NeverWinter Nights

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

Merak etme ileride yeterince item bulacaksın ve her itemı almak için yeterince para sahibi olcaksın o yüzden itemlardan ziyade "parayla alınamayan şeyler"i seçmeni tavsiye ederim...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

bidakka arkadaşlar. her henchman size bi item veriyo:

Linu(cleric) : pendant of the elf (+dex , darkvision)
Tomi(rogue): ring of the rogue (+dex, + thief skills)
Daelan(barbar): amulet of the red tiger tribe (+str, fear immunity)
Grimgnaw(monk): amulet of the long death (+con , spell res.)
Boddyknock(sorcerer): Lantanese Ring (+char, regen.)
Sharwyn(bard): Belt of the performer (+char, +skills)

bunlar böyle. ayrıca hangi henchmanle dolaştığınızın önemi yok. her chapterda belli bi levele gelince o henchmani yanınıza alıp hikayesini annattırın sonuna kadar, sonra veri itemi alın hediyelerinizi...
War, war never changes...
Desapes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Desapes »

Bi de ben bir yerde HotU'da topladığın şeyleri birleştirip eşya yapabildiğini okumuştum o doğru mu? Doğruysa güzel bir şey de.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

topladığın şeyi birleştirmek diye bişiy hatırlamıyorum. Ama şöyle güzellikler var:

1. Lord Nasher'in item set'i. 3 veya 4 parçadan oluşan, fighterlara yarayan bi set bu. ama pek kullanışlı diil. tek tek çok daha güzel itemlar kullanılabiyo. diablodaki gibi, setin bütün parçaları giyilirse extra özellikler kazanılıyo.

2. item creation: HotUda craft featleri var. ben o featleri almadığım için bunu kullanmadım ama belki senin dediğin bu olabilir.
Desapes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Desapes »

Sanırım benim dediğim o ikincisiydi. Slaad dili yok ateş böceği karnı gibi şeyleri birleştirip çeşitli eşyalar yapılabiliyormuş diye duymuştum. Bu fikirin benzerini arcanum'da da görüp çok beğendiğimden burada da merak ediyordum. ilginç olurmuş gibi geldiydi.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

chapter1 ve chapter 4teki şehirlerde cüce demirciler büyülü silah ve büyü malzemeleri kullanarak silahlar yapabiliyolar. chapter2 de büyücü bi hatun için toplanan tomelardan bakarak iki reagent kullanıp üzerine belli bi büyü yapılıp magic itemlar elde edilebiliyo. luskandan itibaren bu tomelardan daha da bulunuyo. Ben büyücü olarak oynamadığım için detayları bilmiyorum. bildiklerim bu kadar...
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

eğer bişeyler toplayıp yaratmayı seviyorsan iskelet kemiklerini de toplamanı tavsiye ederim sonradan manyak itemlar yapabiliyosun...
Desapes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Desapes »

Ne gibi itemlar yapılabiliyor iskelet kemiklerinden?
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

oyundaki adıyla skeleton knuckles, diğerleri gibi bi magical reagent. yani şu tür bişey yapılır diye bişiy söyleyemem. tomelarda tarif ediliyo neyin nasıl yapılcağı
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

ben bi tane amuleth yapmıştım tam hatırlamıyorum ama skeleton warrior (dandik bi tane :P ) summonlıyodu galba. Ama daha güzel şeyler yapanlar olduğunu duymuştum...
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

arkadaşlar oyun xp de çok yavaş çalışıyo ne yapılıbilir yardım edin

şerefli bir ölümü adi bir yaşama tercih ederim...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

ulfgar wrote:arkadaşlar oyun xp de çok yavaş çalışıyo ne yapılıbilir yardım edin

şerefli bir ölümü adi bir yaşama tercih ederim...
ben de xpde oynadım ama yawaşlık sorunu yoktu... config ederek video ayarlarını düşüğe almayı dene. eğer hala düşükse belki bilg. değiştirme zamanındır :? :)
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

Abi benim bilgisayarda XP ve bende de yavaşlık problemi yok" ve aslında oyun da şimdiki bilgisayarları kasacak kadar yeni ve grafik yoğunluğuna sahip bir oyun değil "bu arada hangi XP olduğunu yazmamışsın- Mesela benim ki Proffesional. Pro 512 ram istiyo en az, Home ise 256 ram istiyo ok"

Ama bence yine de sana ufaktan upgrade yolu gözüküyo"
:P :P
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

oyunun problemleri çok,sil birdaha yükle düzelebilir.bende düzelmişti
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

bu arada aklıma geldi... port llast'ta (2.şehir) iskele civarında dolaşan flarg adlı bi half-orc var. ben onunla hiç diyaloga giremedim. etraftaki herkesin ismi sailor iken onun isminin flarg olmasından biraz huylandım. sanırım belli bi alignment veya sınıftan olmak onunla bi diyalog tetikleyebilir. hiç onunla diyalog kurabilen var mı?

ha bi de aynı şehirdeki Tyr tapınağının arkasında pick lock DC=100 olan bi kapı var, kırılmıyo da. oraya girebilen oldu mu?
Post Reply