Kenderler
Ya bunlar eğlenmeyi ne bilirler. Böyle kendilerini kaptırıp müzik dinlemek falan onlar için eğlence. Ne bileyim? Bizim eğlenmemizi de anlayamıyorlar yaa... Neyse anlarlar zamanla Kender kardeş. İskender kardeş ismin çok hoşmuş cidden ismin hoş yaa. Nasıl insan satılıyor öğretsene... Eğlenceli bir şey olmalı ben daha hiç bir şey satmadım biliyor musun ama bir şey satmak eğlenceli bir şey olmalı.
Bu kender insan, elf ve yarım elf ekme-satma konusunda ustadır. Ã?yle havadan da usta olmamıştır.Aylarca bizi denek yapmıştır.
Sonuçta eğleniyorsan nasıl eğlendiğin önemli değildir.Ya bunlar eğlenmeyi ne bilirler. Böyle kendilerini kaptırıp müzik dinlemek falan onlar için eğlence. Ne bileyim?
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Ya biz demiyoruz ki bizle eğlenmeyin gelin eğlenin yaa ama siz kendinizi genelde eğlenmek için çok "uzun" buluyorsunuz. Ya da bazılarınız olgun mu diyorsunuz. Biz sizle eğlenmek istediğimizde tersleniyoruz di mi ama??? Ama istiyorsan katıl bize Aeron eğlenlelim senle de bak eğer gelebilirse karşıma Midnight poet ile atışacam mesela.
Ne ozanım ama koskoca midnight poeti bile titrettim mi diyorum bazen? Yok canım her halde birkaç gün girmemiştir.
Ne ozanım ama koskoca midnight poeti bile titrettim mi diyorum bazen? Yok canım her halde birkaç gün girmemiştir.
Zayıf gnomlar ufak ırkları yeniden tanımalısın dostum bence. Uzunlar bizi tepeden bakarken iyi göremiyorlar biraz çömelip bakmaları gerek ne olduğumuzu anlamaları için bence. Olgun kelimesi zaten onların icadıdır. Bilmiyorum neden kendilerini öyle adlandırıyorlar.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Bu KAPIKULPLARINDAN hiç bi yerde kurtuluş yok bi ara dedim ki dağıma geri dönüp kapıları kapattırayım ve onlardan sonsuza dek kurtulalım ama sonra düşündüm de bunlardan orda bile kaçış yok ölünce kurtulurum diyodum FLİNT adında bi tepe cücesinin efsanesini dinledim ve anladım ki bu kapıkulplarından ölümde bile kurtuluş yok oooffff offff o kender bana 5 metreden fazla yaklaşırsa sakalım adına yemin ederim ki onu burdan dışarı atarım olduğundan daha kısa bi halde HEY SEN O BENİM BURAYA GEL SENİ KÃ?Ã?Ã?K HIRSIZ LANET OLSUN ÇOK HIZLIYMIş HEY NEREYE GİTTİ şİMDİ BU ... 
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Küçük dostum kender umarım senden de küçük olan ayağının altındaki minik solucanı görüyorsundur.
Bilirmisin ki o kadar küçük olmasına rağmen kendınden büyük işleri yapar...
Umarım sende öylesindir.Ama unutma kaldıramayacağın yükün altına girme, kendi kendini cezalandırırsın.
Aramıza hoş geldin.
Bu arada o elindeki şey çok tanıdık geliyor bana....
Bilirmisin ki o kadar küçük olmasına rağmen kendınden büyük işleri yapar...
Umarım sende öylesindir.Ama unutma kaldıramayacağın yükün altına girme, kendi kendini cezalandırırsın.
Aramıza hoş geldin.
Bu arada o elindeki şey çok tanıdık geliyor bana....
Kardeşime laf ettiniz uzunlar...
)) Gelin bakalım gnom ozan sizle başa çıkar atışacak var mı aranızda benle.. Gnom ozan burada sonuçta.. Ve başka ozan da yok gibi.
)
HARBE GİDEN