elfler, cüceler...
Başka bir başlık altında da bu Ã?oğunluk-Azınlık konusu var. Aynı şey burada da geçerli. Toplumun çoğunluğu fantastik edebiyat taraftarı olsaydı, kalanların seslerini duyabiliyorum:
"Kaptırmışlar kendilerini elflere, cücelere; kimse anlamıyor beni abi ya, bir kere seyretseler televole'yi, bir daha bırakamayacaklar, ama nerdeee"
"Kaptırmışlar kendilerini elflere, cücelere; kimse anlamıyor beni abi ya, bir kere seyretseler televole'yi, bir daha bırakamayacaklar, ama nerdeee"
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
Elflerin çok sıkıcı olduğunu düünüyorum en azından bizle karşılaştıklarında öyleler onların geceleri çılgınca dansedip eğlendiklerini de duymuştum ama bizden birileri varken nedense bunu yapmıyorlar cücelerse aksiler.
(((( Doğrusu bir cüceye yanlış bir söz söyleyeceğimden hep korkarım. Ama neden bu iki ırkın bu kadar yoğun olarak kitaplarda kullanıldığını anlamıyorum. Ã?te yandan küçük ırklar kender gnom buçukluk gibi az kullanılıyorlar hatta her dünya kendi küçük ırkını yaratmayı seçiyor galiba. Elflerin ve cücelerin olmadığı bir dünya ilginç olabilirdi bence.