kardeşim Serinayı ve hayatımda en çok güvendiğim iki insandan birini yani gandalfı size övmeyeceğim, çünkü sizler bizim nasıl insanlar olduğumuzu biliyorsunuz.

Tamam flint çok konuştun diye laflar duyabiliyorum. O yüzden konuyu kısaca keseceğim. Son olarak söylemek istediğim bu sitenin asıl sahibi sizlersiniz ve burayı geliştirecek ve daha iyi noktalara getirecek olanlar sizlersiniz.

Hepinizi çok sevdiğimizi unutmayın ve kullanıcı olan flint, gandalf ve serinayı aranıza alacağınızdan kesinlikle eminim. :)
Cüceler her zaman son sözü söyler...
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

Ne oluyor ya? Bir gelir bir gidersiniz! Anlamadım ne olduğunuzu? İlginç!

Eeee? Ne olacak şimdi? Büyük çöküntüler küçük çatlaklarla başlar. Tecrübeyle sabit...

Ama susma Flint. Konuş. Bak yüzüğün de selamı var(iradeli ya!)...
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

beni kim susturabilir ki, sen de o yüzük varken yüzüğün cebime düşme ihtimali çok fazladır, tecrübelerinden iyi bilirisin bunu. hem ne var ben de ejderha yüzüğünü aldım, çatlla da patla :)
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Buraya bişiler yazmak istedim ama 10dk düşündükten sonra ne yazsam çok ağır kaçtığını gördüm. Neyse işte. Ben söylemiim ama siz anlayın.
"Lovefull Evil"
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

Hoşcakalın...
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

Bir yanlış anlamayı düzeltmek için giriyorum. Özülerek bildiriyorum ki benim site adminliğine dönmem mümkün olmayacaktır. Adminler arasındaki tartışma beni de etkilemiştir. Ama ayrılmama neden olan olaylar bunların ötesindedir. Ve ne yazık ki bu olaylar nedeni ile bir süre admin olmanın da ötesinde MASKın siteye girmesi bile mümkün olmayacaktır. Sitedeki bu kriz yüzünden hepinizden özür diliyorum.
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Ortegon
Kullanıcı
Kullanıcı

!!!

Post by Ortegon »

hangi sebepler sizi buranın yöneticiliğinden ayrılmanızı sağladı bilemiyorum ama sizki benim için neredeyse bu site demektiniz.orta dünya buluşmalarımızı hatırlıyorum off off:( sizki ilk buluşmamızda beni ve rhiletheredrobe u nasıl kucaklamıştınız.Nasıl sıcak bi ortam yaratmıştınız:( neyse çok kötü oldum.eskişehirdeydim yeni geldim siteyede yeni girebildim.Ne gibi bi kriz ki bu siteye her geleni muhteşem bi sevgiyle saygıyla karşılayan bu iki insanın(flint-gandalf) yöneticilikten ayrılmasına sebep olur. :cry:
mountains of might
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

occultsearcher wrote:Ne oluyor ya? Bir gelir bir gidersiniz! Anlamadım ne olduğunuzu? İlginç!

Eeee? Ne olacak şimdi? Büyük çöküntüler küçük çatlaklarla başlar. Tecrübeyle sabit...

Ama susma Flint. Konuş. Bak yüzüğün de selamı var(iradeli ya!)...
kayipdünya'yı anımsadım nedense... pek de severek anmadım ama :(
rhielatheredrobe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rhielatheredrobe »

herkesin herşeyi bilmesine gerek yok - adminler arasındaki anlaşmazlık vesaire.- flint ve gandalf ayrılıyorsa mutlaka bişey olmuştur, benim onlara güvenim tamdır, benim için de bu site ikinci ev gibiydi, inanılmaz üzgünüm ama frpworld sayfası 3-5 kişi yüzünden belki benim için de kapandı. ama dostlar her zaman dosttur..
sessizliğini koru ya da ondan daha iyi bir şey söyle
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Affedersiniz; ama buaraya sadece birkaç kişi için giren zihniyeti kınıyorum! buraya bir birlik anlayışı ile gelinmeliydi.
Ã?enmli olan vücuttur! Hücre değil! Hücre ölür ama onun ölümü bedeni güçlendirir...lütfen siteden 5-6 kişi ayrıldı. diğerleri hala burda. ve burası şu ana kadar olduğu gibi gelişecek ve güzel bir yer olamaya devam edecektir.
tek beden halinde olunması gerekir...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Çok doğru konuştun hükümlü arkadaşım. Yahu Flint zaten gitmiyor ki bi de sadece adminliği bırakıyor. Hem böylece bizle de daha çok vakit geçirebilir değil mi?
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

ben buradayım arkadaşlarım yani bir kullanıcıyım. zaten sizler benimle admin kullanıcı ilişkisi kurmadınız, arkasdaşım zehra yada flint ilişkisi kurdunuz ve bu yüzden ben sizi asla terketmem. :)

çünkü ben hepinizi çok seviyorum :D
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

öncelikle zehra sana kızıyorum.. Hoşçakalın diye başlık açmışsın... bi yere mi gidiyosun yoksa :?: :!: ...hep beraber devam ediyoruz arkadaşlar.. kimsenin bir yere gittiği yok... herkes burda... değişen bişey yok... hayal bile edemeyeceğim dosluğun temellerini bu sitede attım ve hiç bir dostumun sadece bi hoşçakal diyerek gitmesine müsaade edecek değilim .. kaldı ki onlar da bi yere gitmiyolarmış zaten :D .... yassak kardeşim bi daha ayrılıyorum muhabbeti yasak... :!:
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
rhielatheredrobe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rhielatheredrobe »

dostlar her zaman dosttur derken demek istediimi anlatabildiiğimi sanıyordum.. hangi dostluk bir sitenin adminleri arasında yaşanan anlaşmazlıklardan bitebilir ki...
burda hepimiz çok şey öğrendik ve çok insan kazandık.
bunu hiç birimiz inkar edemeyiz. neyse bu konuyu zaten kendi açımdan kapatmıştım.
sessizliğini koru ya da ondan daha iyi bir şey söyle
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

hislerimi nasıl anlatabileceğimi bilmiyordum

ama zehra o hisleri çok iyi anladı

işte dostluk budur!

dostum olduğun için teşekkür ederim zehra!
Post Reply