elfler, cüceler...
elf e seslendi cüce:
"elf kişisi beni dinle!
biz burada tartışıyor, hatta birbirimize hakaret dahi ediyor olabiliriz.
ama ışığı tehdit edecek her hangi bir anda tekrar bütün ırklar omuz omuza olacağımızdan şüphen olmasın. "
ve dönrek tartışmasına kaldığı yerden devam etti...
"elf kişisi beni dinle!
biz burada tartışıyor, hatta birbirimize hakaret dahi ediyor olabiliriz.
ama ışığı tehdit edecek her hangi bir anda tekrar bütün ırklar omuz omuza olacağımızdan şüphen olmasın. "
ve dönrek tartışmasına kaldığı yerden devam etti...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

bunu gören karanliklarin krali o çelimsiz elfin ne düsündügünü tartisanlara bakislarindaki derinlikten anladi.O elfin varligi kendi planlari için bir tehdit olustumaktaydi.Hemen bir seyler yapmasi gerekliydi , kararini vardi elfe bakti ve elfin arkasini dönüp gitmesiyle sevindi ;elflerin sahip oldugu zekalarina ragmen ne kadar güçsüz oldugunu hatirladi ve dsünücelere daldi
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Ace Mountainsmell (Ariel'in kardeşi) siniri bozuk olan kardeşine bakar, uzun süre pencereden tartışmaları izlemiş ve sessiz kalmıştır ama sessizliğini bozacağı zamanın geleceğini düşünerek homurdanarak uzaklaşır
"lanet sivri kulaklılar n'oolcak! çirkin şeyler şu elfler! bir gıdım tüyleri bile yokken dünyanın en üstün ırkı olduklarını düşünüorlar. neymiş efendim
kadim ırkmış.... Pöh! 700 sene moruklamadan dünyaya kazık çakıolar diye en bilge onlar mı olcak yani?...."
ve söylene söylene uzaklaşır
"lanet sivri kulaklılar n'oolcak! çirkin şeyler şu elfler! bir gıdım tüyleri bile yokken dünyanın en üstün ırkı olduklarını düşünüorlar. neymiş efendim
kadim ırkmış.... Pöh! 700 sene moruklamadan dünyaya kazık çakıolar diye en bilge onlar mı olcak yani?...."
ve söylene söylene uzaklaşır
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

asil sen beni güldürme uzun kulakli ot obur efil yaratikhahaaaa
güldürme beni kral-her ne kralıysan artık-
karanlıkmış...
ancak rüyalarında gerçekleşebilecek şeyleri istiyorsun.
karanlik diyara hakim oldugu zaman kacacak delik arayacaksin
ikiside bir birleriyle anlasamaz çünkü böle yaratilmislarCücelerle elfler birbirlerini nede sevmezler gibi bir sorunun cevabının bu
kadar uzun süreceğini bilmezdim arkadaşlar.