En iyi evil büyü??
büyü yuaparken büyüyü oluşturacak büyüyü sen iradenle diyarlardan alırsın. yapılacak her büyü için aynı enerji çekilir diyarlardan ve kullanılır. büyünün evil olması kılıcın evil olması gibi bi şey. büyü tek başına bir zekaya sahip bir olgu değildir. büyüye yapan kişi kişilik katar yani amacını o belirler. iyi yada kötü bi amaç için olabilir.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
bu kadar fikirden sonra benim fikrim şu şekilde :
arcane büyüler için evillik-goodluk sözkonusu diil; çünkü diyarda varolan bi enerji kullanılıyo değişik biçimlerde. kullanım amacı evilliği belirler
konumuz diil ama divine büyüler için durum biraz farklı. FR CS'deki bi sidebarda yer alan açıklamanın da dediği gibi, divine büyü kullanıcısı ya pozitif enerjiyi ya da negatif enerjiyi kullanır. pozitif enerjiyi kullanmak good, negatif enerjiyi kullanmak ise evil bi acttir.
bilmiyorum katılıyo musunuz?
arcane büyüler için evillik-goodluk sözkonusu diil; çünkü diyarda varolan bi enerji kullanılıyo değişik biçimlerde. kullanım amacı evilliği belirler
konumuz diil ama divine büyüler için durum biraz farklı. FR CS'deki bi sidebarda yer alan açıklamanın da dediği gibi, divine büyü kullanıcısı ya pozitif enerjiyi ya da negatif enerjiyi kullanır. pozitif enerjiyi kullanmak good, negatif enerjiyi kullanmak ise evil bi acttir.
bilmiyorum katılıyo musunuz?
War, war never changes...
burock a katılıyorum... ama olayı sadec "fr" olarak düşünmemek lazım...yani "dl" yada "ds" settinglerine baktığımızda büyünün kaynakları bambaşka... arada tanrılar doğa falan var ...bunlar hem arcane hem divine büyüleri veriolar.. .
ayrıca rl ye bakarsak olay orda bambaşka... bildiğiniz üzre....
ayrıca rl ye bakarsak olay orda bambaşka... bildiğiniz üzre....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

bir insan yada herneyseye tek bir dagger ile uzun ve acı dolu saatler geçirtmek, onu acı içinde bağırtıp ölüm için yalvartmak varken neden korkakların ve hayata karşı ayakta duramayan zayıfların slahı büyüyü kullanayım ki? hiç bir büyü ve büyü kullanıcısı bir dagger ve onu tutan eli yöneten beyinden daha evil olamaz...
ah ne kadar da güzel söylemişsin scylancer
dur bakiyim doğru mu nalamışım. bir daggerle max birisini ne kadar yaşatabiliriz. 1-2 gün ah ne yazık oysa ben bir kişiyi neredeyse sonsuza kadar acılaqra boğabilirim. ah korkak demişsin iltifat sayarım. korkak olmayanlara salak dediğimiz bir dünyada olduğumuzu düşünürsek ya da ölü mü deseydim neyse zaten ikiside aynı şey değil mi
bak bu son sözün de ilginç. acaba ne kadar kötü olduğunu anlamak için hangi tür bir ölçü cihazın var. hangi hastane yapıyor bu testi bi ara adresini ver de ben de yaptırayım 
güç amacın, k
güç amacın, k
vallahi diğer çömezleri bilmem ama ben bir daggerla kurbanıma acı dolu yıllar sunabilirim, hatta istersen uygulamalı göstereyim üzerinde
valla abi, ben büyücü karakterli bir insanım, yani fantastik diyarlarda yaşasaydım ya büyücü olurdum ya ölü, amma velakin iş kötü olmaya, caniliğe, kana ve acı odlu çığlıklara geldiği zaman...bunu sözcükler ve semboller yerine ellerimle, parmaklarımla yapmayı yeğlerim. Evil olacaksam etimle kemiğimle evil olurum, dilimle, beyinciğimle değil
valla abi, ben büyücü karakterli bir insanım, yani fantastik diyarlarda yaşasaydım ya büyücü olurdum ya ölü, amma velakin iş kötü olmaya, caniliğe, kana ve acı odlu çığlıklara geldiği zaman...bunu sözcükler ve semboller yerine ellerimle, parmaklarımla yapmayı yeğlerim. Evil olacaksam etimle kemiğimle evil olurum, dilimle, beyinciğimle değil
ha bak doğru sözler duyuyoeum. zaten et kemik te beyin beyincik değil mi.
bu arada abi dün belirtmedim ama mesajın biraz fazla sertti yanlış anlaşılabilir diye korktum. neyse tabi dediğin gibi senelerce bir dagger la acı çektirebilirsin
ama onu yaşatmak için ara vermen gerekir oysa büyüde böyle şeylere ijhtiyaç yoktur

bu arada abi dün belirtmedim ama mesajın biraz fazla sertti yanlış anlaşılabilir diye korktum. neyse tabi dediğin gibi senelerce bir dagger la acı çektirebilirsin
güç amacın, k
güç amacın, k
Katıksız bir zevk olurdu.senelerce bir dagger la acı çektirebilirsin ama onu yaşatmak için ara vermen gerekir oysa büyüde böyle şeylere ijhtiyaç yoktur
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.