Star Wars Knights of Old Republic

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

bende aynen dört gözle bekliorum çiksa fallouta benzese hatta daha güzel olsa da oynasak :)
Desapes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Desapes »

Çok işlemci gerektiriyormuş dediler alıp benim külüstürde çalıştırmaya cesaret edemedim ama müthiş diyorlardı. Jedi olma seçeneği varsa, bir de bunun için sınava tabi tutuluyorsan güzel olmalı. Ben jedilerin nasıl bir sınava girdiğini merak ederdim, görmeyi isterdim.
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

sinav güzel önce bi mülakata tabi oluyosun sonra lightsaberinin rengi için bir dizi sorulara tabi oluyosun sonra bir quest veriolar onu ypiosun
Desapes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Desapes »

Yani herkese lightsaberi veriyorlar mı? Tek değişen rengi gibi söylemişsin de. Nasıl bir mülakat bu, ne yaptırıyorlar sadece konuşuluyor mu yoksa? Bir görev falan oluyor mu ya da bir test sınama falan?
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

ya kesin light saberi aliyosun sana sorular soruyo mesela
hatirladigim kadariyla the force is the harmony gibi o sana bir kelime sölüyo sen ona uygun bir seyler sölüyosun birincisinde yapamassan 2-3de yaprasin sorular ayni çünkü
daha sonra sana light saberinin rengini belirlemek için sorular soruyolar
bir kadin ve çocuga saldiran serseriler gördün nparsin tarzinda
bunlara verecegin cevapara göre rengin oluyo mavi kirmizi veya yesil amcak oyunda istedigin renkte light-saber kullaniyosun tabi ..
daha sonra sana bir quest veriyolar fallan jedi bulup gerekeni yapman seklinde onu da yapinca jedi oluyosun

bir jedi olmak kolay deyil ama oyunda bir süpriz var buna bagli olarak senin jedi olman bu kadar hizli ve kolay gerceklisiyor.
Aslinda sen dark side in liderisin senin apantice in sana ihanet ediyo senin gemine sen jedi lerle savasirken ates açiyo sen bayiliyosun jediler seni aliyo council senin hafizani siliyo sen geçni unutuyosun kendini bir republic askeri zannediyosun onlar bir seneryo olusturmuslar jedin birini kurtariyosun o seni counsile götürüyo seni jedi yapalim fln diyolar......

oyunda light side olursan ben eski kötülgümü yendim artik iyiyim deyip evrenin kurtaricisi oluyosun
eger dark side olursan eski kötülügüne dönüyosun güçleniyosun sana ihanet eden apranticeni öldürüp ordularin basina geçiyosun republici bitirip tek hakim oluyosun
Desapes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Desapes »

Wow konu çok güzelmiş ilk fırsatta oynayacağım. Baya zevkli olur bu oyun yaw!
Yalnız merak ettim bu renklerin anlamlarını biliyor musunuz?
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

hatirladigim kadariyla
kirmizi light force için savasan jedilar oluyor yesil iki güç arasinda denge oldugunu düsünenler mavide ikisinin arasi oluyo.. :) unutmusum yaw ...:)
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Kırmızı ve mor gibi renkler sith'lere ait,onun yerine sarı var o jedi diplomatlarına,yani dövüşten çok force'a yüklenenlere ait.
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

evet da burda asil güzel olan bütün renkler var sari kirmizi mavi yesil mor eflartun pembe.....
çifrenkli bile kullana biliyosun
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

tabi canım,takıyorsun mücevheri oluyor.Ama rp hesabı içime sinmiyordu kırmızı veya mor kullanmak,kötü olamadım ben nur saçıyordum ortalığa.
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

ben iki taraftada oynadim bitirdim bayaa zevkli oynamasi herkesi tersliyosun asiklari ailelerine fln öldürtüyosun muhahahahha:)
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

bende kötü tarafla bitircektimde olmadı,yazık lam bu insanlara dedim...
doğuştan jedi işte,halbuki wizards'ın alignment testinde true neutral çıkıyorum.
Ortegon
Kullanıcı
Kullanıcı

!!!

Post by Ortegon »

yani helal sana king of damned ne diyecegimi bilemiyorum cidden sana, bi topic açmışsın şuraya ama yaptığına bak,sinirimden ölüyorum şuan,

abi madem açtın oyun hakkında topic hiç yoktan uyar sonunu direk söyleyeceyim okumak istemeyen okumasın diye,ne kadar saygısız ve düşüncesiz bir hareket,

bu forumu birçok insan takip ediyor dimi,oyunu oynamamış ya da daha başlarında olan bi insan direk sonunu okuyuncu nasıl hisseder bilmiyomusun?cevap:bilmediğin belli birazcık daha düşünceli davransaymışsın keşke :evil: :evil:

ben daha yeni sınava tabi tutulmuştum, oyun içinde uzun zamandır vakit ayıramıyordum ancak ayırdım fakat şu yaptıgına bak :evil:

bitirmişsin iyi helal olsun harikasın muhteşemsin ama şimdi senin yüzünden ben bu oyunu oynamayı düşünmüyorum artık,benim gibi hikayeye gerçekten önem verip boş boş oynamayanlarında böyle düşüneceğini zannediyorum.neyse birazcık daha düşünceyle ve saygıyla hareket etseydin keşke...

damn...
mountains of might
Ortegon
Kullanıcı
Kullanıcı

!!!

Post by Ortegon »

direk sen dark side in liderisin demişsin yaaa,şimdi oyundan çıktım gece gece sinirim tepeme çıktı,ne bu saygısızlık cidden anlamadım ya ne bu bencillik kusura bakmayın diğer arkadaşlar bu lafları sarfetmek zorunda bırakıldığım için. :evil:
mountains of might
Ortegon
Kullanıcı
Kullanıcı

!!!

Post by Ortegon »

gerçekten senin tüm sitedeki msglarını inceleyince yaptıgın şeyin sebebini öğrendim.

megolamania. :evil:
mountains of might
Post Reply