Star Wars Knights of Old Republic
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Star Wars Knights of Old Republic
Arkadaslar Star Wars Knights of Old Republic i oynadim süper bi rpg herkese tavsiye çok süper verdiiniz paraya deyecektir!
Abi haklısın oyun mukemmel ozellıkle level 4 te acılan cıft kılıc muhabbetı benı bıtırıyor.
Ozellıkle level 14 15 gıbı jedi olmak ıcın sınava tutuluyorsun. Ve eyerkı sınavı kazanırsan sana bır ısın kılıcı verıyorlar. Level 22 oldugunda ıse cıft ısın kılıcı kullanabılıyorsun bence oyun mukemmel herkezın oynaması gerekıyor.
Ozellıkle level 14 15 gıbı jedi olmak ıcın sınava tutuluyorsun. Ve eyerkı sınavı kazanırsan sana bır ısın kılıcı verıyorlar. Level 22 oldugunda ıse cıft ısın kılıcı kullanabılıyorsun bence oyun mukemmel herkezın oynaması gerekıyor.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Yanlıs sunu soylemeyı unuttum oyunda bır problem var cgecıslerde asırı bır takılma meydana gelıyor sakın benım makınem kotu o yuzden oynamıyor demeyın netten pacth'ını yapın duzleıcektır.
pacth 10mb'a yakın bır sey sanıyorum.
Oyunun ıstedıyı ozellıkler ise.
işlemci:1100
ram:256
Ekran akrtı:gf2 mx400 64mb
bide en buyuk sorun olan su olay var.
Hadd alanı:3.5gb
pacth 10mb'a yakın bır sey sanıyorum.
Oyunun ıstedıyı ozellıkler ise.
işlemci:1100
ram:256
Ekran akrtı:gf2 mx400 64mb
bide en buyuk sorun olan su olay var.
Hadd alanı:3.5gb
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Abi biraz dıkkat edersen pıyasadakı tum 4 cd oyunların neredeyse hepsı cdsız calısıyor zaten cdsız calısmayanlarda varsa eyer. netten ındırısın olur bıter.
- Araj_The_Wind_Master
- Kullanıcı

-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

Bence oyun oldukça hoş. Bir denemeden karar vermeyin. Gerçi benim gibi star wars diye pod yarışı oyununu (cdsi yandı, elinde olan varsa bi daha isterim), hatta stratejisini alıp bitiren hastalarına tam bir ilaç. Ã?nce alın, oynayın derim. Beğenmezseniz de emin olun çok şey kaybetmezsiniz.
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Abi duello muhabbetını ozellıkle cok ıyı dusunulmus.
Ve etraftakı davranıslarınız her davranısa gore ıyılı e ya kotuluk dercenız artıyor. Bunlarda oyuna artı puan kazandırıyor elbette.
Yanlız eyerkı ılla oynıyıcam dersenız yamasını yapmadan asla oyuna gırmeyın cınku cok onemlı hatalar var questlerde hatalar bulunuyor oyuna gırmeden once kesınlıkle yamasını yapın.
Ve etraftakı davranıslarınız her davranısa gore ıyılı e ya kotuluk dercenız artıyor. Bunlarda oyuna artı puan kazandırıyor elbette.
Yanlız eyerkı ılla oynıyıcam dersenız yamasını yapmadan asla oyuna gırmeyın cınku cok onemlı hatalar var questlerde hatalar bulunuyor oyuna gırmeden once kesınlıkle yamasını yapın.
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Oyun çok iyi doğru...Eğlenceli oda doğru...sistemide güzel kotarmışlar.Fakat birisi daha iyisini göster derse bas bas bağırırım FALLOUT diye.Baldurs Gatelerde çok iyidir sonra Morrowind var.Yinede oyun listemin üst sıralarında uzun zamandır beni bu kadar bağlayan oyun çıkmamıştı.
Ayrıca arkadaşlar eğer bir oyun sadece çalışırken cd varmı diye bakıyorsa,yani oyun esnasında cd'den bilgi yüklemiyorsa internette bu tarz oyunların no-cd crackleri bulunur.Bildiğimiz crackle aynı bu sadece oyunun cd sormasınıda engeller.Hani bilmeyen olursa söyliyim dedim.
Ayrıca oyun bir takım intel işlemcilerde yukarıda bahsi geçen sorunu çıkarıyor ve denildiği gibi bu patch o sorunu hallediyor, ancak daha sonra yeni versiyonun crack'ini indirmeniz gerekecek zira oyun exe'sinin üzerine yazıyor.Gamecopyworld'de bahsettiklerimin hepsi bulunur.
Ayrıca arkadaşlar eğer bir oyun sadece çalışırken cd varmı diye bakıyorsa,yani oyun esnasında cd'den bilgi yüklemiyorsa internette bu tarz oyunların no-cd crackleri bulunur.Bildiğimiz crackle aynı bu sadece oyunun cd sormasınıda engeller.Hani bilmeyen olursa söyliyim dedim.
Ayrıca oyun bir takım intel işlemcilerde yukarıda bahsi geçen sorunu çıkarıyor ve denildiği gibi bu patch o sorunu hallediyor, ancak daha sonra yeni versiyonun crack'ini indirmeniz gerekecek zira oyun exe'sinin üzerine yazıyor.Gamecopyworld'de bahsettiklerimin hepsi bulunur.
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı