Çok anormal bi topluluk olurdu.Ama kendi içinde normallikleri çok geniş bir çerçeveden oluşacağı için ideal toplum olurlardı.Fakat bir dakika birden bu söylediklerimin ütopya olduğunu farkkettim.Aslında beyazlar siyahları köleleştirirdi:)
yok zaten lafım sana değildi:) ama doğru söledin. iç kafada bitiyo ben söliim. kim sivri dilliyse farklı, ki,m açık sözlüyse farklı, kim herkese zıtsa farklı işte dahası yok...
mesela bu sitede bizler birbirimiz için normaliz ama dışarıdaki insnalar için anormaliz...
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
100 siyah 100 beyaz koyun yanyana. Ne mi olur? Söyliyim. Siyah ve beyazlaran 2şer tane 'Kardeşçe yaşayalım' fikriyle ortaya çıkan olur. Bunlar uğraşırlar didinirler ve ilk ölenler olurlar. Ve bir taraf tamamen yok ya da asimile olana dek kavga ederler.
türkiye için konuşursak, o kadar koyun yanyana gelemez; çünkü 6dan fazla kişinin birarada bulunması Ceza Kanunumuza göre suç. Annem eskiden polisti de ordan biliyorum...
bişiy olcaa yok tabi de, durduk yerde yanınıza bi polis gelse sizi tutuklamak için bi sebebi vardı yani. Tutuklamaz tabi de bi çorba parası atmak zorunda kalırdınız
fingolfin wrote:100 siyah 100 beyaz koyun yanyana. Ne mi olur? Söyliyim. Siyah ve beyazlaran 2şer tane 'Kardeşçe yaşayalım' fikriyle ortaya çıkan olur. Bunlar uğraşırlar didinirler ve ilk ölenler olurlar. Ve bir taraf tamamen yok ya da asimile olana dek kavga ederler.
ne olur ben söyleyeyim beşiktaş olur, kara kartal olur
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?