çizgili pijama altı + atlet + mangal + rakı + fitböl topu olsun da, gerekirse şarkımızı kendimiz söyleriz. hem sen kanuni diil misin olm? ud ne, piyano ne?
KiNg_Of_DaMnEd wrote:bu ankete oy vermek istemiyorum çünkü hepsini içerim abi
mangalda raki içerim
arklarla bira içerim
ortamlarda sarap(k+b) ya da whiskey içerim.......
ay ben de şeyi hiç anlamam ha! bu erkeklerin içki merakını. çok içersen koç gibi adam olursun falan ya saçma be güzeller... sonra da "niye göbeğim var" diye inliyosunuz. içerseniz okadar birayı. Bana sorun ne kola ne içki bak. asitli ne var ne yok hiç birini içmem lazım. koyun benim önüme suyu bütün gün içeyim:)
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
yerinde, zamanında, muhabbetiyle beraber devrilen bi kaç kadeh hayatın anlamını bulmaya en çok yaklaştığım anlardır. Göbek var biraz tabi ama ben reklam aldım "Efes'in Katkılarıyla!" diye... sağlam bi gelir kapım oldu. o kadar da fena diil insanın göbeğinin olması...
yok abi efes çok nankör bir kuruluş. mesela arabaları var ya ben şahsen yoldan geçerken o arabaların yanımda durup 'O mert bey buyrun gideceğiniz yere kadar bırakalım.' demesini bekledim bir süre. Zira bu yaşıma dek bira içmemiş olsam o arabalardan birini satın alabilirdim! Tabi sonra hayal kuırıklığına uğradım.
biranın en büyük avantajı ona özel bir ortam hazırlamaya gerek olmaması.Ortam biraya değilde bira ortama uyuyor,bi rakı öylemi halbuki...mezesinden müziğine herşeyi tam olmalı.
KiNg_Of_DaMnEd wrote:ama sunu kabul etmek lazim ki efes bira gerçekten güzel ve kaliteli bir bira her nekadar arabalariyla müsterilere servis yapmasada
Efes bozdu ya... Bir üç, dört yıl önce en iyi biraydı ama şimdi sanıyorum ki şerbetçiotu'nu başka bir yerden almaya başladılar ve tadı bir tuhaf oldu.
Madam biradan açıldı laf, ben miller'i tek geçerim
artık eskisi kadar bira içmesem de ben carlsbergci oldum. molynin dediği gibi efeste bi düşüş var. ama yine de rakı.... o mezeleri hazırlarkenki ayin tadındaki anlar daha da bi tatlı yapıyo ziyafeti